- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel canimKızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 2 dil form ekmek Çay
Öğle 14 de
Balık salata 2 şeftali
Akşam 17.30
5 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Şu 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş yaptım
Canim , oncelikle menulerine saat eklersen iyi olur ogle arasinda tursu dogru secim degil tursu odem yapar... aksam hem pirinc hem patates olmamis.... tavuk bud yaninda salata yogurt olabilirdisabah kahvaltı saat 10
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
2kepekli galeta
4zeytin
öğlen 3 ccivarı 1galete
4kaşık yeşil fasulye
1bardak ayran biraz ceviz
akşam
3kaşık princ pilavı 2dilim haşlanmı patates 1 but tavuk
öğlen arada cok acııyorum agzıma bı ıkı lokma bişeyler attı bugun 2tane salatalık turşusu gibi
birazdan acık cay ve cikolata krizine karsı bır dilim çikolata
tamam canım dikkate alacağımCanim , oncelikle menulerine saat eklersen iyi olur ogle arasinda tursu dogru secim degil tursu odem yapar... aksam hem pirinc hem patates olmamis.... tavuk bud yaninda salata yogurt olabilirdi![]()
Sağ ol canım, üç kabak kalmış dolapta, yarın yapayım diye düşünmüştümBen vermedim canım softty vermişti
Özellikle akşam çok az yemişsin canım, acıkmadın mı?kahvaltı
2 dlm cavdar ekmegi ile tost
4 zeytin
oglen
1 servis kasıgı melemen
1 kepce mercimek çorbası
yogurt
aaksam
sutlu kahve
kasar 1 parca
3 lt yakın su
Gayet dengeli ve dolu dolu gözüküyor menün canımMenüm
Kahvaltı:8.00
1 kapya tost(Kapya biber,45 gr lor)
tam buğday ekmeği(40gr)
5 adet zeytin
Dereotu
çay
Ögle:13.20
Yoğurtlu Semizotu salatası
15 minik galeta(22gr)
Ara:16.00
1fincan sütlü kahve
5 çiğ fındık
5 çiğ Badem
Akşam:19.30
4 kaşık mantarlı kabaklı tavuk sote
4 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara:21.30
10 adet kiraz yerim ve yeşil çay
2.5 litre su
45 dkk yüruyuş yapmayı planlıyorum
Bence güzel olmuş canım, kısırı da az yemişsin, nasıl başardıysan, ben olsam iki tabak yerdimŞEKERSİZ 1. GÜN
Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin
12:00
4 kayısı
14:00
5 hurma 1 kase yoğurt
15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)
16:30 3 ceviz
Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma
Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi![]()
1 defa dondurma yedim.Onun dışinda meyve hariç tatlı yemedim
Ben vermistim dene cok guzel oluuorCanım geçen gün kabaktan mantı tarifini sen mi vermiştin? Kabakları soteleyip üzerine yoğurt, kıyma yapıyorduk değil mi?
Oğluna geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şeyi yoktur. Menün gayet güzel, kahvedeki şeker dışındaIyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.
Canım sen toplam kaç kilo verdin? Hedef kilon neydi bir de? Ne kadar süredir diyettesin? Gayet iyi gidiyorsun da o yüzden sordumBen vermistim dene cok guzel oluuor
Atesimiz var 2gundur bi dusuyo bi cikiyo.Sagol canim.Ya kahve de hic sekersiz icemiyorum kiOğluna geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şeyi yoktur. Menün gayet güzel, kahvedeki şeker dışında![]()
Ben ikisini de sınırsız yiyebiliyorum. Ama aslinda tuzlucuyumTatlilara karsi midem küçülmuyor belki bir tabak bulgur pilavi yiyemem tikanirim ama tatlida boyle bişey olmuyor...![]()
geçen yıl tam 8 ay şekersiz beslenerek 15kg verdim.Şekersizliğe alışinca hiç canin tatli abur cubur istemiyor.Ama ben hata yaptim.Bırakınca hareketsiz geçen kışın ardindan yavaş yavaş 6 ayda 10kg aldım.Pazartesi gününden itibaren ben de şekersiz beslenmeye başladım.
Menün çok iyi.Şekersiz nice 21.g
800 900 kalori cok az degil mi ya. Emziriyorsun bir deBenim menüm azmiydi bugün 800 kaloriydi
Bende 800-900 ile güzel kilo veriyorum
Hic bir sey yememissin ki.Kızlar bugünkü menümü de vereyim;
Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
3 çatal tulum peyniri
Öğle (12:00)
1 haşlama yumurta
2-3 çatal beyaz peynir
Ara (17:00)
3-4 çatal tulum peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (18:30)
3 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
Su 1,5 litre olmuştur. Spor yok, oğlum hala uyumadıKızlar hayatımda ilk defa 1 haftadır tuvalet yok, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, regli de olacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bu hafta kendime hedef koydum ama her gün az da olsa spor yapacağım, suya çok dikkat edeceğim ve şeker tüketmeyeceğim.
Adi ney? Taninmis biri mi, merak ettimBugün diyetisyene gittim. Çok iyi ve başarılı bir kadın kendisi dileyene ismini verebilirim. Bana bir defter yaptı ve numarasını verdi. Ne zaman istersen soru sorabilir arayabilirsin dedi. Su içmenin öneminden ve kahvaltının öneminden konuştuk. Tartının gereksiz olduğunu beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerektiğini o zaman tartıya ihtiyaç duymayacağım söyledi ki haklı bence de.