Fitwell de güzel uygulama ben 2 yıl önce yapıyodum. Sonra telefon değişince yüklemedim kaldı öyleFatsecret mi indirdigin uygulama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitwell de güzel uygulama ben 2 yıl önce yapıyodum. Sonra telefon değişince yüklemedim kaldı öyleFatsecret mi indirdigin uygulama
Suyunu en az 2 litre yapsan süper olur.., sahurun çok hafif olduğu için iftarı tolere etmiştir diye düşünüyorum..İyi akşamlar herkese benim bugünkü menüm :
Sahur
Domates salatalık
Karanfil çayı üzeri zerdaçallı yoğurt (hepsi yağ yapabilmek için)
İftar
1 orta boy ev yapımı hamburger
3 fırında körili elma dilim patates
1 bardak ayran
1 fırın sütlaç yememek için zor tuttum kendimi ama yedim
Şimdi kayısı çayı içiyorum
1 lt su ancak içebildim
ne doğumgünümmm ne evlilik yıldönümüm kutlandı bırak pasta börek yemeyi herhangi bir gün bizim için yani zaten eşim evde yok inşaatta birkaç gün sonra gelirDur emosumGonul83 cugumun yanında öyle şeyler söyleme
yok anam nerdee 2 kilo hemde.. gram oynamamış onca cabama rağmen
Tüü.. yazıklar olsun.. insan kendi doğum günün de bari yer, onu geçtim insan evlilik yıldönümü hatrına yer...![]()
bakma şaka yapıyorum gerçekten verirsin menülerin fena değil suyun sporun bana göre çok çok iyi İnan ki verirsinHee kız saka bı yana gerçekten yok![]()
Yoo menün kötü değil su spor çok iyiKızlar menümü de atayım ancak fırsat bulabildim
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 lokma ekmek, 3 yeşil zeytin, 3 hurma
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
13 tane lahana sarması(tamamen bulgurlu)
Çeyreğin yarısı ev yufkası
1 bardak ev yapımı limonata
1 tatlı kaşığı pasta kırıntısı
Biraz öncede biraz erik, çilek, yenidünya yedim..
Sahura iyi başlamıştım ama iftarda sarmayı abarttım, pişmanım
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Bu kadar yemeye yürüyüş ne yapsın![]()
İnşallah öyle olmuştur. Tam evet bugün yapacağım iyi kapatacağım diyorum ama olmuyor bi adapte olamıyorum. Kızım bu sene ilk defa oruç tutunca menümü ona göre ayarlıyorum.Suyunu en az 2 litre yapsan süper olur.., sahurun çok hafif olduğu için iftarı tolere etmiştir diye düşünüyorum..
Kızlar menümü de atayım ancak fırsat bulabildim
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 lokma ekmek, 3 yeşil zeytin, 3 hurma
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
13 tane lahana sarması(tamamen bulgurlu)
Çeyreğin yarısı ev yufkası
1 bardak ev yapımı limonata
1 tatlı kaşığı pasta kırıntısı
Biraz öncede biraz erik, çilek, yenidünya yedim..
Sahura iyi başlamıştım ama iftarda sarmayı abarttım, pişmanım
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Bu kadar yemeye yürüyüş ne yapsın![]()
Hoşgeldin canım, ben AyşegülSlm arkadaslar ne tur diyetler uyguliyosunuz acaba
sürdürülebilir diyet karataya da uymaya çalışıyorum ev halkı tatlıya düşkün olduğu için pek gerçekleştiremiyorum ama öbür sene daha fazla uyacağım inşallah başka şehire taşınacağım içinSlm arkadaslar ne tur diyetler uyguliyosunuz acaba
sürdürülebilir diyet karataya da uymaya çalışıyorum ev halkı tatlıya düşkün olduğu için pek gerçekleştiremiyorum ama öbür sene daha fazla uyacağım inşallah başka şehire taşınacağım için![]()