• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugun alışverişe gittim , evdekiler çok bol olduğu için bişeyler aldım, ama bilin bakim naptım, yine dayanamadım kendine göre büyük aldım🤦🏻‍♀️

Kısa kol penye aldım, eskiden 3× L alıyordum, şimdi M iyi oldu aslında , dayanamadım L aldım.

Bi de pantollu tunik aldım 2 beden, satıcı kız size 1 bedeni daha iyi olur, 2 beden 44-46 ya denk geliyor dedi, ben yok o bana olmaz deyip, 1 i hiç denemeden 2 bedeni aldım. Evde çocuklar olduğu için birazda acelem vardı. Ama eve gelince ikisinin de biraz bol geldiğini farkettim.

Sanırım beynim hala yeni bedenime alışamadı, sanki küçük alırsam dar gelecek gibi hissediyorum. Değiştirsem mi bilemedim, bu seferde azcık kilo alsam onlar dar gelebilir🙄 Bilemedim bu işi🤔

Yanlış yapmışsın canım bence değiştir. Çünkü sen bu kiloda kalmayacaksın daha da aşağıya ineceksin. Bir kez tattın zayıflığın hazzını. O yüzden değiştir bence.

Kahvaltı

1 taze kayısı
Salatalık domates
Zeytin beyaz peynir
Kaşar 1 haş. Yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği

Arada
1 Tk çik. Dondurma
2 tane Antep fıstığı

öğlen 15:30
1 çatal kavun
1 kase karpuz
1 tabak yüksük çorbası
1 kase yoğurt

1 çatal browni
20:30 fırında 1 kalçalı but
Biraz patates ketçapla

su 2,5 olacak
Çocuklarla parkta oynamaca
Hiç +1 olan bir kişinin menüsüne benzememiş bu Gönül. Hadi toparla artık kendini. Bu arada sanırım ben bu hafta her gün meyve yedim. Porsiyon sayısını geçmedim ama yine de sanırım iyi kilo veremememin sebeplerinden biri de meyve. Bu hafta özellikle kuru meyvelerden uzak duracağım. Bakalım ne kadar etkileyecek.
Bugün menü yazan yok mu ben mi görmedim
11.30
Çeyreğin yarısı ekmek
2 çatal patates kızartması😨
3 yeşil zeytin
2 domates
Marul dereotu
1 çay kaşığı reçel

15.00
6 kayısı, 1 şeftali, 1 avuç kiraz (çok oldu ☹)

19.30
1 tabak kabak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı

2.5 litre su, yarım saat yürüyüş
Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.
Sabah
Yumurta salatası ceviz kare kesilmiş peynir
Öğle
Disardaydim patates kızartması soğan halkası iki çatal kek daha çok muzunu yedim
Akşam
4 köfte salata
Gece beyaz cayimi içtim
Şu 2 litre
Öğle menünü hiç beğenmedim. Hiç mi sağlıklı bir şey yoktu etrafta?
Cuma menü
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

Ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Öğlen 14.00
2 kepçe Kuru fasulye
1 büyük kase salata

Ara 16.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam 20.00
2 ızgara tavuk incik
Bol salata

2.5 litre su
30 dk yürüyüş
10 sayfa kitap
Leslie yapamadım bu gün.
Akşamüstü misafir geldi.
Yoruldum. Halim kalmadı.
Sadece misafirler gidince eşimle 30 dk hafif tempoda yürüdük.
Harika bir menü olmuş. Bu arada senin menüler Aysegul 6666 Aysegul 6666 nın menülerinden daha güzel farkında mısın? Maşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez. Senin menüler hem doyurucu hem sağlıklı. :KK39:

Kızlar ben yediklerimi unutuyorum. Bundan sonra bir not defterine not alacağım. Bugün de kaçamağım yoktu sadece akşam yemeğinde dışarıdaydık. Ciğerciye gittik. Lavaşı biraz kaçırdım ama onlarınki de incecik oluyor. Artık hafta içi sporla halledeceğim. Free listemizi bugün yetiştiremeyeceğim. Yarın saat 10:00' da lazer randevum var. Oradan gelince düzenlerim inşallah. İyi geceler :KK36:

Bu arada sonuncu olmadık çok şükür :KK71::KK71::KK71:

Kızlar ben yediklerimi unutuyorum. Bundan sonra bir not defterine not alacağım. Bugün de kaçamağım yoktu sadece akşam yemeğinde dışarıdaydık. Ciğerciye gittik. Lavaşı biraz kaçırdım ama onlarınki de incecik oluyor. Artık hafta içi sporla halledeceğim. Free listemizi bugün yetiştiremeyeceğim. Yarın saat 10:00' da lazer randevum var. Oradan gelince düzenlerim inşallah. İyi geceler :KK36:

