• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar gozunuze carpti mi bilmiyirum ama gecen hafta ben aslinda iyi bir gidisat göstermedigim halde iyi kilo vetdim. Yedigimin gunun ertesinde yada ayni gun aksam telafi etmeye calistim ama yine de cok iyi. Emzirmenin etkisi herhalde..

Tabii busekilde beslendigim halde kilo veriyor olmak beni rahatliga itiyor. Bugun kendime kucuk bi cuma odulu diye baslayan yeme "seruvenim" yine destansi oldu. Az sonra menumu kendimi kinayarak paylasicam . Yarin ben de sekersiz beslenmeye basliyorum. Zeynep ve anka gun sayarak yazmaya baslayinca cik hosuma gitti.

Ben ikisini de sınırsız yiyebiliyorum. Ama aslinda tuzlucuyum

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: 8 ay mii. Hey masallah. Bunu yapan her seyi yapabilir.

800 900 kalori cok az degil mi ya. Emziriyorsun bir de

Hic bir sey yememissin ki.
Arkadasim bir de madem kabizligin var neden yiyecek olarak takviye edecek seyler hic tuketmiyorsun. Mesela su 1.5 litre az. Kabizlikta bol su icmek onemli. Sonra kuru kayisi yada tazesinden. Kuru erik de ise yariyor . Kayisi geceden suya koy 3 tane. Sabah ye. Suyunu da ic mesela

Adi ney? Taninmis biri mi, merak ettim
Ülker bilgin Antalya’da

Sabah 10.30
1 simit -guya odulum buydu ve baska karb tuketmeyecektim..tim..timm..
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalik

15
Ton balikli 3 kasik makarnali salata
1 dilim mozaik pasta

8
1 kornet

Saat 9 10 civari
2 kurabiye
2 avuc findik..

Yorum yapacak diyecek soz yok ama bu hafta artik baska bir sey yemeye utanirim insallah. Yazmasam olmazdi .
Çokgommeyin beni 🙈

👏🏻👏🏻👏🏻 Ben yapamazdım galiba, sadece tatlı yemeyerek mi kilo verdin peki?
Aslinda hiç kalori, kaşık hesabı yapmadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.Paketli gıda yemedim.Karbohidratı azalttım.Ekmek yerine ara ara bulgur pilavi yedim.Sebze ve proteini kısıtlamadım.Her gün iki porsiyon meyve/kuru meyve yedim.Haftada en az 4 gün 45dkk 1saat tempolu yürüyüş yaptim.Kendimi hiç diyette gibi hissetmedim.Çevremdekiler de alıştı hiç ısrar etmemeye başladilar.

gel gelelim bırakinca çok abartmadiğim halde 10 kilosunu geri aldim.Kışı çok hareketsiz geçirdim.İnş tekrar verebilirim.

ŞEKERSİZ 1. GÜN

Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin

12:00
4 kayısı

14:00
5 hurma 1 kase yoğurt

15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)

16:30 3 ceviz

Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma

Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi :cool:
Güzel bir menü.Şekeri bırakınca ilk günler kuru meye özellikle hurma kurtarıcı oluyor.
Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 2 dil form ekmek Çay

Öğle 14 de
Balık salata 2 şeftali

Akşam 17.30
5 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı

Şu 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş yaptım
Menün dengeli ve güzel bir menü.Afiyet olsun.
sabah kahvaltı saat 10
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
2kepekli galeta
4zeytin

öğlen 3 ccivarı 1galete
4kaşık yeşil fasulye
1bardak ayran biraz ceviz

akşam
3kaşık princ pilavı 2dilim haşlanmı patates 1 but tavuk

öğlen arada cok acııyorum agzıma bı ıkı lokma bişeyler attı bugun 2tane salatalık turşusu gibi
birazdan acık cay ve cikolata krizine karsı bır dilim çikolata
Menü güzel fakat akşam yemeğinde hem pilav hem patetes fazla gibi
kahvaltı
2 dlm cavdar ekmegi ile tost
4 zeytin

oglen
1 servis kasıgı melemen
1 kepce mercimek çorbası
yogurt

aaksam
sutlu kahve
kasar 1 parca

3 lt yakın su
Gece acıkmadiysan çok iyi.
Iyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.
Çok güzel bir menü afiyet olsun.
Bu arada bugün sabah kahvaltım:
Yarım dilim karpuz 1 şişe su 1 dilim beyaz peynir ve 1 haşlama yumurta.

Öğlen cappy pulpy kahve sade

Akşam makarna yarım tabak ve kabak yemeği o da yarım tabak

Spor 2 saat yürüyüş
Ara öğune kuru meyve akşam menüsüne salata ekleyebilirdin.Ama arada acıkmadiysan gayet iyi.
Sabah 10.30
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalik

15
1 dilim mozaik pasta

8
1 kornet

Saat 9 10 civari
2 kurabiye
2 avuc findik..

