• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kızlarr :KK36: hepiniz iyisinizdir inşallah. Köyde işler çok yoğun geçiyor ama yine de yürüyüşünü yapıyorum sabah akşam evin arkasında bir dağ var oraya tırmanıp iniyorum :KK70: evime dönünce çok sıkılacağım buradaki tempoyu seviyorum.
Kk uygulamasını indirdim acaba uygulama olduğu için mi dosya yüklenmiyor bir türlü resim yükleyemedim
Doğanın tadını çıkar canım :KK36:

Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacam
ben regli oldum çok şükür , benimde o dönemlerde ataklarım oluyor ... bir an önce sende regli olup atarsın üstünden inşallah canım ..

hadi inşallah harika ilerliyorsun canım :KK5: :KK5: sende benim eski azmi görüyorum ben bu aralar azmimi kaybettim çok kızıyorum kendime ....
Geçmiş sayfalarda kaptanda yazmıştı bi kere zayıfladım gene zayıflarımın rahatlığı sanırım o canım ama bi kere motive olunca o azmin gelir gene yeterki iste ❤

kaptan gibi kaptan beeee :KK36: valla canım senin gibi kaptan yok ben diyim :KK19: gerçekten hep destek tam destek En Büyük KK ben de bu takımın v e bu ekibin tam bir parçası olucam ve artık gerçekten de regl dönemi kaçamaklarına da bir çare bulucam ve kaçamaksız yoluma devam edicem

menü ile ilgili tüm önerilerine de açığım yalnız neskafeme elleşme yeter :KK53: onu da günde bir fincana düşürücem ve öğle arası içicem sabah kahvaltımı da yapıcam adam gibi yürüyüş yapamıyorum da leslie yaparım haftada 3 gün zaten 10-12 dk günlük egzersiz var sabah akşam yapıyorum 20 dakika da o ediyor yeter ilerde güçlendikçe hafifledikçe arttırırım :21: çok motiveyim bugün allah bozmasın:dua:

kilo verince de -110 u görünce diyim- kendime ödül olarak beyaz pantolon alıcam keten :KK8:
Sevalcim ortim.
Kilo verdikçe motive oluyor insan.
1- 2 hafta güzel eksiler görünce arkası geliyor.
Bir kaç hafta sık kendimi.
Sonrası pıtır pıtır gelir.
Bir de küçük hedefler koy.
Mesela benim asıl hedefim 70 ama şu an düşününce mümkün gibi gelmiyor.
Ama 89.9 kg yakın hedefim.
O kiloya ulaşınca küçük bir kaçamak vereceğim kendime.
Çok değil kızlar üstüne geşmeyin şimdi 😘😘😘😘
Küçük bir yaz tatlısı, 1 dondurma gibi.

Sevalcim ortim.
Evet, güzel fikir 👍
Ben de kendime uzak hedefin dışında ara hedefler koymuştum, ulaşınca birinde tavuk dürüm, diğerinde de kebap yemiştim galiba..hem ödüllendirmiş ve nefsini köreltmiş oluyorsun hem de bi sonraki hedef için motive oluyorsun. Tabi çokta abartmadan yiyerek👍

pessinus pessinus , ortim, nasılsın :KK66:
Kendimi bilinmez karanlık bir yolda hissediyorum, yolun nereye çıkacağı belirsiz ve ürkütücü gözüküyor:KK17::KK17::KK17:
Bu hafta tartılmadık ya, sanki bu sistem pek bana göre değil😩 kaptanım kızacak şimdi ama ben pazartesi-çarşamba tartılıyordum zaten hergün tartılmıyordum, ve kendimi daha iyi hissediyordum

pessinus pessinus , ortim, nasılsın :KK66:
Kendimi bilinmez karanlık bir yolda hissediyorum, yolun nereye çıkacağı belirsiz ve ürkütücü gözüküyor:KK17::KK17::KK17:
Bu hafta tartılmadık ya, sanki bu sistem pek bana göre değil😩 kaptanım kızacak şimdi ama ben pazartesi-çarşamba tartılıyordum zaten hergün tartılmıyordum, ve kendimi daha iyi hissediyordum
İyiyim canım spor yapıyordum bir kısmını yaptım az dinlenip devam edeceğim. Kilo konusuna gelince hala regl bitmedi ve ödemleri gitmedi gibi hissediyorum tartı benim için de muamma ne çıkacak bakalım. Sağlık olsun geçen hafta verdik ya biraz bu hafta yavaşlayabileceğini düşünüyordum kendi adıma. Bir de regl zaten başlı başına sorun. Ne yapalım dostluk kazansın:) ;)