Günaydın ♥️😍🥰

Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.
:olamaz::olamaz::olamaz:
Maşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez.
Haklısın kaptanım, doğru söze ne denir😔
Özellikle ramazandandan sonra menülerim iyi değil, biliyorum 😖 Eskiden daha disiplinliydim, son zamanlarda kontrolümü kaybettim 😩 İnceliğin tadını aldıktan sonra birdaha kilo almak istemiyorum, bunun için elimden geleni yapacağım. Maraşta da yediklerimi hesaplayıp hergün yürüyüşe çıkmaya çalışacağım.👍

En mantiklisi ben de oyle yapayim bari

Olmaz maalesef canım. Cuma günleri mutlaka bildirim yapmak zorundasın çünkü ana listedesin. Bir daha ki sefere bunları hesapla lütfen.
Tamam canım daha dikkatli olmaya çalışacağım 😍😍😘😘kusura bakma lütfen

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir valla iki gün içinde cidden özledim sizi 😉😘😘😘😘🤗🤗🤗tartı faslı geçmiş olsada sabah tartildim
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.1
-500🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
Aynada kendime bakınca inanılmaz incelme gördüm hatta hedef kilom 62 demiştim daha önce 62ye düştüğümde bile bu kadar incelmemistim bu görüntü beni çok mutlu etti😍😍😍😍23 nisan da 72 ile geldim 50 günde 6 kilo gitti şükür hepiniz iyiki varsınız çok iyi geldiniz bana 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😍😍😍😍

Ada bu hafta bana yetişirsin sandım ben artı çıkınca şansa sende artı çıktın
Beni geçersen çok pis gaza gelirim sen beni geçmeden benim 55 olmam lazım :) ada81 ada81 ada81 ada81
Aramızda tam 1 kilo var... bugünden itibaren modumu değiştiriyorum gonul 🤗🤗🤗 hala söylüyorum önce ben 55 olacammmmm 😊😊😊😊😂🖒

Kızlar bugun alışverişe gittim , evdekiler çok bol olduğu için bişeyler aldım, ama bilin bakim naptım, yine dayanamadım kendine göre büyük aldım🤦🏻‍♀️

Kısa kol penye aldım, eskiden 3× L alıyordum, şimdi M iyi oldu aslında , dayanamadım L aldım.

Bi de pantollu tunik aldım 2 beden, satıcı kız size 1 bedeni daha iyi olur, 2 beden 44-46 ya denk geliyor dedi, ben yok o bana olmaz deyip, 1 i hiç denemeden 2 bedeni aldım. Evde çocuklar olduğu için birazda acelem vardı. Ama eve gelince ikisinin de biraz bol geldiğini farkettim.

Sanırım beynim hala yeni bedenime alışamadı, sanki küçük alırsam dar gelecek gibi hissediyorum. Değiştirsem mi bilemedim, bu seferde azcık kilo alsam onlar dar gelebilir🙄 Bilemedim bu işi🤔
Bence değiştir Ayşegülcüm.
Çünkü bol alınca biz de ona göre kilo alsak da oluyor diye düzeni bozmuyoruz.
Kıyafetler sıkmaya başlayınca kendini frenlersin.
Sen zaten öğrendin beslenme düzenini.
Buna göre dikkat edersin.

Hiç +1 olan bir kişinin menüsüne benzememiş bu Gönül. Hadi toparla artık kendini. Bu arada sanırım ben bu hafta her gün meyve yedim. Porsiyon sayısını geçmedim ama yine de sanırım iyi kilo veremememin sebeplerinden biri de meyve. Bu hafta özellikle kuru meyvelerden uzak duracağım. Bakalım ne kadar etkileyecek.
Öğle menünü hiç beğenmedim. Hiç mi sağlıklı bir şey yoktu etrafta?
Harika bir menü olmuş. Bu arada senin menüler Aysegul 6666 Aysegul 6666 nın menülerinden daha güzel farkında mısın? Maşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez. Senin menüler hem doyurucu hem sağlıklı. :KK39:
Teşekkür ederim kaptanım.
Dikkat etmeye çalışıyorum.
Daha önce bahsettiğim gibi küçük hedeflere odaklandım. İlk hedefim 89.9 kg.
Ona bir gelsem çok mutlu olucam.
Uzun zaman sonra 8 li rakam höreceğim tartıda.
Belki de 5 yıl sonra..

Bende lazer istiyorum ebru.
Var mı incelikleri.
Gidince sormam gereken.
Merak ettim.

Back
X