• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlk hafta genelde ödemde gider gayet iyi

İncelme var ama sisim sabah 6 buçukta tartildim ya bide normalde daha azimdir.bide eve gidince tartilacagim aç karına
Zaten gidenin çoğunun ödem olduğunun farkindayım.

Erken tartılmak çok etkiliyor.Her hafta aynı saatte tartılmak lazım.Ama bazen mümkün olmuyor.

Canım bazen rakamlara takılmamak lazim incelme var ne güzel
Evt izne ciksan rahat rahat yiyemiyorsun hep vicdan hep huzursuz oluyorsun en iyisi izne çıkmamak seni burda görmek istiyoruz 😍
Evet abla çok şükür inanamadim tekrar olctum büyük ihtimal ödem var hatta kesin karnım öne doğru sis elma gibi 😁😁

Kaptanım kilom 62.9
+300
İnanın artık delirme moduna geldim ama sabah mezurayla olcum aldım.gobek harici kalça ve belde ve bacaklarda incelme var . Karnım çok sis.odemliym ama mezun olmak da izne ayrılmak da istemiyorum 60 göreyim en azından. Bide sabah çok erken tartildim anca yemek yiyip hazırlanıp servise binerim diye. Regl bitince inşallah daha iyi olacak dün. Eve gelince tok karna su içip tartildim da bile 63tum LAydLiNe LAydLiNe

Canim ya sikma canını. Takimi kotu etkiliyorum izne ayrilayim flndusunme bence soncta takımaslinda amaç degil arac.
günaydın hemen bildirim yapayım

geçen hafta : 69.6
bu hafta 69.0
giden : 600 gr

oysa ki ctesi günü 68.8 di kilom gerçekten geç tartılmak fark ediyor

daha özenli olmalıyım öğünlerde ve spor kesinlikle yapmalıyım
tebrikler 600 gr da iyi
Günaydın kızlar,
Geçen hafta: 64,7
Bu hafta: 64,6
Fark: 100 gram
Bir haftadır tuvalet yok, bir de regl olacağım. LAydLiNe LAydLiNe
haftaya dahaguzel olur insallah
Günaydın
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:77.1
Fark:-1kg
ilk hafta için iyi gibi
trbrikleer
Bu hafta regl şişkinliği bendede var bakalım bende durumlar nasıl olacak daha tartilmadim betulude merak ediyorum
Geldim geldim ben de seni merak ediyorum:))

Kaptanım kilom 62.9
+300
İnanın artık delirme moduna geldim ama sabah mezurayla olcum aldım.gobek harici kalça ve belde ve bacaklarda incelme var . Karnım çok sis.odemliym ama mezun olmak da izne ayrılmak da istemiyorum 60 göreyim en azından. Bide sabah çok erken tartildim anca yemek yiyip hazırlanıp servise binerim diye. Regl bitince inşallah daha iyi olacak dün. Eve gelince tok karna su içip tartildim da bile 63tum LAydLiNe LAydLiNe
sen regl değilmiydin niye stres yapiyon sabah vucudunun sisligi inmeden tartilinca böyle oluysor
Ben de kilo bildirimimi yapayimm LAydLiNe LAydLiNe

Gecen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Yuzde 1.71
:halay::halay::halay::halay::halay:
masallah canım iyi gitmiş 💚💛💜💖

Ben de kilo bildirimimi yapayimm LAydLiNe LAydLiNe

Gecen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Yuzde 1.71
:halay::halay::halay::halay::halay:

Betül harika bir sonuç bu süpersin :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:
Günaydın canım nasılsın, nasıl gidiyor?
günaydın
LAydLiNe LAydLiNe
kilo bildirimi yapayım
başlangıç 71.700
güncel 71.300
önümüzdeki cuma daha iyi olacak eminim
yüzde yi nasıl yapacağımı bulamadım,hangi sayfadaydı acaba?:110:

Konyalı mısın?

Günaydın canlarrrr ben 400 gr vermişim wowwww :KK70:
Geçen hafta 75,4
Hayaller: 73
Gerçekler: 75

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Neyse evrene pozitif mesaj yolluyorum haftaya 71 kiloyum:KK70: evrenden mesaj :oha:
Bugün :Haftaya 71 kiloyum
2 gün sonra : bugün muhallebi yaptim yarın tekrardan başlıyorum kızlar :KK70::KK70::KK70:

Günaydın canlarrrr ben 400 gr vermişim wowwww :KK70:
Geçen hafta 75,4
Hayaller: 73
Gerçekler: 75

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Neyse evrene pozitif mesaj yolluyorum haftaya 71 kiloyum:KK70: evrenden mesaj :oha:
Çok güldüm valla sana sabah sabah iyi geldin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence iyi bir sonuç eğer burada olmasaydın kilo almış olurdun bence :KK39:
Bugün :Haftaya 71 kiloyum
2 gün sonra : bugün muhallebi yaptim yarın tekrardan başlıyorum kızlar :KK70::KK70::KK70:

Sus kız bakim deme öyle :KK20::KK20::KK53::KK53:

Back
X