• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo hoşgeldin hemşerim:KK200:
Ben de Kahramanmaraşlıyım, 3 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Ailem orada, tatillerde komple oradayım nerdeyse...9 yıl da Kahramanmaraşta oturdum..
Ben de 38 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, memnun oldum geldiğine:KK19:
Umarım en yakın zamanda, sağlıkla hedeflerine ulaşırsın.
Maraş merkezde mi oturuyorsun?
Evet merkezdeyim 😊

Ne kadar yedin de ne kadar artıdasın? Ben menüleri her gün kontrol ediyorum. Sen o gün menü yazmamış mıydın? Sürekli tartıldığınız zaman vücuttaki ödemi de kilo zannediyorsunuz. Zaten öyle kızan bir kaptan değilim. Kilo vermiyorsunuz diye şimdiye kadar kimseye kızdığımı hatırlamıyorum. Ne bu telaş? Bu telaşı yapana kadar kaçamak yapmazsanız o zaman bunlara da gerek kalmayacak. Haksız mıyım? Bakın diyorum ki yılların tecrübesiyle eğer her gün tartılırsanız ki ben de son dönemde sürekli tartılıyordum. Zihninizde siz farkında olmadan sürekli bu olay oluyor. Bilinçaltı sizi yönlendiriyor. Cuma günü tartıda + çık hiç önemi yok ama artık tartılma.
Pazar menü yazmadımksptanım.
🙈🙈🙈🙈🙈
Yok kızacağından değil ebru da takıma karşı mahçup oluyorum diye üzülüyorum.
Artı çıkarsa ortalamayı etkilerin diye.
İnşallah çabalıyorum eksiye düşmek için.
Bu hafta cuma günü bir de yiğenimin doğumgünü var.
Onu kayıpsız atlattım mı daha kontrollü gideceğim önümüzdeki hafta.

Kızlar cuma gününden sonra bir hafta herkese tartılma yasağı koyuyorum. Buna herkes dahil. Cuma sabah tartısından sonra hiç kimse bir sonraki cumaya kadar tartılmayacak. Dediğim gibi herkes istisnasız dahil buna. Bir hafta boyunca hiç kimse tartıya çıkmayacak. Ve bu konuda çok ciddiyim. Biraz dayatma gibi olacak ama o kadar da hatrım olsun lütfen.
Tamamdır kaptan.
Ben sonuna kadar uyarım.
O zaman ben cuma doğum gününde ağzıma lokma koymuyorum.
Korktum şimdi.
Bir de bir hafta onun telaşını çekemem.
Direk kafamdan kaçamak gitti.

@Elifff80 ortim ayran detoksu

yalnız biraz uyku yapıyor ama hiç açlık hissi olmamıştı bende :KK51: kahvaltılı bir detoks zararı yok zaten karışımı benim diyetisyenim öğle akşam öğünlerine veriyordu yalnız bence 2 saatte bir tüketilmesi doğru değil aralarda sade ayran tüketerek öğünlerde tüketilmesi mantıklı ben karabuğday koyabilirim bulgur yerine

diğer ayran detoksu biraz sağlıksız onu yazmiyim hiç ama instada bi kızcağız 93ten 89 a düştü beş günde:KK57::KK57:
Tamam orticim bir düşüneyim.
Yapabilecek gibi olursam başlarım Çarşamba.
Sen ne yapacaksın.

Çok memnun oldum.Aslen Edirne liyim ama burada yaşıyorum. 9 yıl oldu.
Sen de fahrii Maraşlı olmuşsun nerdeyse, eşin mi Maraşlı yoksa tayin sebebiyle mi ordasınız?
Yaa kusura bakma, gelir gelmez soru bombardımanına tuttum seni.
Bi de şey sorcam, firik çıktı mı? Koronodan dolayı satış yapılıyor mu? Gider gitmez ilk iş onu yicem de:kk77:

Tamam orticim bir düşüneyim.
Yapabilecek gibi olursam başlarım Çarşamba.
Sen ne yapacaksın.
Canım detoks hiç önermem kaptanımızıda uzun zamandır tanırım o da detoksu önermez normal seyirde devam et kilo vermene.. belki biraz takılırsın sonra yine kilo vermeye devam edersin 🤗🤗

Sen de fahrii Maraşlı olmuşsun nerdeyse, eşin mi Maraşlı yoksa tayin sebebiyle mi ordasınız?
Yaa kusura bakma, gelir gelmez soru bombardımanına tuttum seni.
Bi de şey sorcam, firik çıktı mı? Koronodan dolayı satış yapılıyor mu? Gider gitmez ilk iş onu yicem de:kk77:
Eşim buralı. Aynı zamanda da burda çalışıyorum. Firik çıktı ah üzülürüm şimdi. Başka yerde bulunamayıp can çekecek yegane şey firik. Korona da olsa güvenilir yerden alıyoruz. Bende memleketime gidemedim. Şu dönem bitseydi hayırlısı ile.

