• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

G0naydın kızlar, ya kızlar nihayet o kadar sporun emeğini vucudumda görmeye başladım, 1 haftadır yanlardan karın kaslarım belirginleşmeye başladı, gerçi alt göbek hala duruyo inatla ama neyse 😂 iç bacaklarım birbirine yapışık dururdu benim bugün farkettimki minik bi boşluk oluşmuş, umut ışığım oldu o boşluk benim 😂 tartıda çok kilo veremiyorum ama sıkılaşıyorum demekki sporu asla bırakmam artık 🤗

Denedim canım.
Şu an da öğle yapıcam tekrar.
En iyisi o
Yoksa her dakika yemek yapılmıyor.

canım ben de akşam yemeği için haftalık liste hazırladım birazdan telefondan gireyim de paylaşayım sizinle

bir haftadır da uyguluyorum insana baya bi kafa rahatlığı veriyor :KK51:

Senin yerine ben yaptım bugün canım ayrann detoksunu.. tartıda + yi görünce yapmaya karar verdim. 2 gün deneyeceğim.. bugün gayet iyi gitti.

canım bu detoks çok düşük kalorili sağlıksız yada tek çeşitli değil sağlıklı güzel bir kahvaltı ile başlıyor ve karbonhidrat ve protein ile devam ediyor aslında çeşitliliği besin değerleri iyi ama ben daha normal bir düzen oturtup da kilo veremediğim için şu an detokslara sarılmam yanlış kaptan bana o yüzden kızıyor yoksa siz uzun zamandır diyet yapıyorsanız aralarda 1-2 gün bu gibi detoksların bir zararı olmaz benim diyetisyenim de veriyordu böyle hatta 3 günlük bi detoksumuz vardı sizinle de paylaşayım onu gayet güzel kahvaltılı dengeli ama acayip de kilo vermiştim o zaman

candy_candy candy_candy , bana sorduğun soruyu cevaplamıştım, görmedin sanırım. Bildirimlerden bakıp bulabilirsin😃

aa görmedim canım bakayım bi

Canım , 2000 senin günlük kalori ihtiyacın sanırım yani kilonu koruman, alıp vermemen için. Bana da 1700 çıkarmıştı ama ben o rakamdan 700-1000 kalori eksik beslendim, yürüyüşle de destekledim
Boyunu kilonu yaşını yazda bi de ben hesaplayayım

haa anladım canım tamam

boyum: 167
Kilo: 122

haftada 1 kilo hedefe yazınca 2000 hesaplıyor haftada yarım kilo yazarsam 2300'e çıkıyor bana çok geldi ama
bu arada insülin direncim var ve metabolizma yaşım 44 yani metabolizmam yavaş onları da göz onünde bulundurursan çünkü artık biraz kalori hesabı da yapıcam ucundan

kızlar günaydın dünkü menümü yazayım unutmadan

kahvaltı

1 simit
1 dilim süzme peynir
şekersiz çay

ara
sade türk kahvesi
1 kuru incir

öğle
5 kaşık tas kebabı
5 kaşık bulgur pilavı
ayran (yemekhaneye talim)

ara
1 kupa şekersiz neskafe
1 avuç çiğ kuruyemiş

akşam
5 kaşık tonbalıklı tb makarna
1 kase yeşil salata

spor yok (yarın başlicam yine bugün de yapamadım sabah)
suyu baya içtim bu sefer ama yine sayamadım ama öğlene kadar 1,5 civarı olmuştu

Günaydınlar herkese.
Kızlar aman dikkat edin bu gün .
Yarışta son düzlükteyiz.
Bu günü dikkatli atlattık mı gelsin yarın eksiler.
😁😁😁😁😁
Gunaydin canim.Evet bugün biraz hafifleyelim
Akşam erken yiyoruz.Kurallara uyalım.Sinava hazırlanıyoruz sanki.
G0naydın kızlar, ya kızlar nihayet o kadar sporun emeğini vucudumda görmeye başladım, 1 haftadır yanlardan karın kaslarım belirginleşmeye başladı, gerçi alt göbek hala duruyo inatla ama neyse 😂 iç bacaklarım birbirine yapışık dururdu benim bugün farkettimki minik bi boşluk oluşmuş, umut ışığım oldu o boşluk benim 😂 tartıda çok kilo veremiyorum ama sıkılaşıyorum demekki sporu asla bırakmam artık 🤗
Cok sevindim senin adina.Spor gerçekten çok fark ettiriyor canim.Daha sıkı görünüyorsun. 1haftada bu kadar fark gördüysen 1ayda düşünemiyorum Ama yoğun spor yaptigimda sanki tartıda pek eksi goremiyorum bende.Bunu anlayamadım pek.

