- 29 Mayıs 2010
- 31.264
- 84.592
- 1.123
Yaz ki betül yediginde ne kadar fazla yiyor gorelim...Ya yazmasam mi utaniyorumm
Ozellijle zeynepten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz ki betül yediginde ne kadar fazla yiyor gorelim...Ya yazmasam mi utaniyorumm
Ozellijle zeynepten![]()
Ogle patates acma olmamis canim , aksamda patates var diyet boyunca patatesten uzak durmani tavsiye ederim...kızlar menüm:
Sabah: zeytin peynir maydanozlu omlet 2 bardak su
öğlen: 1 patatesli açma, blackberry black tea, 2 şişe su
akşam: salata, patatesli orjinal nar ekşili salata,2 bardak su
ara öğün: türk kahvesi sade
daha demin 2 madlen kakaosu arttırılmış çikolata
tüm gün yürüdüm
Zaten gece ve sabah abarttigimdan dolayi sonrqsinda pek bir sey yemedim..Yaz ki betül yediginde ne kadar fazla yiyor gorelim...
dışarıdaydım tüm gün salata yiyelim dedim anneme annem şuradan açma al oturamam hiç dediOgle patates acma olmamis canim , aksamda patates var diyet boyunca patatesten uzak durmani tavsiye ederim...
Oglen ve aksam bunlarin üzerine normal yemek yeme potansiyelim de gayet vardi ama tuttum kendimi. Benim yeme potansiyelim cok cok cok fazlaYaz ki betül yediginde ne kadar fazla yiyor gorelim...
Coook karbonlu olmus canim , biseye mi canin sıkıldı ?Zaten gece ve sabah abarttigimdan dolayi sonrqsinda pek bir sey yemedim..
Dun gece uyumamistim yarim paket bitter cikooata 1 sira normal cikolata. 2 tabak makarna..
Sabah uyandim yaklasik 2 paket daha cikolata. Evde olan hepsini bitirene kadar durmadim.. ustune bir de evde olan bütün ekmegi yedim 5 6 dilimdi.
12 den sonra 2 tane salatalik
Aksam 7de 4tane kiymali lahana sarmasi uzerine yogurt.
2.5 litre su
1.5 saat yürüyüş..
Neden böyle oldu derseniz psikolojik dalgalanmalar, oc sıkıntısı
Net bir sey yoktu ama ruh halim kötüydü. Genel hayat memnuniuetsizligi anlik mutsuzluklar. Psikolojik aclik.Coook karbonlu olmus canim , biseye mi canin sıkıldı ?
Anladim canim , yarin yeni gune basliyoruz bugun bitti gitti ... yarina telafi edersin insallah...Net bir sey yoktu ama ruh halim kötüydü. Genel hayat memnuniuetsizligi anlik mutsuzluklar. Psikolojik aclik.
Net bir sey yoktu ama ruh halim kötüydü. Genel hayat memnuniuetsizligi anlik mutsuzluklar. Psikolojik aclik.
Niye canım burda kirildigin birseymi oldu bilmeden bir yanlış yapmadık demiBu süre kendi başıma takılmak istiyorum
Tur rehberi gibisin@mimmie 13. Takim burasi![]()
Utanma canım bu hafta bende çok iyi değildimYa yazmasam mi utaniyorumm
Ozellijle zeynepten![]()
Turist rehberiyim zatenTur rehberi gibisin![]()
Ciddimisin tam bilmisimTurist rehberiyim zatenevlendikten sonra isimi biraktim ...
Evet canim , evlilikle yurutulecek bi is degil turizm bende biraktim farkli sektorlerde calistim .kizim doğdu tamamen iş hayatini biraktim.Ciddimisin tam bilmisim![]()