• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım , eşinin yaptığı kesinlike hata ama sen olmasanda yanında yine bakacak bakan bakar yani bunu engellemek çok zor.... sen ne kadar güzel olursan ol ne kadar güzel giyinirsen giyin bu seninle alakalı durum değil.....kendini eksik hissetmene gerek yok... bence eşine bu kadar trip atarak daha çok şımarmasına havaya girmesine sebep oluyor... biraz dozunda bırak takipte ol ama belli etme böyle bir ömür geçmez kiiii....
Kendimi berbat hissediyorum. Bugun son bir konuşma yapıp kapatacam bu konuyu ve kendimle ilgilenmeye devam edecem. Cokk sinirliyim ona o kadar açıklama yaptı ki sen yanlış anladın kötü niyetli değil ne biçim giyinmiş ayıp diye filan falan. Hepsi hikaye. Ama giyinmeme karışma hakkin yok şu saatten sonra dedim.

Kendimi berbat hissediyorum. Bugun son bir konuşma yapıp kapatacam bu konuyu ve kendimle ilgilenmeye devam edecem. Cokk sinirliyim ona o kadar açıklama yaptı ki sen yanlış anladın kötü niyetli değil ne biçim giyinmiş ayıp diye filan falan. Hepsi hikaye. Ama giyinmeme karışma hakkin yok şu saatten sonra dedim.
belkide gerçekten bi an gördü ayıpladı biz bayanlar bile oyle görünce dönüp bakıyoruz cık cıklıyoruz...:KK12::KK12::KK12:

Darısı başıma inşallah :KK70: nasıl olacak bilmiyorum gerçi başlayamadım bi türlü :KK67:
inşallah canım , sen konsantre olsan hemen gidecek o kilolar belki şuan doğru zaman değil... benim içinde oyle olmuştu zamanında bi ara 76.800 lerden 66.700 düşmüştüm sonra bi türlü konsantre olup devam edemedim üzerinden bir yıl geçti 72,5lara çıktım sonra diyete başlayıp tam konsantre ile bu kadar kilo verdim... bazen olmayınca olmuyor beyin hazır olması gerek.... çıpınıp duruyordum o dönemlerde ;)

Kızlar kendime engel olamıyorum acayip iştahım açık:KK43:
Midem çöplük gibi
yiyorum yiyorum doymuyorum
ekşi acı tatlı Hepsini aynı anda canım istiyor ve yiyorum
bugün yediklerimi saysam şok olursunuz dondurma çekirdek Mısır karpuz sarma aralarda Çiğköfte çikolata... liste uzayıp gidiyor
Yedikçe yiyesim geliyor pişman oluyorum ve midem de bulanıyor artık Ama kendime engel olamıyorum Niye böyle oldu bilmiyorum😣

Midem çöplük gibi
bugün yediklerimi saysam şok olursunuz dondurma çekirdek Mısır karpuz sarma aralarda Çiğköfte çikolata... liste uzayıp gidiyor
Yedikçe yiyesim geliyor pişman oluyorum ve midem de bulanıyor artık Ama kendime engel olamıyorum Niye böyle oldu bilmiyorum😣
canım sınırsızca yiyince öyle oluyor bende öyleyim yemeye başlıyayım neler neler yiyiorum durmaksızım sanki midem delik ...canım al yeşilliklerini sebzelerini pazartesi başla hadi bende sana eşlik edeyim bende 55 göreyim yoksa bende cozutacam....

inşallah canım , sen konsantre olsan hemen gidecek o kilolar belki şuan doğru zaman değil... benim içinde oyle olmuştu zamanında bi ara 76.800 lerden 66.700 düşmüştüm sonra bi türlü konsantre olup devam edemedim üzerinden bir yıl geçti 72,5lara çıktım sonra diyete başlayıp tam konsantre ile bu kadar kilo verdim... bazen olmayınca olmuyor beyin hazır olması gerek.... çıpınıp duruyordum o dönemlerde :KK66:
O zaman gelene kadar ben 80 olurum ama :( bilmiyorum napsam 🤷‍♀️

Midem çöplük gibi
ay aynı ben :(

Midem çöplük gibi
Reglyim diyordun onun etkisi olabilir yesil cay icebiliyonmu yada bugun yedin aksam sadece salata yogurt yiyetek kapat ogunmu atliyorsun yemek saatlerin arası çok mu uzun

