- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Elifff80 ortim ayran detoksu
Ayran Detoksu İle 2 Günde 2 Kilo Verin!
AYRAN DETOKSU AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR) 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı...www.kadinlarkulubu.com
yalnız biraz uyku yapıyor ama hiç açlık hissi olmamıştı bendekahvaltılı bir detoks zararı yok zaten karışımı benim diyetisyenim öğle akşam öğünlerine veriyordu yalnız bence 2 saatte bir tüketilmesi doğru değil aralarda sade ayran tüketerek öğünlerde tüketilmesi mantıklı ben karabuğday koyabilirim bulgur yerine
diğer ayran detoksu biraz sağlıksız onu yazmiyim hiç ama instada bi kızcağız 93ten 89 a düştü beş günde![]()
Amin Maalouf okudun mu hiç? Semerkant diye bir kitabı var. Şiddetle tavsiye ederim eğer okumadıysan.Kitap yazmıyorum bu aralar okucak kitabım kalmadı çünkü son 2 kitabıda okudum, yeni kitap alışverişi yapmam lazım önerileriniz varsa alabilirim kızlar, özellikle tarihle ilgili kitapları çok severim ☺
Pazar menü yazmadımksptanım.
Yok kızacağından değil ebru da takıma karşı mahçup oluyorum diye üzülüyorum.
Artı çıkarsa ortalamayı etkilerin diye.
İnşallah çabalıyorum eksiye düşmek için.
Bu hafta cuma günü bir de yiğenimin doğumgünü var.
Onu kayıpsız atlattım mı daha kontrollü gideceğim önümüzdeki hafta.
Hoşgeldin canım aramızaYenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
HoşbuldumHoşgeldin canım aramıza![]()
Evet çok güzel hele de bizle pek ilgisi olmayan bi akrabadan duymakk.... :))) ay kıskanacak kuzenler çatlasın ayoooool
Peki okumayacağom ama bi kitap okumak istiyorum artık kızım da elimde kitap görsün o da öğrensin. Şimdi okumaya çalışınca hemen kapattırıyor kendi kitaplarını. Sadece resimlere bakıp ne olduklarını söylemek istiyor.
Şuanda bedel diye bi kitap okuyorum tarihle ilgili rast gele almıştım ama akıcı hoşuma gitti roman gibi yazılmış Yavuz dönemini ☺
Sağolun kızlar bakıcam ikisinede ❤Amin Maalouf okudun mu hiç? Semerkant diye bir kitabı var. Şiddetle tavsiye ederim eğer okumadıysan.
Afrikalı Leo isimli bir kitabı var o da çok güzel. Bu yazarın bütün kitapları çok iyi ama bu ikisi harika. İncele mutlaka.Sağolun kızlar bakıcam ikisinede ❤
Hayrola adacım.Biraz canım sıkkındı canım , o yüzden gelemedim... bu hafta kötü bir performans sergiliyorum.. birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürüyeceğiz temiz hava iyi gelir inşallah![]()
Hoşgeldiniz. Bol eksili kadınlar kulübü günlerin olsun inşallah.YenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Adacım zaten yapamayacağım.Canım detoks hiç önermem kaptanımızıda uzun zamandır tanırım o da detoksu önermez normal seyirde devam et kilo vermene.. belki biraz takılırsın sonra yine kilo vermeye devam edersin![]()
Tek kelime ile hayır kaptanım.Su kaybediyorsun. Sonra da o kaybedilen su yerine yeniden geliyor. Gerek var mı?
Takıma karşı mahçup olmamak için kaçamak yaparken takımı aklımıza getirmemiz lazım. Bak bana artık kaçamak yapmıyorum mahçup da olmuyorum. Senin de denemen lazım![]()
Ebru menü harika.Menüm
Kahvaltı (10:30)
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine tereyağ, beyaz peynir
(Tost makinesinde kızarttım ekmekleri çıtır çıtır çok güzel oldu)
14:00
1 bardak sütle 7-8 çileği smothie makinasında karıştırıp içtim.
17:00 2 tane gün kurusu
Akşam (18:30)
5 servis kaşığı kabak yemeği biraz yoğurtla
2,5 dilim tam buğday ekmeği
2,5 lt su 1 kupa yeşil çay spor yok
Çok güzel bir dilek inşallah inşallah. Hep beraberHoşgeldiniz. Bol eksili kadınlar kulübü günlerin olsun inşallah.
Tek kelime ile hayır kaptanım.
Vazgeçtim zaten
Ama diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
Bu şekilde çok düzensiz menüler oluyor.
Kararsız kaldım.
Benim deli kız benle yatmıyor maalesef babasını istiyor babası da pek okumaz ama bi söleyeyim kızın için yap diyeyim :) umarım ilerde babası gibi okumayı sevmeyen biri olmazZaten şu yaşta öyle yapar canım çok normal. Sen resimlerine baktır sadece. Okuyormuş gibi anlat. Konuş yani ama o nasıl isterse öyle oynasın kitapla. Ama her akşam yatmadan önce mutlaka yanına yat kitap oku. Dikkatleri çok çabuk dağılıyor ama olsun. 5 dk bile yeterli her akşam. Ben onun keyfini sürüyorum şimdi çünkü kızım çok seviyor okumayı.