Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallahhh daha güzellerini yazacaksınız 😍😍😍 ben inanıyorum bu takımdan nice güzel başarı hikayeleri çıkacak... yeterki beyinde bitirelim işi ben geçtiğimiz dönemde gerçekten beyinde bitirmiştim.. aylarca bir çatallık kaçamağım bile olmamıştı😊😊

Sen beni öldürmüştün zaten :KK70::KK70::KK70:

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt:KK62::KK20::cry:3lt:KK25::olamaz:2lt
Berceste_:KK3::nazar: 4 lt:KK9: :duduk: 4 lt:KK9::nazar: 3lt:21::spor:4
Ayşegül6666:KK28::KK68::nazar:3 lt:KK68::KK62:2.5lt:KK20: :nazar:2.5lt
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62::nazar:
Kiloverenbiri:KK200::KK200::KK200::KK200:
krtp86:KK9::KK36::nazar:2 lt:KK36::KK9:2.5lt:KK68: :spor:2lt
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30::dondurma: :KK62:2 lt:KK9::KK36:2.5lt:KK68::nazar:2.5
İlaymilla:KK62::KK22::nazar: 4 lt:KK9: :nazar::duduk::KK68:
Elifff80:KK68: :nazar::KK68: :nazar: 3.5lt
pessinus:KK68::KK20: :nazar: 3.5lt:KK9: :KK36: 3lt:KK68::nazar:3.5 lt
candy_candy:KK62::KK36::KK9:3.5lt
marbling:KK9::nazar:3 lt:KK68: :nazar: 3 lt:duduk::nazar:3.5 lt:KK68::KK9:
dira90:KK62::KK68: :nazar: 2.5lt:KK9::KK36:2.5lt:KK28::nazar:2.5
cemrenil:KK73::KK9::KK36:3lt
ada81:KK9::KK9::nazar:2 lt:KK5::nazar:2.5
Bademella:KK68::nazar:2lt:KK62::KK62:
gitsinkilolar02:nazar::KK49:

Bugün sabah 9 da
1 haşlanmış yumurta iki kaşık menemen
2 lokma tereyağı iki lokma helva
1 tane 100 gramlık lavas ekmeği
Saat 2.30 da
Yarım tabak kabak yemeği
1 parça fırında but
Saat 6 da
1 bardak kahve 2 pismaniye 2 kuru incir
Sabah adet oldum tatlı krizim tutunca canım revani çekti direnip yapmadım pismaniye ye saldırdım🙈🙈🙈
Sabah 10dan 1 e kadar annemin evini temizledim köşe bucak
1 saat hayvanlarla uğraştım
3 ten 6ya kadar çapayla uğraştım şu an pertim çıktı gözlerim kapanıyor yorgunluktan uykusuzluktan 😐🙈🙈🙈

Kıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk :sampiyon::sampiyon:

Kızlar geçmişi okumaktan menümü yazamadım😅

11.30
Yarım tabak kısır, bol marul nane,
2 domates
3 küçük parça. patates kızartmasıo_O

14.30
1 fincan kahve, 1 kurabiyeo_O
1 bardak limonata

19.00
1 tabak etli yeşil fasulye
1 çatal mozaik pastao_O
5 çilek

20.30
Yeşil çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Çok cıslı ve dengesiz bi gün oldu:KK12:
Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan :KK37:

Bir türlü geçmiş bitmiyor :/

Hemen menü yazıp kaçıyorum hazırlık yapcam yarın kv ye gidiyoruz :olamaz:

Sabah 12:00
1 tabak menemen
1 dilim ev ekmeği
Biraz peynir
1 zeytin
2 bardak çay

15:30
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
4 dilim baklava (kalandan verdi annem😃) :ıslık:
1 avuç içi kadar yer fıstığı

19:00
3 tane peynirli taze kabak topları (ceviz büyüklüğünde)
2 bardak ayran

2 lt su
1 saat temizlik
60 squat

Benden bu kadar

Allahtan spor yapıyorsun. Yapmasan vay haline diyeceğim :sinirli::sinirli::sinirli:

Tekrar selam

Öldüm bittim 40 dk kardiyo🥵🥵🥵 + spor programı 4. Gün(35 squat, 50 mekik, 40 sn. düz plank, 30 sn. dirsek üstü plank,35 iç bacak, 50 göğüs) tamamlandı. 💪💪

Hee sahi 8664 adım attım bugün 5.72 km 😁😁

abartmış olabilirim kabul eve geldiğimde kardiyo yapmayacaktim halim yok dedim ama dayanamadım spor programimda tik atmak çok hoşuma gidiyor motive oluyorum. Sırf tik atmak için yaptım ✔✔✔✔✔✔
😂😂😂

Menüm1

11.00 2 yk yumurta salatası, domates, salatalık, 4 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk. Soğanlı lor peynir, 1 dilim çavdar ekmeği

