• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım niye ki.
Buradan ayrılırsan emin ol aşağı değil kilon yukarı çıkmaya devam edecek.
O yüzden az ver ama devam et derim ben.
Çocuklar küçük mü canım
2-8-10 yasindalar canim yorucu oluyor ev isi derken bide diyet yapamamak beni daha cok geriyor zaten bukadar yogunlugun icinde kendimi daha fazla germesemmi diyorum
Tabi cok haklisin

2-8-10 yasindalar canim yorucu oluyor ev isi derken bide diyet yapamamak beni daha cok geriyor zaten bukadar yogunlugun icinde kendimi daha fazla germesemmi diyorum
Tabi cok haklisin
Beni de diyet yapmamak çok geriyor diyet yapmadıkça daha hırçın oluyorum 😔😔🙄🙄

@Elifff80 berceste_ berceste_ pessinus pessinus
kizlar mesajlariniz iyi geldi 💖 teşekkür ederim

Onuda birakmayi düşünüyorum
Aslında seni engelleyen ne asil sebebi ne gerçekte çocukları mi bahane ediyorsun yoksa diyet mi zor geldi bu hafta benim bahanelerim coktu ama vazgecmeyecem canım lütfen kendine inan ve birakma

Tabi cok haklisin
Benim çocuklar da küçükler canım zor oluyor mu evet özellikle spor konusunda bazen çok zorlanıyorum ama sağlıklı bir yaşam için yapıyoruz bunu. Ben de senin gibiydim evde sürekli zulam olurdu yemek için öncelikle onları azaltmaya başladım sonra da bitirdim şimdi onların yerini kuru yemiş ve kuru meyvelerle doldurdum eşim zaten abur cubur aramaz. Kızımın atıştırmalıklarını azaltıp arada sırada vermeye başladım çok istiyorsa evde kendim yapıyorum bazen. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz şimdi evdekiler de zamanla alıştı ve ben de artık yiyecek bir şey olduğunda hayır diyebiliyorum. Bu zihniyeti ve alışkanlıkları değiştirmek bizim elimizde. Kendini hazır hissetmiyorsan tamam ama bu bir kısır döngüye dönüşüyor. Aynada gördüğün seni mutlu etmiyor moralin bozulup yiyorsun yedikçe anlık mutluluk yaşayıp ardından uzun süreli mutsuzluk yapıyorsun ve böyle devam edip gidiyor. Ev işleri konusunda haklısın hiçbir şey tam olmuyor ama olmak zorunda mı??? Kendine zaman ayır çocuklar ev eşin tabi ki önemli ama kendin de önemlisin hatta belki öncelikli olan senin iyiliğin ki.böylece başkalarına da faydan dokunsun. Şimdi istersen ertele ama kendine gelmenin yollarını bulmaya çalış olur mu? Ondan sonra rotanı çizersin

Aslında seni engelleyen ne asil sebebi ne gerçekte çocukları mi bahane ediyorsun yoksa diyet mi zor geldi bu hafta benim bahanelerim coktu ama vazgecmeyecem canım lütfen kendine inan ve birakma
Bilmiyorum .
Evet cocuklar beni cok yoruyor ama sanirim bahanelerin arkasına siginiyorum pes ediyorum

Benim çocuklar da küçükler canım zor oluyor mu evet özellikle spor konusunda bazen çok zorlanıyorum ama sağlıklı bir yaşam için yapıyoruz bunu. Ben de senin gibiydim evde sürekli zulam olurdu yemek için öncelikle onları azaltmaya başladım sonra da bitirdim şimdi onların yerini kuru yemiş ve kuru meyvelerle doldurdum eşim zaten abur cubur aramaz. Kızımın atıştırmalıklarını azaltıp arada sırada vermeye başladım çok istiyorsa evde kendim yapıyorum bazen. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz şimdi evdekiler de zamanla alıştı ve ben de artık yiyecek bir şey olduğunda hayır diyebiliyorum. Bu zihniyeti ve alışkanlıkları değiştirmek bizim elimizde. Kendini hazır hissetmiyorsan tamam ama bu bir kısır döngüye dönüşüyor. Aynada gördüğün seni mutlu etmiyor moralin bozulup yiyorsun yedikçe anlık mutluluk yaşayıp ardından uzun süreli mutsuzluk yapıyorsun ve böyle devam edip gidiyor. Ev işleri konusunda haklısın hiçbir şey tam olmuyor ama olmak zorunda mı??? Kendine zaman ayır çocuklar ev eşin tabi ki önemli ama kendin de önemlisin hatta belki öncelikli olan senin iyiliğin ki.böylece başkalarına da faydan dokunsun. Şimdi istersen ertele ama kendine gelmenin yollarını bulmaya çalış olur mu? Ondan sonra rotanı çizersin
Yaa bu nasil bir anlatim bicimi tam beni ozetlemissin evet su ara hicbirseye yetisemiyorum ve bu sebeple umutsuz ve mutsuzum sanirim evet kendimi anlik mutlu etmenin pesine dusuyorum ama sonrasi hep mutsuzluk
Ben daha once basardim bazen diyorum ki o başaran senmiydin kendime olan inancimi yitirdim sanirim
Tamam su andan itibaren kendime de vakit ayiricam sözleriniz cok iyi geldi burdan ayrilmiycam

