Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet artik almayalimm :olamaz: hem onca emek bosa gidiyor hemde metabolizmamizi yavaslatiyoruz peki ne zaman basladin vermeye basladinmi 🤗
Bu Corona beni mahvetti canım ya 🙄 hatırlamıyorum ilk ne zaman gruba geldim ama diyete evlendiğinde beri yapıyorum önceden sporla hallederdim ama artık eski sporları yapamıyoruz yaş gidiyor veriyorum canım mesela hiç veremiyordum diyetisyene gittim ödem çok yapmış vücudum bu hafta onu atacaz insallah

Planımız var inşallah canım Allah nasip ederse. Kalabalığı pek sevmeyen insanlarız daha çok emeklilerin yaşadığı bildiğiniz varsa araştırmak için tavsiye alabilirim kızlar:)
Ben en çok Balıkesir taraflarını sevdim caniim yaa ama deniz suyu soğuk sıcağı hiç sevmiyorum ama deniz seviyorum bence en guzeli

canım kendi annen mi? kendin için de bir menü rica edebilirsin ona.. mesela senin için bir parça tavuk haşlayabilir, kıyma kavurabilir falan. yoğurtla tüketebilirsin hatta yanında az sarma bile yiyebilirsin
Evet kendi annem.
Bakalım gidince bir çare bulacağım.
Gelinimiz ve çocuklar falan curcunada yemem.
Çorba olur onda hep.
Babam çorbadan başka bir şey tüketemiyor.
O yüzden babamın çorbasına ortak olurum.

Biraz işim var afilli bir hayal yazıcam.. bu arada ben bi senaryo yazıyordum 2006 yılında çoğu gerçek oldu biliyor musunuz o yüzden önemli ayrıntılar :KK8::KK8:
Hayaliniz gerçek gibi yazın lütfen kendi agzinizdan senaryo fikride çok güzelmiş senin kalemin güzel zaten kelimelerinden belli🥰😍

Son düzenleme:
Sürekli tayinci olmanız dediğin gibi hayallere kota koyuyor.
İnşallah ileride hayallerin gerçekleşir canım.
Kısa sürelerde mi tayin oluyorsunuz.
En az 4 en fazla 10-11 yılda tayinci oluyoruz ama bakalım zaman neler gösterecek. Bu senenin tayinleri açıklanmadı bu sene bile tayinimiz çıkabilir. Bu sene çıkmazsa seneye çıkar büyük ihtimal

Evet kendi annem.
Bakalım gidince bir çare bulacağım.
Gelinimiz ve çocuklar falan curcunada yemem.
Çorba olur onda hep.
Babam çorbadan başka bir şey tüketemiyor.
O yüzden babamın çorbasına ortak olurum.
Yanında götür ben güne giderken bile öyle yapıyorum herkes alıştı 😁

Ben en çok Balıkesir taraflarını sevdim caniim yaa ama deniz suyu soğuk sıcağı hiç sevmiyorum ama deniz seviyorum bence en guzeli
Biz bandırmada yaşadık buradan önce yakın diye erdek taraflarına giderdik hep severim oraları da ama dediğin gibi suyu çok soğuk. Burhaniye edremit falan da öyleymiş. Marmarise gitmiştik geçen yıl çok beğendim oraları aslında su sıcaklığı denizi yeşili çok hoşumuza gitmişti ama fazla kalabalık.

En az 4 en fazla 10-11 yılda tayinci oluyoruz ama bakalım zaman neler gösterecek. Bu senenin tayinleri açıklanmadı bu sene bile tayinimiz çıkabilir. Bu sene çıkmazsa seneye çıkar büyük ihtimal
Yazlık güzel olur en azından kendinizi yazın bir tere ait hisssedin 😂 çok üzülüyorum tayincilere ablam abim tayinci benim ve çocuklar arkadaşlarına vefa gelistiremiyor bu yüzden güzel yerler.ciksin insallah

Biz bandırmada yaşadık buradan önce yakın diye erdek taraflarına giderdik hep severim oraları da ama dediğin gibi suyu çok soğuk. Burhaniye edremit falan da öyleymiş. Marmarise gitmiştik geçen yıl çok beğendim oraları aslında su sıcaklığı denizi yeşili çok hoşumuza gitmişti ama fazla kalabalık.
Ben daha Marmaris'e gidemedim ,😀 ama çok güzel diyorlar yazın kalabalık oluyor kışın çok sakin diyorlar ama

