- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım gece neden böyle oluyor bilmiyorum eski alışkanlık sanırım 5 seneden beri geceleri 3-4 sefer uyanırım bu 5 senenin 2,5 senesinde emzirdim genelinde diyet yapmadım ve gece kimseden ses çıkmazken yemek yemek çok güzeldi..
ama artık bu beter alışkanlıktan kurtulmalıyım
light kola içmiyorum artıl yaklaşık 20 günde 1 kere oldu.. sonuçta günde 1-1,5 lt içerim o kadarını mazur görün
çikolatayı da eşim almış ben almadım kahvenin yanında biraz tükettim gerisini kızlara yedirdim zaten
Ay çok üzüldüm senin adına yaşadıklarını tahmin edebiliyorum çok sıkıntılı geçmiş en iyi onlar biliyorkızım emmek istedi yok bir çay kaşığı zor geldi... ne pompalar yaptık neler içtim yedimki yeter ki süt olsun diye olmadı dr bile gittimkv hergün arıyordu emzir ha emzir en son bir kızdım süt varda ben mi vermiyorum yeter diye isyan ettim... o dönem gerdiler beni .. görümcemde fiziği bozulmasın diye emzirmiyor mama kolayına geliyor demiş
ayyyy beni delirttiler en son dedim ne fiziği ortada fizik mi kalmış 86 kilo ile doğuma girdim... önceliğim çocuğum fiziği kim düşünür yanii ağzı olan herkes boş konuştu
![]()
Burada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışımYa bugün coksicak bu ne yav
Bende bu sabah hafif kırmızılık geldi öğlen gibi de oldum hatta saat 9 buçuk 10 gibi. Ağrım oldu bide yemeğe gittik geldik sıcak ve ağrı iyice sinirlendim yaa. Geçmiş olsun kaptanım inşallah birşeyi yoktur . Allah kolaylık versin size de . İnşallah hedef kilomuza geliriz artık bıktım bu 62 63lerden cidden yaaBen regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çok yoruldum
Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Bende bu sabah hafif kırmızılık geldi öğlen gibi de oldum hatta saat 9 buçuk 10 gibi. Ağrım oldu bide yemeğe gittik geldik sıcak ve ağrı iyice sinirlendim yaa. Geçmiş olsun kaptanım inşallah birşeyi yoktur . Allah kolaylık versin size de . İnşallah hedef kilomuza geliriz artık bıktım bu 62 63lerden cidden yaadikkat ediyorum ama takıma katkım yok gibi hissediyorum veremeyince de
Kaptanim çok geçmiş olsun inşallah geçicidir evt havalar çok sıcak yaa evimde çok sıcak oluyor beni çok bunaltiyor geçen sene bu vakitlerdede hamileydim son gunlerimdi çok zordu sıcaktan dolayı bu sene yine zorluyor beni inşallah bu yaz son yazim olur burdada evim biran önce biterBurada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım![]()
![]()
![]()
@MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çok yoruldum
Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Hadi inşallah. 2 hafta daha zorliyayaim ama ben 57-59 görmeden rahat edemicem.Bir iki hafta biraz zorla kendini. Az kaldı hedefine. Seni de mezun edelim. Burada korumaya çalış bizimle birlikte. Öyle daha iyi olur. Az önceki mesajımı bir daha oku![]()
![]()
![]()
Tabi canim hoşgeldin ilk sayfada katılım formu var doldur seni tanıyalım bide kurallarimiz var onları da bir okukatılabilir miyim?
Merhaba hoşgeldiniz elbette buyrun ..1 .sayfadaki formu doldurup paylasirmisiniz sizi taniyalimkatılabilir miyim?
Tabi canim hoşgeldin ilk sayfada katılım formu var doldur seni tanıyalım bide kurallarimiz var onları da bir oku
Ben if diyetine başladım kızlar. Bakalım yapabilecek miyim. 10:00 ve 18:00 de 2 öğün yiyeceğim diğerleri çay kahve su olacak
Bence de o alışkanlıktan kurtulman lazım. Çünkü sana en büyük zararı o verir.
Hadi kolay gelsin canım inşallah işe yarar peki biraz acarmisin nasıl bir yeme şekli varBen if diyetine başladım kızlar. Bakalım yapabilecek miyim. 10:00 ve 18:00 de 2 öğün yiyeceğim diğerleri çay kahve su olacak
8saat yemek yeme periyodun var 16saat açlık. Uyku dahil mesela sabah 10aksam6yakadar yiyorsun geri kalan zaman ağzına şekersiz içecek hariç tek bir lokma girmeyecek.kelime anlamı araliklu oruçHadi kolay gelsin canım inşallah işe yarar peki biraz acarmisin nasıl bir yeme şekli var
Ara yapmiyacakmisin yanlis bilmiyorsam ifde saat araliginda abartmadan yiyebiliyorsun.. 2 öğün sarti mi var ?Ben if diyetine başladım kızlar. Bakalım yapabilecek miyim. 10:00 ve 18:00 de 2 öğün yiyeceğim diğerleri çay kahve su olacak
Yoo oylebi şart yokAra yapmiyacakmisin yanlis bilmiyorsam ifde saat araliginda abartmadan yiyebiliyorsun.. 2 öğün sarti mi var ?
Merhaba canim
Benim esimde yesil fasulye sevmez mirin kırın eder ...Akşam a kendime yeşil fasulye yaptım esime de menemen yaparım. Yemiyor fasulye![]()