Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben neymişim ya🥰
Beni geçen herkes böyle diyor:KK48:

Ben de çok mutluyum 68.9 u görmekti hedefim bu hafta, fazlası oldu çok şükür, söz verdiğim gibi 2 göbek attım💃💃
Ben de bu kiloyu en son 15 yıl kadar önce görmüştüm, inanamıyorum gerçek olduğuna.

Rakiplerimize göre kaçıncıyız, 2.liği yakalayabildik mi acaba? Kaptan sonuç listesini atınca anlarız bakalım..:rolleyes:
Aynen merakla bekliyorum:)

bana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelen
Seni de geçtim ohhh:lülülü:
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadar
Canım canım bende seni tebrik ederim :21:
yok çok zor yapamam heralde :silah:
hahaha hahaha:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
tabi tabi:ıslık:
Teşekkür ederim 😊

iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
Normalde iyi bir rakam
Dövüyormuyum seviyormuyum belli değil:KK70::KK70::KK70:
Normal hayatın çok hareketli değilse hareketini artırarak arada yaptığın o yürüyüşlerini devam ettirerek olur bence. Ben de her gün olmasa da haftada üç gün pilates yapmak istiyorum diyet bitince. İnan ki yapmadığım birkaç gün içinde kemiklerim katır kutur sesler çıkarıyor hareket ederken. Ama pilatesi yaptıkça rahatlıyor bedenim esnedikçe.

Kim oldu şimdi acaba 1.
:KK59:
kızlar yine bir çekiliş yapalım kim kime orti olacak yine gruplar yapalım ne dersiniz ? Yoksa 1 hafta ara mı versek
Akşama doğru netleşir ancak. Yaa ben ortağımla iyiydim aslında yine ortak olmak isterim Aysegul 6666 Aysegul 6666 sen ne dersin yine ortak olalım mı? İki hafta üst üste zorlayabilir ama oylama yapacak olursak ben bir hafta ara verelim sonra yapalım derim

Attirdiniz da e hadiii bekliyoruz :KK17: :KK17:

Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm😂😂😂
Duygusallık kaçıncı evre..😁😁

Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz😭😭😭
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...😂😂😂

Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh😭😭😭😭
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi😂😂😂😂

Maaşallah benim canım🧿🧿🧿

De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari😂😂😂

Hayy Maşallah maşallah 🧿🧿🧿
Kazanmak mühim değil önemli olan yarışmaktı :rolleyes: :rolleyes: :deli: :deli: :deli: dermişim yalana gel😂😂😂😂😂😂:sus:

Kilo bildrimi
G. H 76,4
B. H 77,0
F ÷ 600 gr

Hiç uyumadım yeni uyucam görüşmek üzere :)
canım uykusuzluk kiloyu çok etkiler... dün akşam yazdıklarını okudum , canım biraz kendi kabuğuna çekil kendi çekirdek ailenle ol.... inan daha iyi gelecek... aslınd ayalnız değilsin , bir çok kişi ailesiyle sıkıntılar yaşıyor.. benim annemde hep ben bilirim der ve bana ve ablama çok fazla hükmetmeye çalışırdı ikimizde evli olmamııza rağmen ablamla ben ağzımızla kuş tutsak anneme yaranamayız varı yoğu sadece oğlu..... annem bize bağırır çağırır yüzümüze telefon kapatır ama ablam ben hep alttan alırdık çünkü Allah korkumuz var.... ama bir gün canımıza tak etti ikimizde 8 ay annemizle konuşmadık evet kötü bişey ama iyiki de yapmışız diyoruz şimdi , çünkü annem gerçekten küstüğümüzü anladı bizi normal zamanda bile aramayan kadın kiii hep biz ararız ne yapıyorsun diye... bizi 8. ayın sonunda kendi aradı o gün bugündür bizimle hiç tartışmıyor polemiğe bile girmiyor.... çünkü o bekledi nasılsa bunlar arar diye düşündü ama ablamda bende kesin tavır koyduk oğluyla mutlu mesut yaşasın yeter artık dedik....
Araya bayram girdi kandil girdi Allah affetsin ama aramadık içimizden de gelmedi çünkü çok yıprattı çok üzmüştü.....ondan sonra annemde büyük değişim oldu yalnız kalmanın ne demek olduğunu anladı ....
belki annenin de böyle bir durum yaşaması gerekiyor... biraz kabuğuna çekil kendi ailenle ilgilen...

Ooo iyiymiş maşallah 👏 tebrikler
Ben de sanıyorum ki 2013 te falan gördüm en son ya da 2012 de. Evlendiğim kiloya düşme hedefim var ne dersin ortim yapabilir miyim 62-63 e düşmeyi
Niye olmasın, bence yapabilirsin. Sen daha bilinçli ve iradelisin maşallah bana göre, daha sağlıklı ve doğru besleniyorsun. O rakamlar da çok uzak değil zaten, başarırsın👍
Akşama doğru netleşir ancak. Yaa ben ortağımla iyiydim aslında yine ortak olmak isterim Aysegul 6666 Aysegul 6666 sen ne dersin yine ortak olalım mı? İki hafta üst üste zorlayabilir ama oylama yapacak olursak ben bir hafta ara verelim sonra yapalım derim
Olur tabiki canım seve seve ortim🤗
Ama ben bu son haftalarda, bir hafta iyi kilo verdiğim zaman diğer hafta duraksadığımı farkettim🤔
Haftaya sonucum çok ta iyi çıkmayabilir 🙄
Ama yine de uyarım seve seve👍

bana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelen
Seni de geçtim ohhh:lülülü:
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadar
Canım canım bende seni tebrik ederim :21:
yok çok zor yapamam heralde :silah:
hahaha hahaha:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
tabi tabi:ıslık:
Teşekkür ederim 😊

iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
Normalde iyi bir rakam
Dövüyormuyum seviyormuyum belli değil:KK70::KK70::KK70:
Canin sağolsun be Gönül.. Vur sende vur🤣🤣🤣🤣
Canısı kusura bakma da sen pessinus pessinus u geçemedin.. pessinus pessinus ve aysegul aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. 😁😁😁 yüzdelik nasıl hesaplanıyor?

Kaba taslak yüzdelik olarak değil de sanırım
LAydLiNe LAydLiNe ve berceste_ berceste_ 1.
Aysegul 6666 Aysegul 6666 ve pessinus pessinus 2.
Gonul83 Gonul83 ve ada81 ada81 3.
marbling marbling ve Milyaay Milyaay 4.
@Elifff80 ve candy_candy candy_candy 5. (4 te olabilir emin degilim)
K krtp86 ve cemrenil cemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim

Canısı kusura bakma da sen pessinus pessinus u geçemedin.. pessinus pessinus ve aysegul aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. 😁😁😁 yüzdelik nasıl hesaplanıyor?

pessinus pessinus ve Aysegul 6666 Aysegul 6666 2.
K krtp86 ve cemrenil cemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim
Bana sanki ada gönül 2. Gibi geliyor, kiloları bizden az olduğu için yüzdelik dilimde önde olurlar.
Biz pessinus la 3. olmuş olabiliriz🤔

pessinus pessinus ve Aysegul 6666 Aysegul 6666 2.
Kız ebru başka ayşegül etiketlemişsin:) bilmiyorum canım onların kilosu bizden birazcık az ya belki onlar bizi geçmiştir merakla bekliyorum. Kaptanım meraktayız çok akşama mı hazır olur acaba bizim listeler?

Back
X