• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah rahatlık versin ben de uyuyacağım inşallah 😂

Yarın tartı şov yapmak için yemedi kesin 😂😂

Yaa nerdeee tutamıyorum ki boğazımı 😂
Sagol canim senin yaninda uyuyorum demekten utaniyorum valla 😂😂😂 senin cimcimeler uyumadi mi hala... benimki 21.15 te uyudu 🤗

bu hafta daha iyi olmalıyız canım

ya iki haftadır yoğun geçiyor iş yeri
bu haftadan sonra daha iyi olacak
haklısın zaman akıp gidiyor
valla verdiğim 5 kilo bile benı ne kadar rahatlattı anlatamam

elbise giyiniyorum artık rahat rahat
:halay:
Haklısın canım, ben artı çıkarım diye korkuyorum. Sen de durumlar nasıl?

Sagol canim senin yaninda uyuyorum demekten utaniyorum valla 😂😂😂 senin cimcimeler uyumadi mi hala... benimki 21.15 te uyudu 🤗
Vay canına sayın seyirciler 21:15 te uyuyan çocuk yapmışlar 😂
Yok kızı bekliyorum. Büyükler uyumadı daha. Bebek de arada emiyor yine yatıyor falan.

Öğle yemeğini 14:30 gibi yedim. Akşama dışarıdaydım. Yemek istemedim dışarıda. Eve de geç gelince yemek istemedim
bi yogurt fln yeseydin bari. Neyse artik olan olmus . Uyu bari :))
Allah rahatlık versin ben de uyuyacağım inşallah 😂

Yarın tartı şov yapmak için yemedi kesin 😂😂

Yaa nerdeee tutamıyorum ki boğazımı 😂
emziriyor muydun sen de
Vay canına sayın seyirciler 21:15 te uyuyan çocuk yapmışlar 😂
Yok kızı bekliyorum. Büyükler uyumadı daha. Bebek de arada emiyor yine yatıyor falan.
Enziriyor muydun demistim ki yazmissin. Valla senin bebis kac aylik bilmiyorum ama aktif emzirme donemi bitmeden kilolari vermek daha mantikli. Metabolizma baya fark ettiriyor

bi yogurt fln yeseydin bari. Neyse artik olan olmus . Uyu bari :))
emziriyor muydun sen de

Enziriyor muydun demistim ki yazmissin. Valla senin bebis kac aylik bilmiyorum ama aktif emzirme donemi bitmeden kilolari vermek daha mantikli. Metabolizma baya fark ettiriyor
Evet emziriyorum 6 aylık. Ben doğumdan çıkınca 63 kiloydum emzirirken alıyorum ben hep içime ne kaçırıyorlarsa doğumda 😂 ben ben olmaktan çıkıyorum 😂

Evet emziriyorum 6 aylık. Ben doğumdan çıkınca 63 kiloydum emzirirken alıyorum ben hep içime ne kaçırıyorlarsa doğumda 😂 ben ben olmaktan çıkıyorum 😂
Benimki de 7 aylik. Cok yakinmis
Masallah ya sen de 4 tane varmis hala nasil cildirmadinnn. Bana cok geliyorlar 2.oldugundan beri.

Back
X