ben regli oldum çok şükür , benimde o dönemlerde ataklarım oluyor ... bir an önce sende regli olup atarsın üstünden inşallah canım ..
Herkesin reglin başında ya da ortasında olur.
Benimde regl bitince başlıyor ataklar.
Çok ilginç.
Kızlar ben şunu anladım tatlısız yapamıyorum.
O yüzden ara öğünlerime kuru meyve hurma kayısı veya incir ekliyecrğim . Şekersiz türk kahvesinin yanına 1 tane.
O beni biraz kesiyor.
Yoksa bir yerden sonra abartıyorum.
Bir de bu arada internette ne kadar çok fit tatlılar varmış.
O tatlıları da küçük hedeflere ulaşınca ödül olarak yapacağım.
Her zaman değil.
Yol haritası çizdim.
Sizce uygun mu.
Günde iki hurma çok mufut.
Fikir istiyorum 😘😘😘😁

Merhaba bir süre olamayacağım haber veremedim köye gelmemiz gerekti acil bir şekilde bir rahatsızlık sebebiyle. burda telefon çekmiyor bu sebeple yazamıyorum ama elimden geldiğince protein ağırlıklı ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sağlıkla kalın. :21:

Evet, güzel fikir 👍
Ben de kendime uzak hedefin dışında ara hedefler koymuştum, ulaşınca birinde tavuk dürüm, diğerinde de kebap yemiştim galiba..hem ödüllendirmiş ve nefsini köreltmiş oluyorsun hem de bi sonraki hedef için motive oluyorsun. Tabi çokta abartmadan yiyerek👍
Yok abartmadan yerim.
Hedef uzak olunca belli bir süre sonra motivasyon kaybı yaşıyorsun.
Denemekte fayda var.
Sen yapabilmişsin ne güzel.
İdolüm dün Ayşegül cüm.

Merhaba bir süre olamayacağım haber veremedim köye gelmemiz gerekti acil bir şekilde bir rahatsızlık sebebiyle. burda telefon çekmiyor bu sebeple yazamıyorum ama elimden geldiğince protein ağırlıklı ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sağlıkla kalın. :21:
Geçmiş olsun canım.
Çok ciddi değildir inşallah

Sevalcim ortim.

canım bir diyetisyen canlı yayınında demişti ki hiç bir zaman bir şeyler yemek motivasyon kaynağınız olmasın. yani hiçbir zaman şu kiloyu görürsem şunu yicem şu kıyafetime girersem kendime bu ödülü vericem diye.. başka motivasyon kaynakları bulun yemek istediklerini diyetinize entegrwe edin onları bir kaçamak ya da ödül olarak görürseniz asla o kafa yapısından çıkamayacaksınız. o istediğiniz şeyi her zaman yiyebileceğinizi bilin ama yemeyin falan diyordu

benim asla gelemeyeceğim bir kafa yapısı :KK53: ama çok havalı hoşuma gitmişti :KK51: onu denemek için beyaz pantolon ödül koydum bende yakın hedefi de bi düşüniyim bakim :KK51: haftaya cuma için bi hedef planliyim bir de ödül :KK8:

ben tabi 120 nin altına düşmek isterim olabilir de çok uzak değilim sonuçta o rakama inşallah yarın da ödemlerim gitmiş olur bugün hafifledi biraz reglim 4. gün kurtardım bence paçayı ama kara geçemeyeceğim net :110:

o zaman haftaya hedefim 120 nin altı olsun 2-2,5 kilo civarı.. sıfır kaçamakla yapabileceğime inanıyorum:rapci: ödülü bulamadım daha :işsiz:

Geçmiş olsun

Sporumu yapıp geldim bugün yeni bir pilates videosuyla pilates yapayım dedim çoook yoruldum ileri seviyeymiş ben de kendimi görmüş oldum hepsini tam anlamıyla yapamasam da yaklaşmışım:) ortim Aysegul 6666 Aysegul 6666 şu regl olmasaydı bu hafta çok güzel giderdi kesin bakalım yarın ne çıkacak:)

