Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende onu inceliyorum sabahtan beri beğendim hatta baya ama bi kaç tane kapağının sızdırdığıyla ilgili yorum okuyunca kafam karışmıştı ☺
Benimki hiç sızdırmadı bugüne kadar. İşte elektronik aletler biraz şans oluyor sanki. Üretim sıkıntısından dolayı felan

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ben Fitwell yükledim yeniden kalori hesaplamaya başladım. Kilo kaybetmek için Aldığım kalori , yaktığım kaLoriden az mi olması lazımdı
Neee olmiişşş:KK70::KK70::KK70::KK70: Az karışık kafam çok az bir miktar daha karıştı sayende:KK70::KK70:

Oy kuzuum, kıyamam ona...
Bizimkiler de gezdi tozdu, hopladı zıpladı iyi oldu onlara da bana da ama benim diyetim için iyi olmadı😖 şuan çok suçluluk duyuyorum, inşallah yarın ve sonrası hafif yiyerek ve sporla dengelemeye çalışacağım🙄

Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdır😇

Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydum 🤔
Bende yeni öğrendim ay burcunu eskiden bı burcunuz vardi, bir de yükselen şimdi bir de ay burcu çıktı.. ikizler olduğumu duyunca üzüldüm baya😂😂😂 ama şimdiye kadar anlamam lazımdı kafam çok karışık:KK70::KK70:

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Geçmiş olsun canım pco nedir? Olsun yavaş olsun, az olsun bizim olsun.. az az verelim kalıcı verelim🤪 (bende kaplumbağa hizindayim da.. benim tamamen boğaz derdine ama)

Selam canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın o kadar yorgunum ki bir an önce uyumak istiyorum menumü yazıp uyumaya gidecem😍😍😘😘😘😘😘
Sabah 10da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 lokma çökelek
Domates
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
2 lokma tereyağı ve çilek reçeli
Öğlen 1de
1 tane gözleme
2 tane şeker pare
Akşam yemeği 5te
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Domates salatalık
7 de 1 dilim karpuz
Çok yemiş olabilirim saat 11den 8 e kadar tarladaydik aşırı yorgunum buğday topladık sürekli yürüme halindeyim 38 derece sıcakta 🙈🙈🙈🙈😳😳
Vayyy baboooo... 😳😳 Cok calisiyosun kıyamamm.. yemesen de o sıcakta hiç calisilmaz ki anacim.. suyu bol iç bari 😁😁😁

Canım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..
Mesela,
Benim kalori ihtiyacım 1800,
200 kaloride de spor yapsam 2000 kalori eder, bundan 1000 kalori eksik beslenirsem, haftada 7000 kalori eksik almış olurum ve 1 kilo veririm.
Bu yüzden benim günlük sınırım 1000 kalori. Altında kaldığımda oluyo, nadiren üstüne çıktığımda...
( Diyene bak🙄, bugun 2 günlük yemek yedim 🤦)
Örnek vermeseydin tövbe anlamazdim🤯🤯

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Olmaması gereken bir menü canım sağlıklı kilo vermeliyiz yoksa hızla verdiğin tüm kilolar tekrar gelecektir

Geçmiş olsun canım pco nedir? Olsun yavaş olsun, az olsun bizim olsun.. az az verelim kalıcı verelim🤪 (bende kaplumbağa hizindayim da.. benim tamamen boğaz derdine ama)
polikistik over sendromu teşekkür ederim. bu üçünün birbirini tetiklediğini söylemişti doktorum. bi kırsan zinciri gerisi gelir demişti :21:

10.00
4 yk roka, domates, kuzukulak salatası
2 dilim kızarmış tam buğday ekmegi+ üzerine tereyağ+ pul piber
1 dilim peynir, 5 zeytin

2 sade soda limonlu

17.00 4 yk kuru biber, kabak kızartması+ yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği

8-10 KiraZ, 2 avuç leblebi, 3 erik yedim ama saatlerini bilmiyorum

3 lt su, spor yapacak halim yok disardaydim bugün otele falan gittim, bugün online eğitimlere devam ettim. Daha da var yarında biraz yaparım.. olumlamalarimi yapıp uyuyacağım şimdi😴😴
Canısı seni etiketlemeyi unutuyorum yaa pardon berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay sonradan düzeltiyorum hep❤️🌺

