Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel nasıl yapiliyo hiç iyi değilim bu teknoloji işinde🙄 ben de yapmak istiyorum

aaa çok basit yani gmaili biliyorum da diğerlerini bilmiyorum. maili hazırlıyorsun gönder butonunun yanında ok işareti var oraya bas gönderi zamanını planla butonu çıkıyor ordan istediğin tarih çıkıyor :KK49:

aaa çok basit yani gmaili biliyorum da diğerlerini bilmiyorum. maili hazırlıyorsun gönder butonunun yanında ok işareti var oraya bas gönderi zamanını planla butonu çıkıyor ordan istediğin tarih çıkıyor :KK49:
Tamam canım akşamki ödevim olsun bu benim

berceste_ berceste_ bu hayal işini çok sevdim ben ❤ benim hayalimde şöyle yeşillikler içinde tek katlı bir ev kocaman bahçesi olsun kedilerim köpeklerim olsun ekiyim biçiyim, bir tane çocuğum olsun o zamana kadar (inşallah)ben hamilelik kilolarıno vermeye uğraşıyo olayım 😂
Daha büyük hayaller kurmuyoruz azıcık asım kaygısız başım diyoruz inşallah hayal kuruyoruz ama hiç yazmıyorum bu sefer yazdım ve heyecanlandım ben yazarken mesela kitap yazmayı isterdim ama hayalim olduğunu yazarken anladim

Hayalimiz olmayınca da üzülmüyoruz ama onun içinde gece yazdığım yazının sonunu paylaşayım şimdi😬
IMG_20200603_052404.jpg

Yazımı okuyamayan olursa söylesin yazarım mesaj olarak tekrar 🤗 deli motiveyim bugün dün geceden beri hayrolsun😅

Kız hayalinde bile hamilelik kilosu vermeye çalışıyorum yazmış :KK70::KK70: Diyeceksin ki hamilelik kilolarımdan kurtulmuş 36 beden yazlık elbisemle tril tril dolaşıyorum bahçemde çocuğumun peşinde koşuyorum :KK53::KK53:
Böyle bir cümle ya da düşünce istemiyorum senden Seval asla ama asla böyle olumsuz şeyler düşünme. İnan artık kendine!
Yanlış hatırlamıyorsam 6. takımda yarışıyordun. Mezun olmuş muydun ordan?
Gece yemesen çok iyi olurdu. Gün içinde yemişsin zaten ama öğle saatine kadar yememenin acısı gece çıkmış. Sabah uyandığında hemen ocağa iki tane yumurta koy haşlansın sen giyinene kadar. Evden çıkmadan ayak üstü bile olsa o yumurtaları ye. Öğleye kadar kendini aç bırakma. Bir de miktar tut mutlaka aklında yediklerinin miktarları önemli. Yürüyüşün çok güzel.
Yok hayır mezun olmadim ayrildim takimdan bir suredir aktif bir uye degilim

Günaydın hanimlar
Kendimi tanitayim ;
Adim zeynep 38 yasinda 3 cocuk annesiyim bebegim 2 aylıkken diyete basladim takimlarla tanistim 13.takimdada yer aldim @ada81 ilede cok guzel enerji yakaladik motive superdi yaklasik 7-8 ayda 20 kilo verdim okullar kapandi cocuklar evde olunca duzenimi oturtamadim yavas yavas kilo aldim vee verdigim 20 kilo geri geldi ve dogum yaptigim kiloma ulastim motivasyonumu bir turlu geri getiremedim bir haftadir diyetisyene basladim ama takımın gucune inanıyorum cok daha fazla motive ediyor inşallah eski gucumu sizlerle yakalar kilolarimi veririm zira bu halimle hic mutlu degilim verdigin zamandaki his kucuk kiyafetler giymek insanlarin tepkisi hepsi herseye deger

Canım hoşgeldin. 3 ayda mı geri aldın 20 kiloyu :KK57:

Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen

Eklentiler

• EE61B9E5-E9D3-4EE8-AA86-20EC11D5F320.webp
    EE61B9E5-E9D3-4EE8-AA86-20EC11D5F320.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 33
  • BEA45A23-F946-44C3-8C29-3F0615912F1D.webp
    BEA45A23-F946-44C3-8C29-3F0615912F1D.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 31
pekala tartilmayalim :KK17::KK17:

Ekipler harika oldu K krtp86 mutlaka olmalısın, güçlü rakiplerdensin sende .. seç bir tane ortak kendine anacim.

Efsun64 Efsun64 eskisi gibi sık girmiyor keşke gelse yine...
@polokey2244 de öyle ucundan gözüküp gidiyor..
Bademellaa Bademellaa yeni geldi hızlı başlangıç yaptı hergun geliyor
@cemrenil de olabilir o da hergun geliyo güzel başlangıç yapti bir iki gündür görmüyorum yalnız
@dira90 var oda artık ucundan gözüküp gidiyor

Çeteleye gel... yanlış anlaşılmasın şikayet gibi olmasın LAydLiNe LAydLiNe :KK70: :KK70:
Ya canım teşekkür ederim :)
Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)
Şimdi de geri dönemiyorum bir türlü.

Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)

Aaaa olur mu hiç öyle şey.. Eşinin rahatsız olduğunu gormedik demekki.. çok geçmiş olsun.. bu ekip benim gördüğüm en duyarlı ekip.. benden daha iyi bilirsin, benden eskisiniz çoğunuz.. Ben geldim ilk, burası baya bı canlıydı sonra çok geçmedi zaten korona muhabbeti girdi sonra ramazan derken herkes bı koptu motivasyon falan kalmadı kimsede.. herkes çoluk çocuk iş güç ne yapacağını bilemedi.. bocalama evresi diyelim.. toparlandık artık yeni arkadaşlarda var hem lütfen gel... 🤗🤗🌺😘

Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen
Ben anlamam ama toplarsanda abartma dan topla canım Almanların sagi solu belli olmaz biliyosun şikayet ederler valla ağacı yoluyolar diye 😁

Geçmiş olsun canım gormedim ama insan böyle zamanlarda daha kırılgan oluyor gerçekten ama sen bize kizma olur mu inşallah iyidir eşin 😍🥰 biz birlikte güzeliz ve güçlüyüz ayrıca ben seni çok seviyorum efsunlu kadınlara hayranimdir ben😘 ♥️

Back
X