Reglyim diyordun onun etkisi olabilir yesil cay icebiliyonmu yada bugun yedin aksam sadece salata yogurt yiyetek kapat ogunmu atliyorsun yemek saatlerin arası çok mu uzun
yemek yemeyi hiç canım istemiyor sicaklardan dolayi kahvalti da yumurtayı da hiç yiyemiyorum o yüzden sürekli atıştırmak istiyorum:(
canım sınırsızca yiyince öyle oluyor bende öyleyim yemeye başlıyayım neler neler yiyiorum durmaksızım sanki midem delik ...canım al yeşilliklerini sebzelerini pazartesi başla hadi bende sana eşlik edeyim bende 55 göreyim yoksa bende cozutacam....
her şeyden kendimi çekmekten de yoruldum ne zaman a kadar diyete yaşayacağiz ya
Niye böyleyiz ya

:(

yemek yemeyi hiç canım istemiyor sicaklardan dolayi kahvalti da yumurtayı da hiç yiyemiyorum o yüzden sürekli atıştırmak istiyorum:(

Niye böyleyiz ya

:(
Işte sebeb bu vaktinde sağlıklı etmiyorsun sıra saldırıyor 1 paket bisküvi yemek bide icinden iki tane alıp yemek var

Hiç motive olamıyorum yaa :KK43:
Bende olamıyordum ama şimdi düzeldim çok şükür. Bence sende kendini telkin et biraz.
:KK70: :KK70: 1 paket ikram nedir ya ben bir paket halley yedim :KK70: bi de 10 luydu o zamanlar halleyler :KK70: şimdi 8 li :KK70:
Yuh artık sen bayağı bayağı iyiymişsin yeme konusunda. 10 tane halley ne yaaa ölsem yiyemem :KK57:
Midem çöplük gibi
Buraya daha sık gel canım. Hiç olmazsa azaltırsın yediklerini yoksa sonu yine kilo olacak.
ama bu ödem biliyorsun demi bir günde o kadar yağ yanmıyor .... hadi artık seni sıkıştıracam :KK66::KK66:
Son alınan kilolar çabuk gidiyor canım. Şu haftada bir tartılma olayından vazgeçtim. Az önce yemekten önce tartıldım tok karnıma sabahki kilomdan sadece 200 gram fazlayım. Yani sabahki tartıda bile ödem vardı. Bende kilo cidden yerleşmiyor. Dikkat ettiğim sürece tıkır tıkır veriyorum ama bozunca arkası geliyor. Bugün ilk kez tartılmak işe yaradı. Kızın jimnastik antrenmanından geldikten sonra ufak bi cozuttum. Sonra uyuyakalmışım koltukta. Uyandım saat geç olmuş. Akşam yemeği yok. Kızlar pide söyleyelim anne dedi. Aklıma da yattı çünkü açken insanın canı her şeyi istiyor. Sonra kalktım tartıldım. Tartıdaki rakamı görünce bozma Ebru dedim kendi kendime. Kalktım hızlıca tam buğday ekmekli tost yaptım. Pideden kurtuldum. Benim biran önce eski katı halime dönmem lazım. Tek lokma kaçamakla arkasını getiriyorum.
O zaman gelene kadar ben 80 olurum ama :KK43: bilmiyorum napsam 🤷‍♀️
Gel biran önce bırakma kendini
Aynen benimde bugün hosbes canım çekiyor reklamda gördüm nasıl yiyorlar dedim ki biz böyle yiyebilcekmiyizl
Benim artık canım istemiyor nedense
yemek yemeyi hiç canım istemiyor sicaklardan dolayi kahvalti da yumurtayı da hiç yiyemiyorum o yüzden sürekli atıştırmak istiyorum:KK43:

Niye böyleyiz ya

:KK43:
Diyet değil aslında sağlıklı yaşamayı öğrenmemiz lazım. Hepimiz seviyoruz abur cubur yemeyi ama sağlığımızda önemli. Birde aynada kendime baktığım zaman mutlu olmak istiyorum. Onun için arada canımızın istediğini yesekte dengelemeyi bilmek lazım.

Back
X