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt:KK62::KK20::cry:3lt:KK25::olamaz:2lt
Berceste_:KK3::nazar: 4 lt:KK9: :duduk: 4 lt:KK9::nazar: 3lt:21::spor:4
Ayşegül6666:KK28::KK68::nazar:3 lt:KK68::KK62:2.5lt
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62::nazar:
Kiloverenbiri:KK200::KK200::KK200::KK200:
krtp86:KK9::KK36::nazar:2 lt:KK36::KK9:2.5lt:KK68: :spor:2lt
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30::dondurma: :KK62:2 lt:KK9::KK36:2.5lt:KK68::nazar:2.5
İlaymilla:KK62::KK22::nazar: 4 lt:KK9: :nazar::duduk::KK68:
Elifff80:KK68: :nazar::KK68: :nazar: 3.5lt
pessinus:KK68::KK20: :nazar: 3.5lt:KK9: :KK36: 3lt:KK68::nazar:3.5 lt
candy_candy:KK62::KK36::KK9:3.5lt
marbling:KK9::nazar:3 lt:KK68: :nazar: 3 lt:duduk::nazar:3.5 lt:KK68::KK9:
dira90:KK62::KK68: :nazar: 2.5lt:KK9::KK36:2.5lt:KK28::nazar:2.5
cemrenil:KK73::KK9::KK36:3lt
ada81:KK9::KK9::nazar:2 lt:KK5::nazar:2.5
Bademella:KK68::nazar:2lt:KK62::KK62:
gitsinkilolar02:nazar::KK49:

İSİM
Kuzum ben dün sporumu yapmıştım eklememişsin sanırım

Ben daha Marmaris'e gidemedim ,😀 ama çok güzel diyorlar yazın kalabalık oluyor kışın çok sakin diyorlar ama
Geçen yıl gitmiştik çocuklarla gidebileceğimiz bir çok sahile gitmiştik bayıldık valla. Çok tatil yöresi de bilmiyorum gerçi benim bey çocuklar olana kadar memleketi bekledi yazlık izinlerde çocuk olunca gezmeye başladık. 29 haftalık hamileyken anamura gitmişliğim var biliyor musun:) ikinci çocuğa hamileydim. Buradan yola çıkıp nevşehire. İki gün orada gezip anamura. Oradan bir hafta kalıp kayseriye.orada az dolaşıp yaşadığımız yere gelip bir gün kalıp sinopa gitmiştik:) benim koca açılınca tam açılmıştı:):) geçen yıl da marmaris ve sonrasında denizli ve salda gölü ziyareti yapıp gelmiştik oğlum 10 aylık kızım 4 yaşına girmemişti:) :) bu sene korona olmasaydı geze geze tatil yapıp gelecektik yeni yerler görecektik ama kısmet

Günaydın hanimlar
Kendimi tanitayim ;
Adim zeynep 38 yasinda 3 cocuk annesiyim bebegim 2 aylıkken diyete basladim takimlarla tanistim 13.takimdada yer aldim @ada81 ilede cok guzel enerji yakaladik motive superdi yaklasik 7-8 ayda 20 kilo verdim okullar kapandi cocuklar evde olunca duzenimi oturtamadim yavas yavas kilo aldim vee verdigim 20 kilo geri geldi ve dogum yaptigim kiloma ulastim motivasyonumu bir turlu geri getiremedim bir haftadir diyetisyene basladim ama takımın gucune inanıyorum cok daha fazla motive ediyor inşallah eski gucumu sizlerle yakalar kilolarimi veririm zira bu halimle hic mutlu degilim verdigin zamandaki his kucuk kiyafetler giymek insanlarin tepkisi hepsi herseye deger
Hoşgeldin canım. Ben de Elif 40 yaşındayım.
İki kızım var.
İnşallah tekrar o 20 kg yu vereceğiz ve bir daha asla almayacağız.
Aslında şu var zayıf olanların %95 i yemiyor.
Ben kendi adıma söyliyeyim yemeye başlayınca durduramıyor un kendimi.
Onu başarmak lazım bence.

Hayırlısı olsun canım.
En büyük sorun sürekli yeni bir ortam oluşturmak.
Yeni insanları tanımak.
Gerçi biz de 3 yıl Sinop'ta görev yaptık.
Oradaki arkadaşlarımızla hala kardeş gibiyiz.
Hepimiz farklı illere gitsekte kopmuyoruz birbirimizden.

Hoşgeldin canım. Ben de Elif 40 yaşındayım.
İki kızım var.
İnşallah tekrar o 20 kg yu vereceğiz ve bir daha asla almayacağız.
Aslında şu var zayıf olanların %95 i yemiyor.
Ben kendi adıma söyliyeyim yemeye başlayınca durduramıyor un kendimi.
Onu başarmak lazım bence.
Cok memnun oldum canim cok dogru diyorsun zayif olmak istiyorsak yemeyecegiz bende de az yok ya hic ya hep bi agzima atinca kendimi durduramiyorum bugunden itibaren yememeye calisacagim tatli bagimlisiyim onceden cok guzel alternatifler yapardim yine oyle yapacagim

