Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız bugün biraz sessiz kalmış buralar sadece 7 sayfa 😂😂😂😎
Menumü yazayım hemen
9da
1 sucuklu yumurta
1 lokma çökelek
1 çeyrek tam buğday ekmeği
5 adet zeytin nane domates salatalık çay
Öğlen 1.30 da
1 porsiyon tepsi kebabı
Yarım ekmek 🙊🙊😲😲
Akşam 1 kâse yoğurt
Öğlen fazla yediğim için akşam yemedim 🙈
Sabah 10dan 4 e kadar saman doldurdum sürekli eğik kalk modundaydim tarlada olunca sanırım fazla yiyorum 🙈🙈🙈neyseki bitti ağır işler çok şükür 🤗🤗🤗😘😍😍

insanların ağzı torba değil ki büzesin. çok sinir oluyorum bu kilo muhabbetini döndüren insanlara. kendi alanında kalamıyorlar. Umarım daha iyisini yapacaksınız. O zaman kilo aldın mı verdin mi anlarlar... Güzel yoldasınız:21:
Ay bu ne kadinlarin birbirini gorunce boyle estirisel yaklasmasindan illet oluyorum banada kıskançlık belirtisi olarak geliyor bukadar belli etmeseler keske
Acil göz doktoruna gönder o komşuyu canım sen😀
Kızlar bunu diyen kesinlikle iyi niyetindden demedi 🙄🙄🙈🙈bariz belli kilo verdiğim göbeğin çok eridi eskiye göre ve gözle görülür değişiklik var🙈🙈🙈ama bazıları çekememezlik durumu mu motivasyon düşürme amaçlı mi bilmiyorum aşırı bayılıyor böyle davranmaya 😉😉😉birileri çekemiyorsa doğru yoldayız 😉😉😉🖒🖒🖒🖒

Ayşegül akşamın çok az olmuş gerisi güzel. O kadarcık patatesi görmüyoruz bile. Ama yemek anlamında biraz daha yemeliydin bence

O artı gördü yaa tartıda şimdi kendini düzeltmeye çalışıyor alıştım ben Ayşegül menülerine :KK70: :KK70: :KK70:

Menüm

Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 porsiyon çilek (8-10 tane orta ve küçük boy)

Ara (17:30)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos

Akşam (18:30)
2 kepçe kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

21:30
1 tane hurma
2 tane gün kurusu

2,5 lt su, spor yok. Öğle ile akşam yemeğinin arasını açınca başım ağrımaya başladı. en sondaki kuru meyveleri onun için yedim. Kendini çok aç bırakmamak lazım.

Pazartesi menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Öğlen 14.00
8 tane mangalda çarliston biber
1 kase yoğurt

Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam 17.30
1 kk peynir
Domates
1 bardak ayran

3 litre su
30 dk leslie + 40 dk yürüyüş
10 sayfa kitap ( hiç yoktan iyidir)

O artı gördü yaa tartıda şimdi kendini düzeltmeye çalışıyor alıştım ben Ayşegül menülerine :KK70: :KK70: :KK70:
Ayynen öyle 👍
Beni çok iyi tanışımışsın canım😅

Pazartesi menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Öğlen 14.00
8 tane mangalda çarliston biber
1 kase yoğurt

Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam 17.30
1 kk peynir
Domates
1 bardak ayran

3 litre su
30 dk leslie + 40 dk yürüyüş
10 sayfa kitap ( hiç yoktan iyidir)
Canım, çok az beslenmişsin gibime geldi, kalori olarak ta baya az olmuş, su ve spor da çok çok iyi👍

Uçurtma avcısını bitirdim, bugun 196 sayfa okumuşum...
Uzun zamandır bu kadar kısa zamanda kitap bitirmemiştim, çok etkileyici bi anlatımı var, ağlamamak için kendimi zor tuttuğum yerler oldu😰
Okudukça, barışın, huzurun, vatanımızın ve özgürlüğün kıymetini daha iyi anladım..