Herkesin reglin başında ya da ortasında olur.
Benimde regl bitince başlıyor ataklar.
Çok ilginç.
Kızlar ben şunu anladım tatlısız yapamıyorum.
O yüzden ara öğünlerime kuru meyve hurma kayısı veya incir ekliyecrğim . Şekersiz türk kahvesinin yanına 1 tane.
O beni biraz kesiyor.
Yoksa bir yerden sonra abartıyorum.
Bir de bu arada internette ne kadar çok fit tatlılar varmış.
O tatlıları da küçük hedeflere ulaşınca ödül olarak yapacağım.
Her zaman değil.
Yol haritası çizdim.
Sizce uygun mu.
Günde iki hurma çok mufut.
Fikir istiyorum 😘😘😘😁
2 kuru hurma yani Kabe hurması diyorsun dimi,
Her biri 25-30 kalori ve diyete çok uygun, vücuda lazım bi çok vitamin ve mineral de içeriyor, o yüzden süper bi seçim bence👍
Sporumu yapıp geldim bugün yeni bir pilates videosuyla pilates yapayım dedim çoook yoruldum ileri seviyeymiş ben de kendimi görmüş oldum hepsini tam anlamıyla yapamasam da yaklaşmışım:) ortim Aysegul 6666 Aysegul 6666 şu regl olmasaydı bu hafta çok güzel giderdi kesin bakalım yarın ne çıkacak:)
[/QUOTE ]
Ben de regl de yok ama bilinmezlik ten dolayı emin değilim, sanki sabit yada + çıkıcam gibi hissediyorum, kaynanamın yanında yediklerim ve kıymalı pide düzenimi bozdu 😖 onlar olmasaydı daha umutlu olurdum🙄

Ben de regl de yok ama bilinmezlik ten dolayı emin değilim, sanki sabit yada + çıkıcam gibi hissediyorum, kaynanamın yanında yediklerim ve kıymalı pide düzenimi bozdu 😖 onlar olmasaydı daha umutlu olurdum🙄

canım bir diyetisyen canlı yayınında demişti ki hiç bir zaman bir şeyler yemek motivasyon kaynağınız olmasın. yani hiçbir zaman şu kiloyu görürsem şunu yicem şu kıyafetime girersem kendime bu ödülü vericem diye.. başka motivasyon kaynakları bulun yemek istediklerini diyetinize entegrwe edin onları bir kaçamak ya da ödül olarak görürseniz asla o kafa yapısından çıkamayacaksınız. o istediğiniz şeyi her zaman yiyebileceğinizi bilin ama yemeyin falan diyordu

benim asla gelemeyeceğim bir kafa yapısı :KK53: ama çok havalı hoşuma gitmişti :KK51: onu denemek için beyaz pantolon ödül koydum bende yakın hedefi de bi düşüniyim bakim :KK51: haftaya cuma için bi hedef planliyim bir de ödül :KK8:

ben tabi 120 nin altına düşmek isterim olabilir de çok uzak değilim sonuçta o rakama inşallah yarın da ödemlerim gitmiş olur bugün hafifledi biraz reglim 4. gün kurtardım bence paçayı ama kara geçemeyeceğim net :110:

o zaman haftaya hedefim 120 nin altı olsun 2-2,5 kilo civarı.. sıfır kaçamakla yapabileceğime inanıyorum:rapci: ödülü bulamadım daha :işsiz:
Ortim doğru diyetisyenin dediği aslında.
Benim çok yakın arkadaşım yeni 13 Mart'ta okulların karantinaya girmesi ile diyete başladı.
1 Haziran'da gördüm ben onu 13 kilo vermiş.
Ve canımın istediğimi yedim ama fit tarifler yedim diyor.
Her gün tatlı ya da kurabiye yedim ama fit olanlarından bir de çok değil diyor.
Küçük bir kase fit tatlı.
Ya da kahvenin yanına yulaflı 1 tane kurabiye diyor.
En önemlisi haftada 5 gün 30 dk Leslie yapmış.
Sıkılmadım yaparken diyor
Ve beyaz pantolonu çekmiş.
Araya serpiştirmek gerek yemek istediklerimizi bu fikre katılıyorum.

2 kuru hurma yani Kabe hurması diyorsun dimi,
Her biri 25-30 kalori ve diyete çok uygun, vücuda lazım bi çok vitamin ve mineral de içeriyor, o yüzden süper bi seçim bence👍
Evet canım Kabe hurması.
O zaman devam edeyim ben.
O kesiyor benim tatlı ihtiyacımı.

Back
X