Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen kazanırsın hihoyyyt
canım ya da kestirsek yarısını ama biz kalan kısmı yine büyütürüz. En iyisi yağlarımızı aldırmak kaydirigubbakcemile2

yine ben kazanıcamm kendime savaş açtım artıkk kötükedihüso

canım ya ben erzurumluyum deöiştim ya hani sana babişkom kendi elleri ile kzım yesin diye kavurma yapıp yollamışşş kızlar bi güzel görünüyoki sormayınnn üzgünüm şimdiden akşam için ama sanırımmm bu haftaki tek kaçamağım bu olacak ama onu yiycemm yoksa hep aklımda olacak vallahi her yemeğe saldırcammm kavurma diyeeeee-tatlicadiarzu-

ayy canımm benim ne güzell
yii bacım afiyet olsunnn Şeniz
biran düşünün ben siizn kaptanınız olsaydım neler olurdu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar.hemen kilomu yazıyorum ve sonra çıkıp işlerimi hallediyorum.57 kg oldum kızlar.1 kg vemişim biliyorum 1,7 kg hedef koymuştum ama mens döneminde olduğumu unutmuşum.canım neden bu kadar tatlı istiyor diyorum bende.bugün biraz ağrılıyım ama çok fazla değil bir iki işim var onları halledip biraz dinleneyim diyorum ama ufaklık izin verirse tabi.öptüm herkesi.

tebrikler canım :nazar:a.s.

yine ben kazanıcamm kendime savaş açtım artıkk kötükedihüso

ayy canımm benim ne güzell
yii bacım afiyet olsunnn Şeniz
biran düşünün ben siizn kaptanınız olsaydım neler olurdu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

izin verirdin canım herşey yememize, hep birinci olurduk ama sondan :hooray:kaydirigubbakcemile2

sütlaç hepsinden zararsız arkadaşlar 4 dilim ekmek ve 1 bardak sütünüze eşit pudingte aynı şekilde bence heftada 1 yemelisinizbi sakıncası yok diyetisyenim ozaman öyle söylüyodu eğer vücut açlığı sezerse direk tepki olarak kendini korumaya alıyormuş ona göre vücudu arada ödüllendirip şaşırmak lazım bırakn şu lahana pirinç diyetlerin hergün 6 öğün hadi bu haftada öyle deneyin
sabah kahvaltım
1 tane elmalı kurabiye arkadaşın eşi yapmış kahvaltıya üşendim onu yedim

ara 1 ayran 2 grisini
öğlen bol kase salata ve çorba planlıyorum by

hepiniz aşağılarda görüyorm benim dışarı çıkmam lazım gelecem melis ben bu hafta sana yarıdımcı olamadım ama yapılacak olanları söyle ben hemen dönecem yapayım

hepiniz aşağılarda görüyorm benim dışarı çıkmam lazım gelecem melis ben bu hafta sana yarıdımcı olamadım ama yapılacak olanları söyle ben hemen dönecem yapayım

sen çık canım bi şey yok, geçen hafta kalliste yok diye kontrol et istemiştim hata olmasın, bu hafta kalliste kontrol eder.
Gelince görülşürüz.

öğlennn yemekte arnavut ciğeri yoğurttlu sebze haşlama (içine dere otu koyuyolar iğreniyommm) çorba ve kabak tatlısı varrrrr ne ediyim hangisini yiyim kızlarrrrrrrrrrrrrr

ben geldim ama çok kötü geldim
bu hafta oylama yaparak beni atabilirsiniz
70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım
moralim bozuk yazmaya yüzüm yok
benim yüzümden sonuncu olacağız biliyorum senağlama

70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım

canım hoşgeldin niye atalım, bu hafta patbori hariç herkes ya az vermiş,i ya verememiş ya da almış. Senin de ailen vardı yanında ondan olmuştur.
Olsun, bu hafta herkesten çok iyi performans bekliyrorum.
Canlanıyoruz bu hafta, kritik yapıp durum değerlendirelim.

70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım

üzülme kuzummmmmmmmmm yanlız değilsinnnn
kız melisss menüyü yazdımmmm öğlen ye yiyim diye sordummm sana cvep vermiyonnnn
yoksa cevap vermeyerek hepsini ywmi demek istiyonnn açıkca söleeeee:roflol::roflol::roflol:

kızlar yaaaa iyki varsınızzz canlarım benimmmmmŞeniz

sende iyiki varsın kuşum Şeniz

öğlennn yemekte arnavut ciğeri yoğurttlu sebze haşlama (içine dere otu koyuyolar iğreniyommm) çorba ve kabak tatlısı varrrrr ne ediyim hangisini yiyim kızlarrrrrrrrrrrrrr

hepsini yee naniknanik
sebze haşlama ve çorba diyorum ben yerimseniben

70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım

ben oyladım kendimi attımm sırnaşık şey :çok üzgünüm:

sebze en iyisi ama yemeyeceksen, çorba ve arnavut ciğer ye canım (çok severim).
kabak tatlısı bilemiyorum, çok nefsin kalırsa 1 çatal al, damağına yapıştır tadını al yeter tatlım.

üzülme kuzummmmmmmmmm yanlız değilsinnnn
kız melisss menüyü yazdımmmm öğlen ye yiyim diye sordummm sana cvep vermiyonnnn
yoksa cevap vermeyerek hepsini ywmi demek istiyonnn açıkca söleeeee:roflol::roflol::roflol:

canım kızımı uyutuyordum uyudu.
Bence sessizlik hiçbirini yeme demektir, senin işine tersini anlamak geldi ortiş Şeniz

bugünden itibaren nazi kampına giriyoruz herkes son kaçamağını yapsın bugün, bugün akşam eylem planı açıklayacağım, yarından itibaren kamptayız, haftaya birinci hem de açık ara ile birinci olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekirse evlere baskına gidelim melzeyit ne dersin, herkesin ağzından lokmaları toplayalım kötükedihüso

Back
X