18.30 1 tabak musakka, patlıcanlar fırında az yagla pişti, 3 yk yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

Su 3 lt, kitabimi henüz okumadım duştan sonra en az 20 sayfa okuyacağım (Karanlığın son günleri)

berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay

Hadi ben duşa 🙋🙋

Gözlerim yaşardı bu nasıl güzel bir menü :nazar::nazar::nazar:

Kızlar geçmişi okumaktan menümü yazamadım😅

11.30
Yarım tabak kısır, bol marul nane,
2 domates
3 küçük parça. patates kızartmasıo_O

14.30
1 fincan kahve, 1 kurabiyeo_O
1 bardak limonata

19.00
1 tabak etli yeşil fasulye
1 çatal mozaik pastao_O
5 çilek

20.30
Yeşil çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Çok cıslı ve dengesiz bi gün oldu:KK12:

Ooooooo Ayşegül naptın sen. Kurabiye, kızartma mozaik pasta az az yemişsin ama sağlıklı olmamış bu menü. Daha dikkatli ol lütfen. Sağlık için :KK39:

Merhaba hanimlar nasılsınız

Ay bilmiyorum hic kendime guvenim yok birinin elimden sımsıkı tutup beni kaldirmasina ihtiyacim var eskisi gibi motive olamiyorum

Tam yerine geldin tatttlimmm.. bu ekip bir harikaa.. :KK68::KK68::KK68:
Arkadaşlardan ses çıkmayınca yapmadım yapalimmi
O kadar geçmişi de okudum ama görmedim neydi ki acepo_O
He canım sahi ben suyumu 3 lt içtim tabloda yokta farketmedin sanirim 😬😬😬

Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebim 🥰😍 kalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara 😂😂 bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek 💃 denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapacagiz çekirdek ailemle. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum 🥰🥰♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar 😂😂😂

Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebim 🥰😍 kalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara 😂😂 bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek 💃 denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapmak istiyorum. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum 🥰🥰♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar 😂😂😂

Yaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz. :KK200: :KK200: :KK36:

Yeni bir programa başladım 1 Haziran'da. Hayatımı planlamaya çalışıyorum bu çalışmalarla. Aslında çok severim plan yapmayı ama genelde uymakta zorlanırım. Orada diyor ki bize bu eğitimi veren kişi. İki çeşit hedef var. Nihai hedef ve süreç hedefi. Biz genelde nihai hedeflere odaklandığımız için süreç hedeflerini farkında olmadan es geçiyoruz ve nihai hedefe ulaşmamız zorlaşıyor, imkansızlaşıyor. O yüzden kendimize hedefler belirlerken hayaller kurarken mutlaka en ince ayrıntılarına kadar düşünmemiz gerekiyor. Düşünce gücüne inandığımı her fırsatta söylemişimdir. Ve genelde hayal ettiğim her şeye kavuşurum. O yüzden hayal etmekten, düşünmekten, istemekten hiç vazgeçmeyin ama bunlar için de biraz çaba sarf edin. :KK39:

Kıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk :sampiyon::sampiyon:

Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan :KK37:
Kız o kadar yazmışım göre göre pismaniyeyi mi gördün revani yapacaktım recaniii :KK76: :KK76: :sus:onu yapmadığım direndigim için bi aferin diyeydin:dondurma::confused::confused::KK53:yok kız ne bizdesi 4 kilo verenler var :sampiyon::KK53:

Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebim 🥰😍 kalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara 😂😂 bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek 💃 denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapacagiz çekirdek ailemle. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum 🥰🥰♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar 😂😂😂

Yaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz. :KK200: :KK200: :KK36:

Yaa bence bana gelmelisiniz 😍😍 çok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım😍😍

Tamam ya icim ısındı insallah olacak bin yazdiklarim🥰😍

Valla senin balkon denize bakmasa da ben yine gelirim sana kahve içmeye hiç sıkıntı yok ama deniz olursa muhteşem olur :KK36: Gözümün önünde de canlandı. Kuş sesleri, güneş, deniz, hafif bir esinti allahımmm huzuru buraya kadar geldi :KK68:

O hayalinin bir an önce gerçeklesmesi dileğimle bekledik ama değdi dedirtsin rabbim 😍😍😍😍😘😘😘😘:dua::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200:

Yaa bence bana gelmelisiniz 😍😍 çok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım😍😍
:KK200:

Ebru çok tatlısın yaaaaaaaaa :KK36: :KK36:

Kız çok karbonhidrat yedirsen nolacak zaten hepimiz fitiz😂😂😂kilo alma sorunumuz yokkk :confused: :confused: :confused: :confused: :KK76: :KK76: :KK76: :KK53: hayallerde bile şişko belliyor bizi yaaa🙈🙈🙈

Back
X