Herkese günaydın. Ben bugün başlıyorum çok heyecanlıyım 😂😂😂 Ben listede olmayacağım ama yine de yarın tartılırım. Herkese bol eksili günler

hoşgeldin canım.. ben seval ben de 1 aydır felan buralardayım ama başlamam zaman aldı diyelim 10 gün önce karatay tarzı bi diyete başlamıştım son iki gündür bozdum biraz regl iştahı maalesef asla dizginleyemediğim (bi tek dukanda dizginleyebilmiştim :KK48:) haftaya sıkıve iddialı başlicam ama kendime sözüm var :KK49:

sen de listede olmasa da tartıl tabi listeye girene kadar free listede olacaksın ve tabiki performansına göre listeye de girebilirsin iki hafta deneme süren var :KK51:

Gunaydin canim.Evet bugün biraz hafifleyelim
Akşam erken yiyoruz.Kurallara uyalım.Sinava hazırlanıyoruz sanki.

Cok sevindim senin adina.Spor gerçekten çok fark ettiriyor canim.Daha sıkı görünüyorsun. 1haftada bu kadar fark gördüysen 1ayda düşünemiyorum Ama yoğun spor yaptigimda sanki tartıda pek eksi goremiyorum bende.Bunu anlayamadım pek.
Aslında uzun zamandır karın bölgesinde yanlarda boşluk gibi bişey oluşmuştu ama kas olduğu hiç aklıma gelmedi cnm 😂 bende zayıflıyorum ya içeri doğru göçüyo karnım diyorum, 1 haftadır iyice karnım sıkılaşınca eşim kas onlar dedi 🤦‍♀️ hitt kardiyo yapıyorum cnm son 2 haftadır falanda ağırlıkla yapmaya başladım onunda etkisi olmuştur illaki, sın dediğine bende katılıyorum tartıda milim milim ilerliyorum ama artık herşey üstümden düşmeye başladı pantollar, bluzlar falan

Aslında uzun zamandır karın bölgesinde yanlarda boşluk gibi bişey oluşmuştu ama kas olduğu hiç aklıma gelmedi cnm 😂 bende zayıflıyorum ya içeri doğru göçüyo karnım diyorum, 1 haftadır iyice karnım sıkılaşınca eşim kas onlar dedi 🤦‍♀️ hitt kardiyo yapıyorum cnm son 2 haftadır falanda ağırlıkla yapmaya başladım onunda etkisi olmuştur illaki, sın dediğine bende katılıyorum tartıda milim milim ilerliyorum ama artık herşey üstümden düşmeye başladı pantollar, bluzlar falan
Demekki kas yapmaya başlayacak kadar ilerlemişsin canim.Bu cok guzel birsey.Aynada ve kıyafetlerde fark belli oluyor ama tartı da aynı şekilde ilerlese fena olmaz aslında.Bazen niye eksi göremiyorum diye sinirleniyorum ben hatta.

Herkese günaydın. Güzel bir gün geçiririz inşallah.
11/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay,2 hindi füme, 2 peksimet
Öğle:
Müsli + süt
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
yeşil çay+çubuk tarçın+limon karışımı sıcak çay (500-750 ml)
Akşam:
yoğurt+ rondodan geçirilmiş 2 kaşık yulaf+4 ceviz+5 badem (ortalama bir rakam aldım)
Spor:
yürüyüş 10.000 adım + 30 dk pilates
Su:
2 lt (ekstra)

Hala spor yaparken zorlanıyorum. Sanırım çok ara verdiğimden böyle oldu. Hala esnemede sorun var.Zamanla düzelecektir tabi. Bunun dışında uyku düzenim o kadar kötülemiş ki daha yeni yeni kendime gelebiliyorum. Umarım cuma tartıda güzel bir sonuç görürüm. Yarın sabah vakit olursa bir de ölçülerimi alacağım.

