İnşallah bendede gider biran önce ☺Vücut resmen direniyor artik.Bende son 1.5kg 'yu 1ayda vermiştim ya.Ama bi yerde kırılıyor artik birden gidiyor kg lar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bendede gider biran önce ☺Vücut resmen direniyor artik.Bende son 1.5kg 'yu 1ayda vermiştim ya.Ama bi yerde kırılıyor artik birden gidiyor kg lar.
50 kilo olana kadar no kaçamak yes spor kaptanımOnlarda gidecek biraz sabır ama kaçamaksız sabır![]()
Haftaya bende hiç tartılmıcam bide öyle deniyimBu arada ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım. Tartılmadım da. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Evet böyle düşününce biraz rahatladım.Ama tartıda istediğim rakamı göremeyince ya spor yapıyorum bi de diet neden veremiyorum diyorum.Halbuki aynaya bi bakmak yetiyo aslinda.Aslında kilo veriyoruz yağ gidiyor yerine kas geliyor.
Kilo kaybı o yüzden de çok gözükmüyor.
Diyetisyenlerin ölçtüğü makinalarda biraz daha yağ kabını net görebiliyorsun.
Ben taaaa 10 sene önce diyetisyenle 16 kg verdim.
Ama gören 25 kg vermişsin gibi diyordu. Totalde 16 verdim ama yağdan 19 kg verdim.
Aynı oranda da kas kütlem arttı.
Yağı 1 kg pamuk gibi düşün
Kadı da 1 kg top gibi demir düşün.
Kapladığı hacim çok farklı.
Kütle olarak aynı.
O yüzden istenen zaten incelme.
Kaptan haftaya yasakladı zatenHaftaya bende hiç tartılmıcam bide öyle deniyim![]()
Tamamdir kaptanım menüler ona gore ayarlandı zaten.Kızlar bugünün perşembe olduğunu unutmayın. Bulgur ve şişkinlik verecek yiyeceklerden, çiğköfte, kısır, nohut, fasulye, barbunya gibi yiyeceklerden uzak durum. Yeşil çay içenler unutmasınlar çaylarını içsinler. Akşamlarınızı da hafif geçirin lütfen. Bu akşam menülerde kaçamak görmek istemiyorum. Herkes kendini ona göre ayarlasın olur mu?
@chentiq sen de duy![]()
![]()
![]()
Gider canım.Bende aynen yapıştı bana bu kg lar diyodum.İnşallah bendede gider biran önce ☺
Haftaya bende hiç tartılmıcam bide öyle deniyim![]()
Evet böyle düşününce biraz rahatladım.Ama tartıda istediğim rakamı göremeyince ya spor yapıyorum bi de diet neden veremiyorum diyorum.Halbuki aynaya bi bakmak yetiyo aslinda.
Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacamBunu alıntılamışım ama şimdi nedenn alıntıladığımı unuttum. Muhtemel böreğe kızacağımdır
Lütfen olumsuz düşünme. Düşüncelerimiz hayatlarımıza yansıyor. Krizleri kuru meyveyle atlatmaya çalış. Ben öyle yapıyorum. Evde hurma ve gün kurusu var. Çok canım tatlı çektiğinde bir tane yiyorum. Aklında olsun.
Nazar boncuğun olsun bu menü senin. Bak ben ne zamandır magnum yemiyorum mesela. Çikolata yemiyorum. Sen bütün kaçamak haklarını aynı gün kullanmışsın. Bir daha kaçamak yapacağın zaman bugünü aklına getir. Bu arada biraz sabredersen bir süre sonra miden küçülüyor. O zaman çok daha az şeyle doyuyorsun. Haftanın 3 günü 35 dakika tempolu yürü olur mu? Başka spor yapmana gerek yok. Önce hafif tempoyla başla. Yavaş yavaş hızlan. Sanki işe geç kalmışsın da yetişmeye çalışıyormuşsun gibi.
Hımmm haftada bir tartılmak diyor uzmanlar. Ben de bunu deneme yanılma yöntemiyle öğrenmiş oldum. Hepinize de tavsiye ediyorum. Çok güzel bilgiler canım ellerine sağlık.
Canımmmm korkma bu kadar takma kafana. Hepimize olacak bu söylediklerin. Ama sadece bu aralar biraz hassas dönemdeyiz psikolojik olarak her kadının başına gelecek doğal olağan şeyler bunlar. Maydonoz suyu iç adet söktürücü olarak. Bir de duşta kasıklarına masaj yap. Daha çabuk olur.
Detoksa kızıyorum ama senin bu detoksa ihtiyacın vardı. Hatta sen hep böyle detokslar yapabilirsin çünkü bu detoks senin yediklerinden çok ama çok daha sağlıklıBilmem anlatabildim mi
![]()
Teşekkür ederim canım.Ben bu aralar sguatı çok yapıyorum iç bacak için sguat yazarsan çömelip parmak üstünde kalkma olarak bi hareket var o çıkıyo onun faydası oldu diye düşünüyorum cnm, bide plates lastiğiyle hareketler yapıyorum arada
Teşekkürler kaptanım.Aslinda ilk zamanlar nasıl olsa verdim diye baya abarttigim oldu.Sonra bi baktım kg alıyorum tekrar.Birde menü de paylaşmayı bırakınca yediklerime de dikkat etmemeye başladım tabi.Sonuc malum.Ama Allahtan dönüşüm hızlı oldu.Tabi senin sayende.Bir uyarin yetti bana.Menu paylaşıyorum ve Sporda düzenli yapıyorum.Kacamaklari da dengelemeye çalışıyorum.Sen zaten ideal kilona indin. Fark ettiysen menülerindeki ufak kaçamaklara ses çıkarmıyorum. Çünkü senin kilo vermen değil kilonu koruman gerekiyor. Bunu da çok güzel yapıyorsun maşallah sana![]()
Umarım atlatmışsındır canım o buhranlı günü sporunu yapınca daha da güçlü hissedeceksin kendini:)Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacam
Yarını kendimden çok seni merak ediyorum.Bu arada ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım. Tartılmadım da. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Sporumu bu hafta hiç bırakmadım hep 1 saat yürüyüş yaptım en azından o iyi geldi yalnız kaldım kimseyle konuşmadım birde böyle olduğumda çok kırıcı oluyorum alınganlık da üst safhada tabii ama nedense bu sabah mutlu ve güzel uyandımUmarım atlatmışsındır canım o buhranlı günü sporunu yapınca daha da güçlü hissedeceksin kendini:)
Kilo fazlaysa eğer dizlerine yükleneceği spor yapma canım önce yürüyüş yüzme sonradan bölgesel hareket yapTeşekkür ederim canım.
Bakayım ben de.
İç bacak için plates çemberi birebir canım oturduğun yerde aklına geldikçe yap yararını ben çok gordumCanım benim enbüyük problemim bacaklarımın iç bölgesi.
İnşallah zamanla benimkler de gider.
Sırf bacaklarımın üst bölgesi birbirine sürttüpü için etek giyemiyorum.
Rahatsız oluyorum.
Çok sevindim senin adına