- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Hic aklima gelmezdi valla cocugu kandirmak icin saati ogretmemekEvet henuz ogrenmedi bizde bilerek ogretmedik 1 sene 1 sene diye![]()

Ben 5 yas grubunda ogrencilerime ogretiyorum normalde :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic aklima gelmezdi valla cocugu kandirmak icin saati ogretmemekEvet henuz ogrenmedi bizde bilerek ogretmedik 1 sene 1 sene diye![]()
Evt benimde 3 taneEvet canım. Sen emziriyordun dimi?
Allah bağışlasın canım. Kaç aylık emzirdiğin.Evt benimde 3 tane
Evet canım sen çalışmaya başladıkça daha çok yemeye başladın sanki. İzne ayrılmayı düşünüyordun ne yaptın karar verdin mi?İşyeri sağolsun çok yemeye başladım duzenim bozuldu benim
1. Sınıfta ogreniyorEvet henuz ogrenmedi bizde bilerek ogretmedik 1 sene 1 sene diye![]()
Vanli gormek lazim net uzerinden bir sey anlasilmiyor :)))Ahahaha ordan normal mi görünüyorum çok sevindim![]()
Aa benim dee 14 kasimYok kız 7 aylık olmuş benimki dekasım annesiyim ben
![]()
Ohoo benim oğlum salı günü bir yaşındaBenimki de 7 aylik. Cok yakinmis
Masallah ya sen de 4 tane varmis hala nasil cildirmadinnn. Bana cok geliyorlar 2.oldugundan beri.
Salı günü yaşına girecek canım bende 2 aylıkken diyete basladimAllah bağışlasın canım. Kaç aylık emzirdiğin.
26 kasım benim de. Bak ben her sorana 6 aylık diyordum çocuk 7 aylık olmuşVanli gormek lazim net uzerinden bir sey anlasilmiyor :)))
Aa benim dee 14 kasim
Maşallah canım abi olmuş gerçektenSalı günü yaşına girecek canım bende 2 aylıkken diyete basladim
Evet ben de en çok ona takıldımIrmik helvasi offff offf
allah hayirli yaslar nasip etsin .Ohoo benim oğlum salı günü bir yaşındasizinkiler in abisi
![]()
Hrhehe iyi ki sormusum bak26 kasım benim de. Bak ben her sorana 6 aylık diyordum çocuk 7 aylık olmuş![]()
Evt canım çok çabuk geçiyorallah hayirli yaslar nasip etsin .
1 yas buyuk geliyorsimdi ama zaman da cok hizli geçiyor.
Hrhehe iyi ki sormusum bak
Çok erken olmuş canımÇok açım kızlar yaaaa bugün günü 15:30 da kapattım![]()
![]()
Tam ve bucuklari öğretmeni öğretti onlari biliyor... ama 21.30 un 9.30 olduğunu ogretmedik... telden bakıp soyluyoruz haaa tamam diyor...Hic aklima gelmezdi valla cocugu kandirmak icin saati ogretmemek
Ben 5 yas grubunda ogrencilerime ogretiyorum normalde :))
Spor için vakit ayıramıyorsan fısat buldukça hemen 20-30 tane jumping jack yap. Ayağa kalktıkça squat yap. Yemek yaparken soğanlar kavrulurken lungee yap mesela. Böyle küçük küçük hareketler hiç spor yapmamaktan iyidirKızlar bugünkü menümü vereyim, dün gece geldim, bütün de hemen iş başı, çok yoruldum. Bir de akşam yine yemek vardı;
Sabah (08:00)
2 büyük dilim hindi füme
Biraz süzme peynir
1 çatal tulum peynir
Öğle (12:30)
2 yumurtadan lor peynirli omlet
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
1 porsiyon Meksika usulü tavuk
2 kaşık salata
1 kaşık yoğurt
Birkaç bardak çay
Su 1,5 litre oldu, tabii ki ve maalesef spor yok![]()