Merhaba hanımlar nasılsınız :)

Size bir şeyler anlatmaya geldim.
Bugün insta da bir fotoğraf paylaştım. Bir akrabamız babamı aramış. Nasıl çok zayıflamış nasıl zayıfladı takviye mi aldı benim de bi arkadaşım var ameliyat olması gerekiyor aşırı kilolu ne kullandıysa biraz taktik versin demiş. Hakikaten bana da o fotoda bi ayrı zayıf görünmüştüm. Tamam baya kilo verdim farkındayım ama biliyosunuzki uzun zamandır aynı kilolarda geziniyorum. Yaklaşık şubattan beri. Ama o fotoda daha da zayıf çıkmışım. Her neyse buna sevinmişken insta da benim genelde gittiğim parkın açıldığını gördüm 22:10 gibi dışarı çıktım yürüyüşe o parka. Eşim ve kızım annemlerdeydi. Biraz yürüdüm hızlı tempo. Eşime ben çıktım deyince o da geldi. Vee birer sondurmayla gelmiş... Hey Allahım dedim ben burda kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun. O da seni mutlu etmek istiyorum dedi. Dr depresyondasın dedi ya bana bi de dün baya büyük kavga ettik. Gönül almak istiyor. Yaktığım kaloriden fazlasını aldım sanırım ama olsun iyi geldi yürüyüş ve dondurma. Havalar iyi giderse ben de iyi olursam böyle haftada 3 ya da 4 kez çıkmak istiyorum. Artık toparlancam deyip deyip toparlanamadım bitürlü. Nasıl yeniden mıtive olacağım bilmiyorum aklım hep yemekte.

Fakat park öyle doluyduki. Çocuk parkı kısmı da doluydu. Bebek arabalı birini gördüm. Maskesiz dolaşan çoktu. Maskesini çenesinde taşıyan çoktu. O kadar kızdımki. Bir de ben o saatte tenha olur diye gittim oraya. Burda gezilen 1 tane caddemiz var orası doludur diye düşünmüştüm. Parktan çıkınca caddeye gittim. Orası çok çok daha boştu ama yine maskesiz insanlarla doluydu. Kimseye ceza yazıldığı yok anlaşılan.

Bu uzun yazımı okuyanlara teşekkür ederim ❣

İyi geceler, bugün burası gerçekten çok sakin.. 3 sayfa geçmiş yaptım sadece 😁
10.00 3 yk yogurt içine 1 yk yulaf, 1 kuru kayısı, 1 ceviz
15.00 1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavi, 1 bardak ayran
20.00 de 5 yk bulgur pilavı (ayak üstü oldu 1 yk alayım dedim sonuç 5 oldu)

40 dk kardiyo+ spor programı 9. Gün(55 squat, 60 mekik, 70 iç bacak, 1 dk görünmez sandalye, 50 gogus)
3. Lt su
berceste_ berceste_

Uçurtma avcısını bitirdim, bugun 196 sayfa okumuşum...
Uzun zamandır bu kadar kısa zamanda kitap bitirmemiştim, çok etkileyici bi anlatımı var, ağlamamak için kendimi zor tuttuğum yerler oldu😰
Okudukça, barışın, huzurun, vatanımızın ve özgürlüğün kıymetini daha iyi anladım..
Ben bu kitabı okumadım maalesef :( ben de mi okusam. Evde de birsürü kitap bekliyor.
Daha önce zlata nın günlüğü diye bir kitap okumuştum bosna hersekte geçen savaşla ilgili gerçek bir gğnlük. Ben de ondan çok etkilendim

Merhaba hanımlar nasılsınız :)