İyi geceler😘😘😘😘

polikistik over sendromu teşekkür ederim. bu üçünün birbirini tetiklediğini söylemişti doktorum. bi kırsan zinciri gerisi gelir demişti :21:
Kadın hastalıkları deyince zıttım sıyrılıyo artık.. maalesef kilo çok etkiliyor daha doğrusu birbirlerini etkiliyorlar.. 😏

10.00
4 yk roka, domates, kuzukulak salatası
2 dilim kızarmış tam buğday ekmegi+ üzerine tereyağ+ pul piber
1 dilim peynir, 5 zeytin

2 sade soda limonlu

17.00 4 yk kuru biber, kabak kızartması+ yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği

8-10 KiraZ, 2 avuç leblebi, 3 erik yedim ama saatlerini bilmiyorum

3 lt su, spor yapacak halim yok disardaydim bugün otele falan gittim, bugün online eğitimlere devam ettim. Daha da var yarında biraz yaparım.. olumlamalarimi yapıp uyuyacağım şimdi😴😴
Canısı seni etiketlemeyi unutuyorum yaa pardon berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay sonradan düzeltiyorum hep❤🌺

İyi geceler😘😘😘😘
Ayy içim rahat etmedi. Spor programimin 7. Günü nu yaptım. 45 squat, 50 mekik, 45 iç bacak, 50 göğüs, 40 sn. düz plank
berceste_ berceste_

Günaydın kızlar bugün anneme gidiyorum 3 aydır bu 2.görüşüm olcak 🤗 kahvaltıya hamur açcakmış,gözlemeleri meşhurdur annemin en az hasarla nası atlatcam bilmiyorum 😬
Yaparsın canım güveniyorum ben sana hem senin de dediğin gibi her zaman görüşmüyorsun annenle anın tadını çıkar gözlemeleri üçer beşer yeme yeter:) sen fazla kaçamak yapmıyorsun zaten telafi edersin:)iyi eğlenceler canım:)

Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ? 😁bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
teşekkür ederim canım, inşallah sarsılmam🙄

1500 günlük ihtiyacın ise 1500+600=2100 eder, 2100-1000= 1100 kalori eder, sen yanlış hesapladın sanırım..

Pessinus un dediği gibi günlük 1000 kalorinin çok ta altına düşme, vücut kıtlık moduna giriyor ve kilo verme duruyor, ben yaşadım🤦

Senin boy ve kilo ve yaş kaçtı? Günlük ihtiyacının 1500 olduğuna emin misin?
Günaydın kızlar bugün anneme gidiyorum 3 aydır bu 2.görüşüm olcak 🤗 kahvaltıya hamur açcakmış,gözlemeleri meşhurdur annemin en az hasarla nası atlatcam bilmiyorum 😬
[/QUOT

Aaah aah, 😩 ben de dün o gözlemeler yüzünden bayaa bi hasarla döndüm kaynanamgilden, afiyet olsun 😋

Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ? 😁bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
Mesela şimdi ben hesapladım, benim kalori ihtiyacım en hareketsiz günümde bile 1725 kalori çıktı, seninkini 1500 dedin, yanlışlık mı var sen de acaba?

1 minik şeftali
1 çilek 2 böğürtlen 3 altın çilek
10:00
Kaşar, beyaz peynir zeytin
Domates salatalık taze soğan
Bugün menü
Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet yulaflı
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık

Ara
8 badem
2 hurma

Akşam 16.00
10 sıkma mercimekli köfte
1 bardak ayran

1 minik poğaça (ilk defa bir tarif denedim bi tadına baktım )

2 lt su içildi ..
Spor yok ama evin içinde çok hareketliydim..
Bugün menüm güzel değil biliyorum ama 1 haftadır mercimekli köfte sayıklıyordum 🙄🙄🙄....
Gonul83 Gonul83 ve berceste_ berceste_
bende dün mantı yedim :oops::sus:

Back
X