Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende kovayım , içimde bişey tutamam herşeyi yüzüne yüzüne söylerim insanın... dobra ada derler.... (ama bu dobralık patavatsızlık değil )
Kimseye yalakalık yapamam kimsenin çok fazla nazını afrasını tafrasını çekemem .... haksızlığa hiç ama hiç gelemem dokuz köydende kovulsam neyse o doğruyu söylerim...bağımsızlığıma düşkünüm birinin bana bişey dikte etmesinden hoşlanmam bende birine dikte etmem....tipik özğürcü kovayım 🤗🤗🤗🤗
Sanki beni anlatmışsın 😂 ada ama çok imrenilen yapım var güçlüyüz ya yoruccu bizimki bazen düşünüyorum görme arkanı dön diyorum valla çok yoruldum birine haksızlık yapılır ben oradayım mesela niye kendi hakkını savunsun diyorum böyle bile kullaniliyorum öğrenciler bile bişey olur haksızlığa uğrarlar bana gelirler artık diyorum kendi hakkınızı savunmayı öğrenin 🙄 tüm oklar ustume çekiyorum diğerleri hanım hanımcık oturuyorlar

Son düzenleme:
Ayy içim rahat etmedi. Spor programimin 7. Günü nu yaptım. 45 squat, 50 mekik, 45 iç bacak, 50 göğüs, 40 sn. düz plank
berceste_ berceste_
Süper yaaa ama ben dün yine kaçamak yaptım aslında zorunda bırakıldım akşama kadar herşey güzel gidiyordu taakki ablam çağırdı akşama gel parkları var evin önünde yemek yiyelim diye pide yaptırmış ver pide yedim tatlı yapmış trilice onunda yedim ama çok yürüdüm yaklaşık 10 bin olmuştur çünkü giderken teli unutmuşum

teşekkür ederim canım, inşallah sarsılmam🙄

1500 günlük ihtiyacın ise 1500+600=2100 eder, 2100-1000= 1100 kalori eder, sen yanlış hesapladın sanırım..

Pessinus un dediği gibi günlük 1000 kalorinin çok ta altına düşme, vücut kıtlık moduna giriyor ve kilo verme duruyor, ben yaşadım🤦

Senin boy ve kilo ve yaş kaçtı? Günlük ihtiyacının 1500 olduğuna emin misin?
1.70 boy kilo 64.2 kilo 34 yaşımdayım uygulama öyle hesapladı

Hesapladığı şey bazal metabolizman olabilir mi acaba?
3C63B58F-6464-44BD-876C-50D56D6495B5.webp
3C63B58F-6464-44BD-876C-50D56D6495B5.webp

Ekte var tablom böyle az mı yani hesapladığı kalori,çok mu anlayamadım
Ben de pek anlayamadım ama günlük alman gerekeni hedefin zayıflamak olduğu için azaltıp mı söylemiş acaba? Çünkü boyuna göre daha fazla olabilir ihtiyacın diye düşünüyorum. Sadece tahmin uzman değilim tabi bu konuda:)

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım

Bence bu kadar ön yargılı davranma eğer diyetine düzenli devam edersen bence gayet normal bir şekilde kilo verebilirsin. Günün çok sağlıksız olmuş. Bir süre makarnadan uzak durman lazım canım. Ön yargılarından da kurtul lütfen. İlaçların varsa onları kullanmayı ihmal etme.

Cumartesi menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14.00
Küçük kase çerez
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 17.00
2 tane kıyması bol bulgurlu biber dolması
1 kase sarımsaklı yoğurt

2.5 litre su.
Spor yok.
Çocuğun arkasından bir saat bisiklet kovaladım.
Spor sayılırsa
15 sayfa kitap yüzyıllık yalnızlık

Ne zaman başladın canım yüzyıllık yalnızlık kitabına? Kaçıncı sayfadasın?

Kızlar ya smoothie makinesi alıcam detox içecekleri falan yapmak için, kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bi marka, buz kırma özelliği olursa güzel olur ☺

Ben kullanıyorum canım. Çok da memnunum. Arzumun almıştı eşim. Ben hiç araştırmadan aldım. Sen yine de araştır ama bizimki gayet güzel. İki boy bardağı var. Geçenlerde yine yaptım. Harika karıştırıyor.

10.00
4 yk roka, domates, kuzukulak salatası
2 dilim kızarmış tam buğday ekmegi+ üzerine tereyağ+ pul piber
1 dilim peynir, 5 zeytin

2 sade soda limonlu

17.00 4 yk kuru biber, kabak kızartması+ yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği

8-10 KiraZ, 2 avuç leblebi, 3 erik yedim ama saatlerini bilmiyorum

3 lt su, spor yapacak halim yok disardaydim bugün otele falan gittim, bugün online eğitimlere devam ettim. Daha da var yarında biraz yaparım.. olumlamalarimi yapıp uyuyacağım şimdi😴😴
Canısı seni etiketlemeyi unutuyorum yaa pardon berceste_ berceste_ @Ilaymilya sonradan düzeltiyorum hep❤🌺

İyi geceler😘😘😘😘

Sen online ne eğitimi alıyorsun canım. Olumlama deyince aklıma geldi. Ben de bir program içerisindeyim şu an. Merak ettim. Çok az yemişsin bugün de.

Back
X