hoşgeldin canım.. ben seval ben de 1 aydır felan buralardayım ama başlamam zaman aldı diyelim 10 gün önce karatay tarzı bi diyete başlamıştım son iki gündür bozdum biraz regl iştahı maalesef asla dizginleyemediğim (bi tek dukanda dizginleyebilmiştim :KK48:) haftaya sıkıve iddialı başlicam ama kendime sözüm var :KK49:

sen de listede olmasa da tartıl tabi listeye girene kadar free listede olacaksın ve tabiki performansına göre listeye de girebilirsin iki hafta deneme süren var :KK51:
Hoşbuldum. Bende Hatice.

merhaba bende Hatice. Gelecek hafta bomba gibi menülerle gelirsin, bende size uyum sağlamaya çalışacağım 😊

Çok iyi 😍 O kadar hit kardiyo ile tahmin edebiliyorum ne kadar sıkılaştığını ve bu bence çok güzel bir şey 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu arada birşey belirtmek istiyorum. 2 yıl önce 67 kg dım. Yediklerime dikkat edip haftanın 3 günü hevesle yeni yazıldığım spor salonuna gidip spor yapıyordum. Gidince yürüyüş, koşu, alet, zumba,plates,yüzme yani ne varsa hepsini hevesle yapıyordum. Her gittiğimde 3-4 saatim sporla geçiyordu ve çok seviyordum. Sonra üyeliğim olduğu halde müsait olamadım vb. gitmedim. Hızlıca kilo almaya başladım. Bünye şaşırdı tabi.
Doğuma 79 ile gitmişken şuan halim hayatımda görmediğim kilolarda. Demem o ki bazı diyetisyenlerimizin deşiği gibi ağır sporları hayatımız boyunca yapamayız. Ben geç anladım. Bedeli şuan ağır oldu. Yapabileceğimiz en iyi spor yürümek ve evde yapılan bazı hareketler. O yüzden bu süreçte bir tek yürümeyi planlıyorum. Keşke haftanın 3 -4 günü yaptığım sporu hayatım boyunca yapsam ama yapamam. Kendimi kandırmamalıyım.

Demekki kas yapmaya başlayacak kadar ilerlemişsin canim.Bu cok guzel birsey.Aynada ve kıyafetlerde fark belli oluyor ama tartı da aynı şekilde ilerlese fena olmaz aslında.Bazen niye eksi göremiyorum diye sinirleniyorum ben hatta.
Aynen cnm son 3 kilom kaldı benim mesela ama yapıştı üstüme o kilo resmenn 2 aşağıya 2 yukarıya derken 53 te çakıldım kaldım kaç haftadır

Daha önce 61 kg olmuştum. Ebru hatırlar belki. Sadece 45 dakika yürüyüş ve arada zumba vb o da arada. Kendimizi hayatımız boyunca yapabileceğimiz şeylere vermeliyiz. 67 iken ağır spor yaptığımdan Kimse kiloma inanmadı çok sıkılaştım ama sonrası çok ağır oldu.

Bu arada birşey belirtmek istiyorum. 2 yıl önce 67 kg dım. Yediklerime dikkat edip haftanın 3 günü hevesle yeni yazıldığım spor salonuna gidip spor yapıyordum. Gidince yürüyüş, koşu, alet, zumba,plates,yüzme yani ne varsa hepsini hevesle yapıyordum. Her gittiğimde 3-4 saatim sporla geçiyordu ve çok seviyordum. Sonra üyeliğim olduğu halde müsait olamadım vb. gitmedim. Hızlıca kilo almaya başladım. Bünye şaşırdı tabi.
Doğuma 79 ile gitmişken şuan halim hayatımda görmediğim kilolarda. Demem o ki bazı diyetisyenlerimizin deşiği gibi ağır sporları hayatımız boyunca yapamayız. Ben geç anladım. Bedeli şuan ağır oldu. Yapabileceğimiz en iyi spor yürümek ve evde yapılan bazı hareketler. O yüzden bu süreçte bir tek yürümeyi planlıyorum. Keşke haftanın 3 -4 günü yaptığım sporu hayatım boyunca yapsam ama yapamam. Kendimi kandırmamalıyım.
Evet katılıyorum canım bazı uzmanlar şunu der hatta yaşlandığıda da o sporu yapabiliyorsun o sporda devam et yürüyüş ve yüzme idealdir her zaman yapabildigin sporu yapacaksın bırakmamak adına 🥰

Back
X