Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay heyecandan etiketlemedim ada81 ada81 LAydLiNe LAydLiNe
Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Keklere sarmalara mangal partisine dondurmalara rağmen ve üstelik regl ilk günü
Kıskanmayalım:süslü:
Ada seni geçtim naberrrrrrrrrrr:KK48::KK48:

Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Tebrik ederim canım. Bu hafta takım gerçekten gayet iyi kilo verdi birinci oluruz umarım;) bu arada hesaplama nasıl yapılıyor ben bilmiyorum

Tozunu attıracağız😅
Attirdiniz da e hadiii bekliyoruz :KK17: :KK17:

Ay bi duygusuz, ağlayamayan insan benim galiba🙄 normalde de hiç ağlayamam zaten yüreğim kabarır, boğazım düğümlenir ama gözümden bi damla yaş çıkmaz çoğu zaman.. Ama ayda yılda bir bi ağladım mı da katıla katıla, tabiri caizse höğüre höğüre ağlarım kimse susturamaz, yani normal bi ağlamayı beceremem😖

Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm😂😂😂
Duygusallık kaçıncı evre..😁😁

Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz😭😭😭
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...😂😂😂

Günaydın kızlar
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.6
-900gram🙄🙄😔😔😔
O kadar çalıştım yoruldum didindim yarı aç yarı tok kaldım sonuç sadece bu 1 kilo bile gedil🤔🤔🤔🤐🤐🤐🙄🙄🙄😔ama yinede şükür tabi😉66ları gördüm sonunda en son 1 sene önce görmüştüm😉😀😀

Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh😭😭😭😭
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi😂😂😂😂

Merhabalar kızlar tartı bildirimi yapayıö artık çok acıktım
Geçen hafta 69.5
Bugün 68.0
Fark 1500 gr:)
Kaptanım sırf şu rakamı göreyim diye oyalandım 300 gr fazlası çıkmıştım ilk çıktığımda artık pastamı yiyebilir miyim:)
Maaşallah benim canım🧿🧿🧿

Ada nirdesinnnn beni yalanız bırakma aynı anda yazalım bir saat belirleyelim herkes toplaşsın öyle basın açıklaması yapalım ada81 ada81
De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari😂😂😂

Eki Görüntüle 2644768

Geçen hafta : 66.300
Bu hafta : 65.200
Giden : 1.100
Pazar günü 3 dilim tatlı yemiştim tek kaçamağım oydu.. zaten utancımdan menü yazmamıştım... bol sporla erittim o tatlıları...

LAydLiNe LAydLiNe , Gonul83 Gonul83
Hayy Maşallah maşallah 🧿🧿🧿

Attirdiniz da e hadiii bekliyoruz :KK17: :KK17:

Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm😂😂😂
Duygusallık kaçıncı evre..😁😁

Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz😭😭😭
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...😂😂😂

Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh😭😭😭😭
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi😂😂😂😂

Maaşallah benim canım🧿🧿🧿

De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari😂😂😂

Hayy Maşallah maşallah 🧿🧿🧿
Sende durumlar nasıl canım? Teşekkür ederim:)

tebrik ederim canımm :KK36: :KK9::KK9: evettttt beni geçtin ammaaaa önce ben 55 olacam cicimmmm :süslü::süslü::süslü: hahhayyyyyttttt :KK70::KK70::KK70:

Maşallah gayet iyi ama sen yeni başladığın için ben senden bu hafta en az 1,5 beklerdim
Bende tartılıp geliyorum az sonra
canım , regli şişkinliğim başladı onun etkisi olabilir ama bana göre iyi verdim 1,100 iyi rakam başlangıç için... önce çok spor yapınca biliyorsun vucud ağırlaşıyor tartıda fazla çıkıyor onunda etkisi olabilir ;)

Back
X