• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba hanımlar bugün hastane koşturması icerisindeydik.

Sabah kahvaltısını 11 'de yaptım.
Ekmeksiz.
2 yumurta 2 dilim scuk domates salatası üç dört kaşık 3 tane acı biber 1 çatal salça bir tatlı kaşığı helva

Öğlen yemedim

5 buçuk gibi bir bardak gazoz içtim. Eşim yemek yedi ben inattan yemedim.

8 gibi eve ancak geldik
Uç küçük et parçası ve salata yapıp yedim.

Suyumu 2lt tamamlicam.
Spor olarak bool bol ordan oraya koşturdum.
2 saat ev işi yaptım yine....
Akşam misafirliğe gidicez
Çay kahve tuketebiilirim
Pek iyi bir gün olmamış canım, yarın daha iyi olur inşallah

Anka Anka hala bisey yemedim bugunu atlattim sukur yarinida boyle atlatirsam tekrar alisirim insallah....

Anka Anka hala bisey yemedim bugunu atlattim sukur yarinida boyle atlatirsam tekrar alisirim insallah....
Erken saatte bitirmeyi mi.
Ben de 6dan sonra yemedim bugün.. cpk oturcam ama bugun cok isim var. Kazincak midem..

Erken saatte bitirmeyi mi.
Ben de 6dan sonra yemedim bugün.. cpk oturcam ama bugun cok isim var. Kazincak midem..
Evet erken saatte yeme isini bitirdim bugun... cunku ben son zamanlarda cozutmustum...😶

ŞEKERSİZ 8. GÜN

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
1 dilim süzme peynir

Ara (15:30)
1 sütlü kahve (dışarıda içtim)

Akşam (19:30)
1 tabak hindi sote (yağsız)
1 büyük kase yoğurt

Su 1,5 litre.

Beni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor 😣
Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmen 😣

Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmen 😣
Ayyy biz bu zinciri niye kiramiyoruz ki .... o kadar diyet yapiyoruz sekerden uzaklasiyoruz... sonrasinda bir dilimle doymamiz gerekirken önünü alamiyoruz ... ayni bende o kisir dongudeyim sanki aylarca sekerden uzak ben.kalmamis gibiyim...

Kızlar bugün spora başlayacaktım, Leslie’yi açtım akşam. Oğluma birlikte yapalım dedim. Benim oğlan gerçekten çok tuhaf, kendime bir şey yapmamı istemiyor. Bacaklarıma sarıldı, önüme yattı vs. Anca 15 dakika dayanabildim. En sonunda ağladı. Ben nasıl spor yapacağım ama😭

Kızlar bugün spora başlayacaktım, Leslie’yi açtım akşam. Oğluma birlikte yapalım dedim. Benim oğlan gerçekten çok tuhaf, kendime bir şey yapmamı istemiyor. Bacaklarıma sarıldı, önüme yattı vs. Anca 15 dakika dayanabildim. En sonunda ağladı. Ben nasıl spor yapacağım ama😭
Kacta uyuyor canim ?

Back
X