Hayırlısı olsun canım.
En büyük sorun sürekli yeni bir ortam oluşturmak.
Yeni insanları tanımak.
Gerçi biz de 3 yıl Sinop'ta görev yaptık.
Oradaki arkadaşlarımızla hala kardeş gibiyiz.
Hepimiz farklı illere gitsekte kopmuyoruz birbirimizden.
Ben farklı yerlerde yaşamayı farklı insanlar ve kültürler tanımayı çok seviyorum ama bir düzen oturtmak da istiyor insan. Mesela evim için özenmek yeni bir şeyler almak istiyorum ama gideceğimiz yerde ev nasıl olacak eşyalar zarar görecek mi vs derken minimumda kalmaya çalışıyoruz. Can sıkıcı oluyor o da

Hanimlar yine menuleri aksam veriyoruz,cuma tarti gunu degilmi bunun disinda kurallar varmı
Canım akşamları menü,su ve spor bildirimi yapıyoruz eğer kitap okuyorsan gönüllü olarak bir paylaşım yapılıyor maksat güzel alışkanlıklar edinip devam ettirebilmek. Cumaları kilo bildirimi yapıyoruz sadece öğlene kadar. Onun haricinde kural yok. Varsa kızlar ekleme yapın lütfen şu an aklıma bunlar geldi:)

Doğum günün kutlu olsun
Ailenle birlikte nice sağlıklı uzun yıllar canım.
Ben sormuştum.
Tamam o zaman.
Ben alayım o 18 yaşına gelince okusun.
Ayşegül canım benim şahsen tanışmamış olsak da bu ortamda yollarımız kesiştiği için çok memnun oldum. Doğum günün kutlu yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin hep seninle olsun canım:)
Tabiki genç hissedeceksin. Çünkü gençsin, çitirsin, fitsin.. İyiki doğdun Canım ❤ Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu nice fit yaşlar görmeyi nasip etsin.. 🙏🤗😍😘🌺
Doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle bende yaşlılık hissetmiyorum rahmetli annem derdiki vücut yaşlanıyor gönül kocamiyor derdi aynen öyle 😂😂😂
Evet kitap çocuklar için uygun değil anlamadiysanizz bir daha der Ayşegül ona gore :KK20:
Okuyunca tekrarlanan hosuma.gitti 😂😂😂😂
Günaydın kızlar takımın yarısı gece kuşu galiba amma konuşmuşsunuz 😂 Aysegul 6666 Aysegul 6666 ayşegülcüm cnm nice mutlu huzurlu senelerin olsun inşallah ❤
Doğumgünün kutlu olsun canım.Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah. :KK15:
Hep böyle fit kalasın.:21:
Ee insan olduğu değil hissettiği yaştadır degilmi!!
inşallah canım ben inanıyorum senin bu sefer hedefine ulaşacağına :KK36::KK19:

zaten ben kesin okurum yazarsan çünkü ben yarışmalarda ancak yarışma arkadaşlarımın başarı hikayelerini okuyorum :KK48: çevremdeki herkes zayıflıyor ben hep aynı :KK14:

ay bende mesela balıkesirime gitsem kimse beni diyet yapmaya simit ya da ekmek yememeye ikna edemez zaten yılda iki kere gidiyorum bu yıl o kadar da gidemem bi de :KK14:

aaa sevdim bu işi yaaa ben de yazıcam çok güzel.. araba da ne hayal ama yaaa benim de en büyük hayalim yani:KK53:

yooook yemezler karbonhidratı gömecez biz kalkmışız gelmişiz kırk yılda bir salatalık mı kemiricez :KK8::KK8:

ortak menü de spor da harika :KK9::KK9:olacak bu iş bu hafta :sampiyon:

ayyyy ayşegülüm, güzel karşılayanım, canım.. ne güzel de tanımadan kucak açmıştın bana ağlatmıştın beni hatırladın mı :cry::KK19: ne güzel eski yaşından daha güzel bir yaşı karşıladın.. her yaşın için aynı şeyi söyleyebilmeni dilerim.. çok mutlu ol çok çok! :KK74:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar, i ki varsınız :KK68: :KK200::KK200:
Günaydın hanimlar
Kendimi tanitayim ;
Adim zeynep 38 yasinda 3 cocuk annesiyim bebegim 2 aylıkken diyete basladim takimlarla tanistim 13.takimdada yer aldim @ada81 ilede cok guzel enerji yakaladik motive superdi yaklasik 7-8 ayda 20 kilo verdim okullar kapandi cocuklar evde olunca duzenimi oturtamadim yavas yavas kilo aldim vee verdigim 20 kilo geri geldi ve dogum yaptigim kiloma ulastim motivasyonumu bir turlu geri getiremedim bir haftadir diyetisyene basladim ama takımın gucune inanıyorum cok daha fazla motive ediyor inşallah eski gucumu sizlerle yakalar kilolarimi veririm zira bu halimle hic mutlu degilim verdigin zamandaki his kucuk kiyafetler giymek insanlarin tepkisi hepsi herseye deger
Hoşgeldin canım, inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın, doğru yerdesin👍
İSİM
Canım, çok özür diliyorum , dün menü paylaşırken seni etiketlemeyi unutmuşum, 2.5 litre su, 1 saat de yürüyüş yaptım dün.

Back
X