- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Kız çok karbonhidrat yedirsen nolacak zaten hepimiz fitizkilo alma sorunumuz yokkk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayallerde bile şişko belliyor bizi yaaa
![]()
Ruhumuz fakir derler yaaa canım sanırım bizim ruhumuz şişman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çok karbonhidrat yedirsen nolacak zaten hepimiz fitizkilo alma sorunumuz yokkk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen yaaRuhumuz fakir derler yaaa canım sanırım bizim ruhumuz şişman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Siz ne anlarsınız bee... Biz fitiz ama fit dogmadik heralde.. sağlıkli beslenmeye alıştık bı kere her yerdenRuhumuz fakir derler yaaa canım sanırım bizim ruhumuz şişman![]()
Waoowww çok etkileyici 27 haftada 20.5 kiloG gitsinkilolar02 canım bu da benim başarı hikayem. Kızlar okumak isteyen okuyabilir. Bence okumalısınız da![]()
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Kalliste : 105 haftada 24,7 kilo verdi. Öyle bıkkın, öyle bunalımlı günler geçiriyordum ki, hayatımın en kilolu dönemine girmiştim dur durak bilmeden her geçen gün kilo üzerine kilo ekliyordum.. Sağlığımın iyice elden gitmesinden korkarak bir an önce kilolarımdan kurtulmak istedim ama bu "bir...www.kadinlarkulubu.com
Ma ne olmiş.. yilmamak, azmetmek en önemlisi tekrar başlayabilmek ve de başarabilmek çok değerli...Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sevgili Kadınlar Kulubunün diyet grubu üyeleri yaklaşık 10 yıldır devam eden cuma yarışmaları ile ilgili olarak elimizdeki verilerle bu güne kadar neler yapılmış bir görelim istedik. İlk olarak bugüne kadar 557 etap cuma yarışması yapılmış ancak elimizdeki veriler 35. etaptan başlamaktadır. O...www.kadinlarkulubu.com
Bakın bir de bu var. Ben 3 kez yarışmalardan mezun olup 4. kez yarışan ender kişilerdenim![]()
![]()
![]()
Menüm maalesef bugün de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos
Öğle (12:45)
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt salatası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 çatal kavrulmuş mantar
Akşam (17:00)
5 tane tam buğday unlu gevrek
Su 2 litre oldu ama 3 litreye tamamlarım. Spor şimdilik yok. Yapınca yazarım![]()
Bugün menü
Sabah 11.10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik
Ara
5 yk yoğurt
Akşam 17.40
12 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm....
berceste_ ve @Gonul83
Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez taze nane maydanoz
çay 1fincan
12.00
Sekersiz türk kahvesi
14.30
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm
18.30 Akşam
1bardak ayran
1kase nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata.
Yarım dilim tb ekmek.
1dilim karpuz.
1fincan nane limon çayı.
2.5lt su
2mile leslie..
45 dak pilates..
İyi akşamlar kızlar ben de paylaşayım menümü
10.30
1 büyük boy patatesten omletin 1/3 ü,30 ge kadar beyaz peynir,birkaç küçük küp kaşar 1 çay kaşığı bal,1 yemek kaşığı kadar kaymak,1.5 dilim ev ekmeği
16.00
1 sütlü nescafe,1 hurma,1 ceviz
18.00
2 tabak kısır 1 bardak ev yapımı ayran
Su 2.5 lt şimdilik ve henüz spor yapamadım yapınca paylaşırım. Buzdolabını temizlemek baya zamanımı aldı sporumu o saatte yapacaktım yoksa
berceste_ canım yukarıda dünkü menüyü paylaştım ısrarla seni etiketlememe rağmen başkası çıktı. 5 kez falan düzelttim ama almadı kaldırdım bende etiketi.
Dünkü menu
12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin
Saat 15.00 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.
Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabımı okuyamadım misafir vardı...
Kızlar menüler güzel.Ben de bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurt, kk peynir, 7 zeytin, domates salatalık,2 lokma beyaz ekmek (bu arada ben normalde ekmek çook yerim.bu süreçte de tamamen azaltayım diyorum. evdekiler yemez kendime de kepekli falan almayayım dedim.Yumurtayı yutabilecek kadar yedim sdece.Karbonhidratı başka şeylerden alayım diyorum)
ara: 1 bardak süt 10 kadar çiğ badem
öğle: 1 kase tavuk suyu çorba
akşam: 5 kaşık nohut yemeği, salata
suyu saymadım ama çok içiyorum 3 ltyi geçmiştir.
spor da 15 dakika bi egzersiz yaptım canım çıktı.Ayağımda sıkıntı var baya zorladı devam edemedim.
