Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tokezledim . Yarin hic bir sey yasanmamis gibi temiz bi sayfa aciyorumKızlar yarın yine tam motive olarak devam edecem inşallah. Arada bir tokezliyorum ama geri kalkmak önemli
Ben bunu Mumu da mezun olacak anlıyorum yaaa çok komiğimMumu mu mezun olacak![]()
Eylüle kadar ne yapacak kiMumu sıkı bi sekilde eylul ekim gibi baslarsa seneye nisana mezun)
Yok onlar mutfağın önünden geçerken kilo alanlarAy onlarin hepsi saka degil mi ya. Ben oyle algiladim valla :)) ya da gercekten burdakiler hic pisbogaz degil
. Ben bi paket halleyi de yerim ne var ki onda. Hatta 5ini yedikten sonra arada biraz tuzlu yiyip usyune devamini yerim... ah ahh ben cok fenayım
Menü bekliyorum bakim nasıl tökezledinizBen de tokezledim . Yarin hic bir sey yasanmamis gibi temiz bi sayfa aciyorum
Ayy hepimiz ayniyiz tatlu üstüne tuzlu sonra yine tatlı kisir döngüAy onlarin hepsi saka degil mi ya. Ben oyle algiladim valla :)) ya da gercekten burdakiler hic pisbogaz degil
. Ben bi paket halleyi de yerim ne var ki onda. Hatta 5ini yedikten sonra arada biraz tuzlu yiyip usyune devamini yerim... ah ahh ben cok fenayım
Yazin zor be ankam yazin toparliyamaz diye düşündümEylüle kadar ne yapacak ki![]()
Kızlar beni şoka sokuyorsunuzAy onlarin hepsi saka degil mi ya. Ben oyle algiladim valla :)) ya da gercekten burdakiler hic pisbogaz degil
Ben yiyince sağlam yerim canım onların hepsi şakaydı siz ciddiye mi aldınız?Yok onlar mutfağın önünden geçerken kilo alanlar
Kaptan özelliklehiç yemez
![]()
Dinime söven müslüman olsaMumu mu mezun olacak![]()
Iyi düsünmüssünYazin zor be ankam yazin toparliyamaz diye düşündüm![]()
Sen yazi korumada gecirirsen okullarin acilmasiyla diyet moduna gecersen nisana mezunsunIyi düsünmüssünkorusam yeticek
Arada ekşi acıAyy hepimiz ayniyiz tatlu üstüne tuzlu sonra yine tatlı kisir döngü![]()
Yazin zor be ankam yazin toparliyamaz diye düşündüm![]()
Kızlar beni şoka sokuyorsunuz![]()
Onlar şakaydı biz takıldık adaya yoksa bir paket ikramı ben de yerim. Ama kaçamak yapacaksam bu ikram olmaz![]()
Ben yiyince sağlam yerim canım onların hepsi şakaydı siz ciddiye mi aldınız?
Hem etli ekmek hem mevlana mı yedin
Neee benim kapı gibi karnem var kaç kere mezun oldum sen gibi yerimde mi sayıyorumDinime söven müslüman olsa![]()
Ha haaa benim.karnem.olmadigini kim söyledi sanaArada ekşi acı
Neee benim kapı gibi karnem var kaç kere mezun oldum sen gibi yerimde mi sayıyorum![]()
Burada güzel yapan bir yer var. Ustası Konyalıymış. Hepsinden denemek için söyledik. Toplamda 1 tane yemişimdir de karışık yedim tadına bakmak için. Çok güzeldi ama şimdi olsa yine yerimArada ekşi acı
Neee benim kapı gibi karnem var kaç kere mezun oldum sen gibi yerimde mi sayıyorum![]()
Bizim burda okullar 8 agustosda aciliyo canim tatil 6 hafta bakarsin erken dönerim.sahalaraSen yazi korumada gecirirsen okullarin acilmasiyla diyet moduna gecersen nisana mezunsun
Benim icinde yaz zor geciyor suan surekli acikiyorum...![]()
Bu hafta kilonu çok merak ediyorum. Fındıklar cevizler işe yarayacak mı acaba?Bugün menü
Kahvaltı 10
1 has yumurta
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık yeşil çaya
Ara 13
Maden suyu 15 fındık
Öğlen 16
5 tam ceviz
5 yi yoğurt
Yeşilliler salata
Ara 18
13 kiraz 1 hurma 12 fındık yeşilçay