• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm;
Sabah;bir dilim kete
Bir dilim peynir
Domates
Salatalık
Birkaç tane zeytin
Öğle
2 tane minik zeytinyağlı biber
2 yemek kaşığı kızartma
İki kaşık yoğurt
Akşam
İki kepçe yoğurt çorbası
40 gram ton balığı
2 lt su
7000 adım
Aslında 10000 adım atardım ama iki gündür çok yoğun çalışıyorum çok yorgunum
Kete olmamis canim onun yerine 1 dilim cavdar ekmegi olabilirdi... dolma pirincli ise birde kizartma ile olmamis canim..

Diyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Yanında kuruyemiş hurma binden galata al süt al baktım yemekler sana uymuyor 1 küçük paket süt 3 hurma 1 gazeteyle öğleyin gecirebilirsun ayda çay yanına 10 fındık 3 hurma yiyerek arkadaşlarına eşlik edebilirain

Her gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.
Irmik helvasi offff offf

Bugün menü
Sabah 10.40
1.5 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kirmizi biber
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir ve 2 kirmizi erik

Aksam 17.15
1 kabak dolma kiymali ( 1 kabagi 2 ye boldum ikisini de yedim )
1 adette biber kiymali dolma .
1 kase semizotlu cacik

3 lt su içildi.. LAydLiNe LAydLiNe

Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk cardio yürüyüş yapildi ...
Menun cok guzell afiyet olsun
Diyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Onceden liste oluyor mu. Oyle olsa senin icin daha kolay olur

Irmik helvasi offff offf
Bugun bizim okulda da irmik helvasi yaptirmis biri teyzesi icin . Ben de yemedim..

Back
X