Yorum yapacak diyecek soz yok ama bu hafta artik baska bir sey yemeye utanirim insallah. Yazmasam olmazdi .
Çokgommeyin beni 🙈
Bol ödüllü bir gün olmuş :)

Aslinda hiç kalori, kaşık hesabı yapmadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.Paketli gıda yemedim.Karbohidratı azalttım.Ekmek yerine ara ara bulgur pilavi yedim.Sebze ve proteini kısıtlamadım.Her gün iki porsiyon meyve/kuru meyve yedim.Haftada en az 4 gün 45dkk 1saat tempolu yürüyüş yaptim.Kendimi hiç diyette gibi hissetmedim.Çevremdekiler de alıştı hiç ısrar etmemeye başladilar.

gel gelelim bırakinca çok abartmadiğim halde 10 kilosunu geri aldim.Kışı çok hareketsiz geçirdim.İnş tekrar verebilirim.
valla rejimi yapmasi degil sonrasi artik benim gozumu korkutan.
O kadar cok al ver oldu ki seneler icinde artik bir geri donusu daha kaldiramam ben..

Güzel bir menü.Şekeri bırakınca ilk günler kuru meye özellikle hurma kurtarıcı oluyor.

Menün dengeli ve güzel bir menü.Afiyet olsun.

Menü güzel fakat akşam yemeğinde hem pilav hem patetes fazla gibi

Gece acıkmadiysan çok iyi.

Çok güzel bir menü afiyet olsun.

Ara öğune kuru meyve akşam menüsüne salata ekleyebilirdin.Ama arada acıkmadiysan gayet iyi.

Bol ödüllü bir gün olmuş :)
Ödül mu .
Bu odul degil baska bir sey oldu.

Skandal :eek::eek::eek:

Kendime yarin icin hedef menu yaziyorum.
Boyle olunca iyi oluyor.
Annemdeyim bu yemekler var zaten. Evde yemek olmasi cok guzel bir sey :21::21:
Yarinki hedef menu
ŞEKERSİZ 1.GUN

Sabah kahvaltisi
2 dilim tam bugday ekmegi
Menemen
1 dilim peynir
yesillik-salatalik-biber vs

Ara ogun
11 findik
3 hurma

Ogle
1 kase yesil mercimek corbasi
1 kase yogurt

Ara
Meyve

Aksam
5 6 yk Kuru fasulye
Salata

Ara
Sutlu Kahve

valla rejimi yapmasi degil sonrasi artik benim gozumu korkutan.
O kadar cok al ver oldu ki seneler icinde artik bir geri donusu daha kaldiramam ben..

Ödül mu .
Bu odul degil baska bir sey oldu.

Skandal :eek::eek::eek:
Geçen yıl başladığimda başlangıç kilolarımiz aynıymış.83.3 ile başlayıp 67.9 kiloyu görmüştüm.Haklisın koruma çok daha zor.

Iyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.
Menu guzel canim oglunuda cok geçmiş olsun...

Kızlar bugünkü menümü de vereyim;

Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
3 çatal tulum peyniri

Öğle (12:00)
1 haşlama yumurta
2-3 çatal beyaz peynir

Ara (17:00)
3-4 çatal tulum peyniri
1 sütlü filitre kahve

Akşam (18:30)
3 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt

Su 1,5 litre olmuştur. Spor yok, oğlum hala uyumadı😭😭 Kızlar hayatımda ilk defa 1 haftadır tuvalet yok, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, regli de olacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bu hafta kendime hedef koydum ama her gün az da olsa spor yapacağım, suya çok dikkat edeceğim ve şeker tüketmeyeceğim.
Hadi bugunden itibaren bende sekeri birakiyorum birbirimizi destekleyelim ;)) menun guzel... wc icin 3 kayisi kaynat suyunu ic kayilari ye... 1 hafta wc cok uzun uzere bi ilac var dr cocuklarada veriyor bitkisel surup ondan al ic... ben tatillerde o surubu götürürüm yanimda...

Sabah 10.30
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalik

15
1 dilim mozaik pasta

8
1 kornet

Saat 9 10 civari
2 kurabiye
2 avuc findik..

Çokgommeyin beni 🙈
Iste gune karbonla baslayinca gerisi geliyor ...bugun bende sekersiz gunlere basliyorum..

ŞEKERSİZ 1. GÜN

Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin

12:00
4 kayısı

14:00
5 hurma 1 kase yoğurt

15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)

16:30 3 ceviz

Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma

Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi :cool:

Hiç abur cubur yok gayet güzel bir menü. Tebrikler :KK9: :KK9: :KK9:

ada81 ada81 canım şekersiz güne başlayan 4 kişi oldu şuan takımda. Bu çok güzel bir şey. Şekersizlerin günleriyle birlikte ayrı bir liste mi yapsak acaba. Ben bu sabah şekersiz serüveni bozdum ama yarından itibaren yeniden başlarım. Birazcık özendirsek bu işe hatta yarış yapsak kim daha çok yapacak diye çok daha sağlıklı kilo verebiliriz. Kızlar ne dersiniz? Anka Anka zeyneppk zeyneppk

ada81 ada81 canım şekersiz güne başlayan 4 kişi oldu şuan takımda. Bu çok güzel bir şey. Şekersizlerin günleriyle birlikte ayrı bir liste mi yapsak acaba. Ben bu sabah şekersiz serüveni bozdum ama yarından itibaren yeniden başlarım. Birazcık özendirsek bu işe hatta yarış yapsak kim daha çok yapacak diye çok daha sağlıklı kilo verebiliriz. Kızlar ne dersiniz? Anka Anka zeyneppk zeyneppk
Ben artık saymıyorum benim şekersiz kaç gün oldu ☺️☺️😁

Back
X