Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hayırlı pazarlar 🤗
Yarın kilo bildirimi yapacağız ona göre bugün kacirmayin 😁

Sağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım m😎 etek /38 bluz S beden :KK66:
Ne güzel ne zarifsin 🌹

Yalnız beni goren yaşlı babaannem (bayram beri gelmiyorum)çok zayiflamissin yakında yolda düşüp kalirsin yeter daha niye diyet yapıyor şunu memeden kes seni kurutmuş gece ogununu yiyorum yanına bu dilim ekmek ye cana gelesin gibi gibi daha bir suru sey sayip duruyor 😆😆😆ve ben sadece guluyorum geciyorum 😊😊😊
Kız hala mı emziriyorsun 😳

Sağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım m😎 etek /38 bluz S beden ;)
Cook zayif ve guzel duruyorsun canim 👍👍👍

Kahvalti yapildi ... birazdan dip köşe Temizlik yapacam ... sabah spor yapamadim sol diz kapagim agriyor zorlamayayim dedim...

Günaydın kızlar gece 12:30 gibi uyudu çocuklar ben de hemen yattım. Gece de 2 kere emzirmeye kalktım. Sabah tartıldım 73 kilo geldim 😃 demek ki her gün uyusam zayıflayacağım kolayca 😂
Muhteşem gayret et ınş çocuklarda erken yatar böyle böyle

Back
X