Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 kilo fazla bir hedef. Haftalık 1 kilo yeterli olur bence çok zorlama kendini. Verdiğin kilo az olsun ama sağlam olsun. Sonradan geri gelecek kiloyu versek de bir anlamı yok. Bu hafta çok vermemizin sebebi geçen haftanın ödemleriydi. Geçen hafta ben tartıda +1,9 gördüm. Bu hafta da o gitti. berceste_ berceste_ de aynı şekilde. O yüzden önemli olan sağlıklı beslenmek. Biz sağlıklı beslenince kilo zaten kendiliğinden gidiyor biliyorsun :KK39:
Benim ilk haftam oldugu icin beklentim o sekilde yoksa haftada 1 anca veriyorum

Cuma menü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Dom -sal
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 13.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
Salata 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00 🙈🙈🙈
1 dilim muhallebili havuçlu tatlı

Akşam 17.30
1 kâse yoğurt
Bol salata

3 litre su
30 dk yürüyüş
40 dk Leslie
1.5 saat çocuğun arkasından bisiklet koşturdum.

Nasıl kim bildirdi peki 😳 nerden ogrendin bana da çıkmış mıdır 🙄🙄🙄 ben hiç sevmiyorum sınav gorevi
Ben yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedim

Ben yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedim
Canım oradaki puan değerine göre oluyormuş ama bende bilmiyorum.
Ben arada alıyordum.
Ama bu pandemi döneminde sınavlar da problem tabi.

Cuma menü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Dom -sal
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 13.00
1 kase yoğurt
Salata 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00 🙈🙈🙈
1 dilim muhallebili havuçlu tatlı

Akşam 17.30
1 kâse yoğurt
Bol salata

3 litre su
30 dk yürüyüş
40 dk Leslie
1.5 saat çocuğun arkasından bisiklet koşturdum.
Sporuna bayıldım anlatış güzel çocuğun arkasından koşmak en zoru kahkahayla gülüyorum şuan :KK70: :KK70: :KK70:

Salon gözetlemenisin işte resen vermişler gerçekten😳😳😳 bana mesaj gelmedi inşallah gelmez🙏🙏🙏🙏🙏 bende görev almıyorum tüm terslikler beni buluyo soruşturma falan uğraşamam diye istemiyordum😭😭😭😭

Geçmiş olsun Malatya ve çevre illerde yaşayan yada yakınları olan arkadaşlarım.. Allah beterinden saklasın diyelim, Allah vermesin 🙏🙏🙏

neredesinseen neredesinseen hoşgeldin canım❤🌺

berceste_ berceste_ künefe çok güzel gözüküyor gerçekten afiyet olsun.. ödül gibi ödül olmuş ❤🌺

Milyaay Milyaay yarasın gülüm sefan olsun.. 😍😘😘

Bende menümü yazayım

11.30 2 yk yumurta salatası, 2 haşlanmış patates, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin

13.30 1 avuç içi sarı leblebi

17.30 fırın patates, az kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 1 dilim peynir

22.00 1 avuç leblebi, 5-6 çilek, 1 erik, 5-6 kiraz

Bugün spor yapmıyorum. Normalde dinlenme günüm dündü. Dün spor yaptım o yüzden bugün dinlenme günü yaptım.

Online egitimlerim var onlardan sonra kitabımı okuyacağım.
Su 3 lt. olmak üzere henüz tamamlanmadı.

İyi geceler 🌺
berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay

Eşimde de aynısı yazıyormuş canım, sınav günü okula gidince orda belli olur başkan yada gözetmen olduğumuz diyor.

Geçmiş olsun Malatya ve çevre illerde yaşayan yada yakınları olan arkadaşlarım.. Allah beterinden saklasın diyelim, Allah vermesin 🙏🙏🙏

neredesinseen neredesinseen hoşgeldin canım❤🌺

berceste_ berceste_ künefe çok güzel gözüküyor gerçekten afiyet olsun.. ödül gibi ödül olmuş ❤🌺

Milyaay Milyaay yarasın gülüm sefan olsun.. 😍😘😘

Bende menümü yazayım

11.30 2 yk yumurta salatası, 2 haşlanmış patates, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin

13.30 1 avuç içi sarı leblebi

17.30 fırın patates, az kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 1 dilim peynir

22.00 1 avuç leblebi, 5-6 çilek, 1 erik, 5-6 kiraz

Bugün spor yapmıyorum. Normalde dinlenme günüm dündü. Dün spor yaptım o yüzden bugün dinlenme günü yaptım.

Online egitimlerim var onlardan sonra kitabımı okuyacağım.
Su 3 lt. olmak üzere henüz tamamlanmadı.

İyi geceler 🌺
berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay
Çok güzel planli gidiyorsun bu ara ama aklıma bişey takıldı senin modunmu düşük bişey mi oldu :KK74:

Salon gözetlemenisin işte resen vermişler gerçekten😳😳😳 bana mesaj gelmedi inşallah gelmez🙏🙏🙏🙏🙏 bende görev almıyorum tüm terslikler beni buluyo soruşturma falan uğraşamam diye istemiyordum😭😭😭😭
Ben de bu sebeplerle istemiyordum Allah korusun hatalı bir şey yaparım dikkatimden kaçar vebaline girmeyeyim diye ama çıkmış artık iade de olmuyor sanırım. Kısmet artık. Sen de baksana mebbise yoktur inş

Back
X