Bilmiyorum .
Evet cocuklar beni cok yoruyor ama sanirim bahanelerin arkasına siginiyorum pes ediyorum
Gerçeği gördüğüne göre artık bunun üstüne gitme zamanı kilom azaldıkça gözümün almadığı işleri yapabildimi fark ettim hafifledikce yüklerinin de azaldığını fark edeceksin ♥️😍😘

Yaa bu nasil bir anlatim bicimi tam beni ozetlemissin evet su ara hicbirseye yetisemiyorum ve bu sebeple umutsuz ve mutsuzum sanirim evet kendimi anlik mutlu etmenin pesine dusuyorum ama sonrasi hep mutsuzluk
Ben daha once basardim bazen diyorum ki o başaran senmiydin kendime olan inancimi yitirdim sanirim
Tamam su andan itibaren kendime de vakit ayiricam sözleriniz cok iyi geldi burdan ayrilmiycam
Kendini mutlu edecek aktiviteler bul mutlaka canım hatta yalnızlıksa istediğin eşine ya da bir yakınına bırak çocukları bir saat çık dolaş ya da iyi hissettirecek başka aktiviteler yap. Zaman zaman hepimiz buhranlar yaşıyoruz kilo veremiyoruz inancımızı kaybediyoruz... ama sonunda buradaki arkadaşların desteğiyle ayağa kalkıp yolumuza devam ediyoruz. Benim hayatım da bahanelerle geçti bakıyorum geriye hep pişmanlık. Hayatımı değiştirmek için aktif olma kararı aldım yorulsam da her şeyi tamamlayamasam da günün sonunda içim daha rahat oluyor. Sen de istediğin ne varsa başarabilirsin kısa yoldan olmaz belki ama gerçekten istediğinde bir gün mutlaka başarırsın

Kahvaltı

1 taze kayısı
Salatalık domates
Zeytin beyaz peynir
Kaşar 1 haş. Yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği

Arada
1 Tk çik. Dondurma
2 tane Antep fıstığı

öğlen 15:30
1 çatal kavun
1 kase karpuz
1 tabak yüksük çorbası
1 kase yoğurt

1 çatal browni
20:30 fırında 1 kalçalı but
Biraz patates ketçapla

su 2,5 olacak
Çocuklarla parkta oynamaca

Bugün menü yazan yok mu ben mi görmedim
11.30
Çeyreğin yarısı ekmek
2 çatal patates kızartması😨
3 yeşil zeytin
2 domates
Marul dereotu
1 çay kaşığı reçel

15.00
6 kayısı, 1 şeftali, 1 avuç kiraz (çok oldu ☹️)

19.30
1 tabak kabak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı

2.5 litre su, yarım saat yürüyüş

Bugün menü yazan yok mu ben mi görmedim
11.30
Çeyreğin yarısı ekmek
2 çatal patates kızartması😨
3 yeşil zeytin
2 domates
Marul dereotu
1 çay kaşığı reçel

15.00
6 kayısı, 1 şeftali, 1 avuç kiraz (çok oldu ☹)

19.30
1 tabak kabak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı

2.5 litre su, yarım saat yürüyüş
Gayet güzel kiraz da iyi çok değil
Yürüyüş bile var

Milyaay Milyaay dan da haber yok. Umarım kötü bir şey yoktur.
2 gündür koydeydim canım az önce geldim şükür kötü bir şey yokk ama internrtim olmadığı için giremedim koydede tartı yok tartı olmadığı için tartilamadim yarın sabah tartılıp yazsam olur mu🙈🙈🙈

2 gündür koydeydim canım az önce geldim şükür kötü bir şey yokk ama internrtim olmadığı için giremedim koydede tartı yok tartı olmadığı için tartilamadim yarın sabah tartılıp yazsam olur mu🙈🙈🙈
Biz de merak ettik seni. Liste oluştuğu için sonradan ekleme olmayabilir, haftaya kalır sanırım

Back
X