Size bir şeyler anlatmaya geldim.
Bugün insta da bir fotoğraf paylaştım. Bir akrabamız babamı aramış. Nasıl çok zayıflamış nasıl zayıfladı takviye mi aldı benim de bi arkadaşım var ameliyat olması gerekiyor aşırı kilolu ne kullandıysa biraz taktik versin demiş. Hakikaten bana da o fotoda bi ayrı zayıf görünmüştüm. Tamam baya kilo verdim farkındayım ama biliyosunuzki uzun zamandır aynı kilolarda geziniyorum. Yaklaşık şubattan beri. Ama o fotoda daha da zayıf çıkmışım. Her neyse buna sevinmişken insta da benim genelde gittiğim parkın açıldığını gördüm 22:10 gibi dışarı çıktım yürüyüşe o parka. Eşim ve kızım annemlerdeydi. Biraz yürüdüm hızlı tempo. Eşime ben çıktım deyince o da geldi. Vee birer sondurmayla gelmiş... Hey Allahım dedim ben burda kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun. O da seni mutlu etmek istiyorum dedi. Dr depresyondasın dedi ya bana bi de dün baya büyük kavga ettik. Gönül almak istiyor. Yaktığım kaloriden fazlasını aldım sanırım ama olsun iyi geldi yürüyüş ve dondurma. Havalar iyi giderse ben de iyi olursam böyle haftada 3 ya da 4 kez çıkmak istiyorum. Artık toparlancam deyip deyip toparlanamadım bitürlü. Nasıl yeniden mıtive olacağım bilmiyorum aklım hep yemekte.

Fakat park öyle doluyduki. Çocuk parkı kısmı da doluydu. Bebek arabalı birini gördüm. Maskesiz dolaşan çoktu. Maskesini çenesinde taşıyan çoktu. O kadar kızdımki. Bir de ben o saatte tenha olur diye gittim oraya. Burda gezilen 1 tane caddemiz var orası doludur diye düşünmüştüm. Parktan çıkınca caddeye gittim. Orası çok çok daha boştu ama yine maskesiz insanlarla doluydu. Kimseye ceza yazıldığı yok anlaşılan.

Bu uzun yazımı okuyanlara teşekkür ederim ❣
Çok sevindim canım bence aldığın bu geri dönüş bile büyük motivasyon kaynağı.. olsun dondurma güzel bir kapanış olmuş diyelim. cumaya kadar hedefini belirle ve hedefine ulas!! Hedefine ulasinca bak nasıl toparlayacaksin, nasıl motive olacaksın yine😍😍
Kaç kiloydun bu hafta? Listeyi hiç hatırlamıyorum inan.

Ben bu kitabı okumadım maalesef :KK43: ben de mi okusam. Evde de birsürü kitap bekliyor.
Daha önce zlata nın günlüğü diye bir kitap okumuştum bosna hersekte geçen savaşla ilgili gerçek bir gğnlük. Ben de ondan çok etkilendim
Sen okuma Efsunnn... Bende okumayim bu aralar 😁😁

Çok sevindim canım bence aldığın bu geri dönüş bile büyük motivasyon kaynağı.. olsun dondurma güzel bir kapanış olmuş diyelim. cumaya kadar hedefini belirle ve hedefine ulas!! Hedefine ulasinca bak nasıl toparlayacaksin, nasıl motive olacaksın yine😍😍
Kaç kiloydun bu hafta? Listeyi hiç hatırlamıyorum inan.
Bu hafta 77,0 ooo ben 80 e doğru yol alıyorum yaa 74,9 u görüp bi şımardım heralde. Bu ne ya olmaz. 69,4 en acil tarafından gel noolur :)

Bu hafta 77,0 ooo ben 80 e doğru yol alıyorum yaa 74,9 u görüp bi şımardım heralde. Bu ne ya olmaz. 69,4 en acil tarafından gel noolur :)
Tamam hedefin ne cuma için?? Ben 75.8 kiloydum. hedef koyayım dedim grupta koyduğum hedeflere asla ulaşamamis olmamla taniniyo olabilirim tabi aralarda sen yoktun bunu kaçırmış olabilirsin :KK70: :KK70: :KK70: neyyseee önce 1 kilo diyim dedim sonra amannnn sonunu düşünen kahraman olamaz deyip 1.5 kilo dedim haftasonu da gözlemeler, pastalar, tatlilar yedim valla... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama benim baslangiclarim ptesi değilse adapte olamıyorum 🤪🤪🤪

Back
X