- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Yok canım miktarından bahsettim ben 10 tane hamburger yiyememBen de hamburger pizza yşyemiyorum ne var yani![]()

Yoksa halley yerim yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım miktarından bahsettim ben 10 tane hamburger yiyememBen de hamburger pizza yşyemiyorum ne var yani![]()
Emzirirken ben ben değilimYok canım miktarından bahsettim ben 10 tane hamburger yiyemem![]()
![]()
![]()
Yoksa halley yerim yani![]()
Hadi gel yeni bir baslangic yapalimO zaman gelene kadar ben 80 olurum amabilmiyorum napsam
![]()
Bilmiyorum ki bu sene bi istikrar sağlayamadım benNiye böyleyiz ya
![]()
Ben senle küsüm bi kereHadi gel yeni bir baslangic yapalim![]()
Anahh benim.niye haberim.yokBilmiyorum ki bu sene bi istikrar sağlayamadım ben
Ben senle küsüm bi kere![]()
Yok işte ondan küsüm zatenAnahh benim.niye haberim.yok![]()
Kiz g.. yanik tazi gibi ordan oraya kosturuyorumYok işte ondan küsüm zaten![]()
Canim kopma buradan en azindan spor yarışmaları yapiyoruz sende yavas yavas yarismakara katilirsin bi bakmissin konsantre olmuşsun... hergun menu ver ne yersen ye yaz bence ...O zaman gelene kadar ben 80 olurum amabilmiyorum napsam
![]()
Biz yiyince hemrn arti cikiyoruzAynen benimde bugün hosbes canım çekiyor reklamda gördüm nasıl yiyorlar dedim ki biz böyle yiyebilcekmiyizl
Hımmm iyi o zaman çarşambadan sonra ilgilenirsin benimle zahmet olmazsaKiz g.. yanik tazi gibi ordan oraya kosturuyorumbitmedi gitti bu sene cok sükür carsamba okulun son günü
Gelirim canımCanim kopma buradan en azindan spor yarışmaları yapiyoruz sende yavas yavas yarismakara katilirsin bi bakmissin konsantre olmuşsun... hergun menu ver ne yersen ye yaz bence ...
Ölçülü yemeyi öğrenmeliyiz canim...ozaman herşeyden yiyebiliriz ...yemek yemeyi hiç canım istemiyor sicaklardan dolayi kahvalti da yumurtayı da hiç yiyemiyorum o yüzden sürekli atıştırmak istiyorum
her şeyden kendimi çekmekten de yoruldum ne zaman a kadar diyete yaşayacağiz ya
Niye böyleyiz ya
![]()
Cok teşekkür ederim canim darisi sizlere insallah
Mumu mu mezun olacakCok teşekkür ederim canim darisi sizlere insallah![]()
Mumu sıkı bi sekilde eylul ekim gibi baslarsa seneye nisana mezunMumu mu mezun olacak![]()
Ay onlarin hepsi saka degil mi ya. Ben oyle algiladim valla :)) ya da gercekten burdakiler hic pisbogaz degilbende yerdim , kızlarda maşallah hiç yemiyorlarmış gibi nasıl yedin diye sordular sanki onlar kiloyu nerden alıyorlar![]()