Bugün hiç kaçamak yapmadım şükür. İnşallah böyle gider.
Çok güzel bir başarı hikayesi tebrikler. Yeter ki isteyelim evet gitsin kilolar inşallahG gitsinkilolar02 canım bu da benim başarı hikayem. Kızlar okumak isteyen okuyabilir. Bence okumalısınız da![]()
Kalliste : 105 haftada 24,7 kilo verdi. Öyle bıkkın, öyle bunalımlı günler geçiriyordum ki, hayatımın en kilolu dönemine girmiştim dur durak bilmeden her geçen gün kilo üzerine kilo ekliyordum.. Sağlığımın iyice elden gitmesinden korkarak bir an önce kilolarımdan kurtulmak istedim ama bu "bir...www.kadinlarkulubu.com
Gecenin bi vakti kaynanamın dolabında bulunca bi tane ayakta attım ağzıma canımgözüme sadece pastırma takıldı tek başına akşamın o vaktinde ne yapıyor o orda hani yumurta arkadaşı yok mu
süper canım sen zaten hamarat bir kadınsın senin kadar olsam yeter kızının odasını dökmekten helak oldun
Evet sonunda beklenen közlenmiş biber geldiafiyet olsun güzel menü iyi gidiyoruz
Rica ederim, bi ara da beni tetikleyen olayları yazarım inşallah. İnanıyorum, sen de süper kilolar vereceksin..Teşekkür ederim Ayşegülcüm vakit ayırıp cevapladığın için.
Harika kilo vermişsin canı gönülden tebrik ederim.
Yazdığın maddeler benim dikkat noktalarım olacak.
Ve hedefim de senin gibi güzel kilo vermek.
İnşallah bu süreçte senin gibi başarılı olabilirim.
Ya hiç sormaAyşegül gülüm bugün sana fazla mı gaz verdik acaba çok fazla cıs var menüde ha çok yememişsin ama her öğün var. Bak az kaldı ortim cumaya yarışa devam etmeliyiz
Kız ayşegül hafta boyu kısır yedin dikkat et şişkinlik yapmasın canım
[/QUOTE
Kısır bitti canım şükür, cumaya kadar şişkinlik te gider umarım
Evet, minik ama üst üste bi sürü kaçamakKıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk
Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan![]()
Haklısın kaptancığım, az az yedim ama totelde çok olduOoooooo Ayşegül naptın sen. Kurabiye, kızartma mozaik pasta az az yemişsin ama sağlıklı olmamış bu menü. Daha dikkatli ol lütfen. Sağlık için![]()
![]()
Menü spor süper, su da 2.5 olsa daha iyi olur, tatlı az olduğu için göze batmıyorSalı menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates-salatalık
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara15.00
2 YK cevizli havuçlu muhallebili tatlı.
Akşam 17.30
4 ızgara köfte
Bol salata
1 kase yoğurt
2 litre su
30 dk yürüyüş
45 dk Leslie
Maalesef gene kitap yok.
Kaptanım süpersinG gitsinkilolar02 canım bu da benim başarı hikayem. Kızlar okumak isteyen okuyabilir. Bence okumalısınız da![]()
![]()
Teşekkür ederim canım.Menü spor süper, su da 2.5 olsa daha iyi olur, tatlı az olduğu için göze batmıyor![]()
inşallah canım.Gecenin bi vakti kaynanamın dolabında bulunca bi tane ayakta attım ağzıma canımbu arada yumurtayı başka bişeyle karışınca yiyemiyorum zaten..
Rica ederim, bi ara da beni tetikleyen olayları yazarım inşallah. İnanıyorum, sen de süper kilolar vereceksin..
Ya hiç sormaöğlen komşumun ısrarıyla yedim kurabiye ve limonatayı, sabah ve akşamda çocuklar yerken dayanamadım tadayım dedim ama hepsi bir güne toplandı
![]()