Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En baştan üstümüze alınca tüm işleri, sonra sanki görevimizmiş gibi oluyor...:işsiz:
Annemin bi sözü vardı:
" Yaptığın bir iyilik, kısa zamanda görevin haline gelir"
Bak buna katılıyorum.
Yapamıyorum bilmiyorum deyip kenara çekileceksin.
Birde yüzün hep asık duracak.
O zaman etraftakiler seni memnun etmeye çalışıyor.
Benim hiç yapamadığım bir şey.

Yok canım bunları vakitlice halledip çini yapıyorum , suluboya yapıyorum , bir çocuk kitabınüzerine çalışıyorum , kpss ye çalışmaya başladım bu sene geç de olsa , dediğim gibi haftada en az 2 köy ziyareti yapıyorum tanımadığım evlere yardım açısından sosyal olmaya da çalışıyorum yani 😁Ama evde günlük işlerimi yapamazsam diğer işlere odaklanamıyorum
Maşallah sana.
Süpersin. Ben vakit bulup kitap okusam mutlu oluyorum.

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
1.5 yumurtadan sucuklu omlet,3 kiraz domates,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi,20 gr kadar beyaz peynir
13.00
1 dondurma
18.15
1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık bezelye yemeği,2 parmak kalınlığında haşlanmış tavuk göğüs kısmından,2-3 kaşık yoğurt. Su şimdilik 3 lt spor henüz yok yaptığımda paylaşırım. Regl olmayı bekliyordum bir iki gün içinde bugün itibariyle geldi. Tartıyı ne anlamda etkikeyecek merakla bekliyorum. Tabi diyete devam

Iyi akşamlar kızlar bugün günü erken kapattım.Menumu yazayım.
Kahvaltı 10.00
peynirli omlet 1yumrtadan
1dilim tb ekmek
1cay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Salatalik domates taze nane
1cay kaşığı pekmez

12.00
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu 1kare bitter
16.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1bucuk kase kısır
1bardak ayran
Yarım elma

2.5lt su
30dak leslie.

10.00
1.5 yumurtadan sucuklu omlet,3 kiraz domates,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi,20 gr kadar beyaz peynir
13.00
1 dondurma
18.15
1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık bezelye yemeği,2 parmak kalınlığında haşlanmış tavuk göğüs kısmından,2-3 kaşık yoğurt. Su şimdilik 3 lt spor henüz yok yaptığımda paylaşırım. Regl olmayı bekliyordum bir iki gün içinde bugün itibariyle geldi. Tartıyı ne anlamda etkikeyecek merakla bekliyorum. Tabi diyete devam
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel bi spor yok.Cumaya biraz toparlarsın.Wasa yi ekmek yerine yiyorsun galiba?

İyi akşamlar arkadaşlar bugünjü menüm:
Sabah7.30
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek ile tost
Domates salatalık

Öğle 13 - 15 arası
2 galeta
Yarım kase kabak yemeği 1 kaşık yoğurt üzerine
Bi kaç kiraz bi kaç çilek

akşam19.00
1 tabak yeşil fasülye
Cacık 1 kase
1 ufak içli köfte

spor yarım saat koşu(çocuklarla kovalamaca oynadık bana spor onlara oyun)
10 dk zumba 10 dk pilates 10 dk kol hareketi.
1 saate tamamladım toplam 10 bin Adım
Su 2,5 lt

İyi akşamlar

11.30
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 çatal patates kızartmasıo_O
3 yeşil zeytin
2 közlenmiş domates
Salatalık, dereotu, maydanoz

14.00
1 elma

18.30
1 tabak tarhana çorbası, 1,5 dilim karpuz

20.00
1 türk kahvesi

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş berceste_ berceste_
Ayşegül akşamın çok az olmuş gerisi güzel. O kadarcık patatesi görmüyoruz bile. Ama yemek anlamında biraz daha yemeliydin bence

İyi akşamlar herkese
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 kırmızı biber,salatalık
1 dilim peynir
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Öğlen 12.30; 1 kase ayran aşı çorbası
1 kase salata
Akşam 18.30; 6 adet köfte
1 dilim karpuz
Su yatmadan 2,5 litre olur
Spor yok bugün dinlenme günüm kitap okucam ☺

Tartıda gördüğüm + lardan sonra:KK57:, lokmalar boğazımda düğümlenir oldu:cry:
Ama böyle daha kötü olacak ayşegül daha önce yaşadın. Ben de aynı durumdayım ama umudumu kaybetmiyorum cumaya var daha ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum gitmezse de canı sağolsun kilocuklarımın:) hadi gel tartılmayalım 3-4 gün moralimizi bozmadan devam edelim.

10.00
13.00
1 dondurma
18.15
Senin menünde herzaman ki gibi dengeli sağlıklı ve güzel, dondurma da nazarlığı olsun👍 su çok iyi, sporda olsa süper olur.

Ama böyle daha kötü olacak ayşegül daha önce yaşadın. Ben de aynı durumdayım ama umudumu kaybetmiyorum cumaya var daha ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum gitmezse de canı sağolsun kilocuklarımın:) hadi gel tartılmayalım 3-4 gün moralimizi bozmadan devam edelim.
İyi peki, öyle yapalım 👍
Ya cuma günü kalpten gidersek n'olacak🤭🤭

Senin menünde herzaman ki gibi dengeli sağlıklı ve güzel, dondurma da nazarlığı olsun👍 su çok iyi, sporda olsa süper olur.
Dondurma ne zamandır canım istiyordu dün aldı eşim akşam saati diye yememiştim bugün yedim daha da bir süre yemem diye düşünüyorum isteğimi kesti şimdilik. Spor inş oğlumu uyutunca yapacağım. Gündüzleri işlerimi bitirebilsem gündüz daha iyi oluyor spor geceye kalınca zorluyor beni bazen yapamıyorum

Ya bi de yarın kıymalı pide istiyor çocuklar, ben de yicem mecbur, o yüzden bugün hafif yiyim bari dedim 🙄

Dondurma ne zamandır canım istiyordu dün aldı eşim akşam saati diye yememiştim bugün yedim daha da bir süre yemem diye düşünüyorum isteğimi kesti şimdilik. Spor inş oğlumu uyutunca yapacağım. Gündüzleri işlerimi bitirebilsem gündüz daha iyi oluyor spor geceye kalınca zorluyor beni bazen yapamıyorum.
İyi yapmışsın canım, afiyet olsun, arada ben de yiyordum, bişey olmaz 👍
Ben de gündüz kızı uyutunca yapabiliyorum ancak, yoksa bi daha fırsat bulamıyorum, haklısın 👍

Back
X