Eşim buralı. Aynı zamanda da burda çalışıyorum. Firik çıktı ah üzülürüm şimdi. Başka yerde bulunamayıp can çekecek yegane şey firik. Korona da olsa güvenilir yerden alıyoruz. Bende memleketime gidemedim. Şu dönem bitseydi hayırlısı ile.
Nasıl bişey bu fırik hemen google amcama sorayım 😂😂

Hmm gelince yiyebilirim o zaman:KK53: Ah o firik yok muu yiyecek olarak en çok onu özledim, şimdi bile ağzım sulandı. Tarhana ıslıyorum ama firiğin yerini tutmuyor... umarım verdiğim kiloları memleketimde geri almam..
Ben de oğlumun LGS sınavını bekliyorum, sınavdan hemen sonra ordayım inşallah..
İnşallah sen de gidersin memleketine,😭.Salgın da hortlamaz inşallah 🤲

Kitap yazmıyorum bu aralar okucak kitabım kalmadı çünkü son 2 kitabıda okudum, yeni kitap alışverişi yapmam lazım önerileriniz varsa alabilirim kızlar, özellikle tarihle ilgili kitapları çok severim ☺
Şuanda bedel diye bi kitap okuyorum tarihle ilgili rast gele almıştım ama akıcı hoşuma gitti roman gibi yazılmış Yavuz dönemini ☺️

Seni daha sık aramızda görmek istiyoruz artık. Lütfen hep gel. Uzun uzun yaz biz okuruz :KK36: :KK36:

Biz evden çıkmadığımız için herkesi de bizim gibi çıkmıyor zannediyorduk. Çocukların izin gününde kızım deneme almak için kırtasiyeye gitmek istedi. Bütün önlemlerimizi aldık, arabayla çıktık. Çarşıya bir girdik gözlerim fal taşı gibi açıldı. Öyle kalabalıktı ki ne sosyal mesafesi ne maskesi. İnsanlar öyle rahat ki. Her yer öyle anlayacağın. Çok takılma. Sen kendini koru. Artık durum oraya gitmeye başladı. Bu hafta hastanede de kurul raporu vermeye başlanıldı. Ben izinliyim 2 hafta çok şükür. Bakalım dönüşte neler bekliyor beni çok merak ediyorum.
Gördüğüm en iyi menülerinden biri. Alkışlıyorum seni :KK9::KK9::nazar:
Hoş geldin canım aramıza :KK36:

Kaçak gelmiş. Gel bakalım anlat ne var ne yok neler yaptın, nasıl gidiyor?
Ya gerçekten sanki biz abartıyoruz da onlar normal gibi :)
Gelmeye çalışıcam :)

1 Kilo olsun işte bu hafta 😁😁

Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyor 😍😍😍

Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorum 😍😍 merkez Antakyaliyim 😁😁😁
Valla haftanın ortasından o özeni göstersem 1 kg veremem heralde haftaya hedefim olsun unutturma sen bana malum hiç motivasyonum kalmadı unutuyprum ben o heyecanları. Biraz hareketimi artırsam kendimi üzmeden veririm de ayaklarım çok acıyor ya napıcam ayaklarımı ben böle :D

Afiyet olsun canım, arada öyle dopingler iyi gelir, diyette bile 👍
Bak, ne güzel, zayıfladığın dışardan ne kadar belli oluyor😃 bu his çok güzel değil mi? Aynen devam, yeni hedeflere inşallah 👍
Sokaklar, parklar çok dolu ne yazık ki, ben de üzülüyorum bu duruma 😔

Aman yok sen hiç okuma, @marbling de okumasın bu aralar, ben duygusuz bile çok etkilendim, dağıldım😰

En son onu yazıp yattım canım, yetişemedim sana😅

Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla hedeflerine ulaşırsın👍

Ooo, günaydın canım, hoşgeldin 😃, ben de seni etiketlemeyi düşünüyordum nerelerdesin napıyosun diye?
Azıcık kilo almışsın ama verirsin sen yine merak etme:KK66:
Benim kilomu nasıl buldun? Hatırladın mı bana yaz başında hedefine ulaşırsın demiştin? Hep aklımda kaldı o sözün🤗
Evet çok güzel hele de bizle pek ilgisi olmayan bi akrabadan duymakk.... :))) ay kıskanacak kuzenler çatlasın ayoooool :D
Peki okumayacağom ama bi kitap okumak istiyorum artık kızım da elimde kitap görsün o da öğrensin. Şimdi okumaya çalışınca hemen kapattırıyor kendi kitaplarını. Sadece resimlere bakıp ne olduklarını söylemek istiyor.

Back
X