Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam ayarlarız onuuu melzeyitte gelsinnnnevet nereuscum 1400 kalorilik çok fazla, 1200lük olan olsa bari.
Şişgocum buuşabiliriz tabi, melzeyitte gelecek mayısta, toplaşalım bence.
tamam zıplasınn olur hem eğlecelide hop hop zıpalarıızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
ben de yapıyorum karbonhidrat diyeti.
Hadi karbonhidrata 1-2
kızlar ben bu listenin çıkıtısnı aldım ama anlamadığım şu yani şimdi günde bu iyyeceklerden sadece 50 puanı geçememek kaydı il yiyeceğiz ve başka hiç bir şey yemeyecekmiyizzzzzzzz:uhm:
kızlar iyi 8. takım açıkmlamış kilosunu, eksideler, en azından sonuncu değiliz. :dance:
melis seni bu hafta elime alıyorum artık ne karbonhidratı ya 6 öğün devam ve kaçamak yok zayıfladığımz haftayı hatırlayın herkesin üzerinde ağır bir bakı vardı melis ve nereus sizi elime almam gerekecek gerçi kelin ilacı olsa bışına sürer ama olsun bu hafta hepinizi kontrolüm altına alıyorum böylece bende sorumluluklarımı hatırlarım size karşı itirazı olan varmı
ya kızlar saçmalamayın bırakın bu şleri normal beslenelim please
Herkese günaydın
60.0 / 59.5 / 50 / 0.83%
Akşam 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Sadece kayısı yedim. Öğünlerim her zaman yediğim gibiydi. Meyvemi gündüz yedim. Verdiğim kilo çok değil ama diyet yapmadan kilo vermek harika bir duygu. Sporu da unutmadım tabi.