• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemişti pessinus pessinus onlardan birini dene mutlaka.
Ben de fitwell. çok memnunum

Yok canım ya apartman 4. Kata kadar gelmiş:KK43: temizlik konusunda önerilere açığım kızlar halı ve koltukları yıkatacağız ama silerken ne kullansam? Bana kalsa çamaşır suyuyla falan sileceğim de malum çocuklar var evde o olmaz. Hatta oyuncakları nasıl temizleyeceğim bilmiyorum:KK43:
Canım marka verebiliyoz mu durduk yere banlanmayim 😂😂 loc (bu marka sayılmaz sanırım 😁)temin edebilecegin biri varsa yakınında tavsiye edebilirim.. ürünler gerçekten etkili.. ben bu kimyal konusunda baya birşey denedim E..., A... ama en güzel ve etkili a ürünü geldi bana.. loc (A urunune ait) zaten her yüzey tavandan tabana her yeri temizleyebiliyosun aynı suyla. Onun dışında oyuncakları bol sirkeli suda bekletip yikayabilirsin aklıma da başka birşey gelmiyor.. çamaşır suyu çocuklar olmasada kullanmamalı ben sadece WC için kullanıyorum onu.
Baskaaaa söyleyebileceğim... Bu kadar sıkma kendini olmasaydı iyiydi ama olan olmuş..huylandirma kendini iyice... ❤️🌺

17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemişti pessinus pessinus onlardan birini dene mutlaka.
Tamam kaptanım bakacağım teşekkür ederim 😍😍

Canım benim için bir sorun yok ama hem takım için hem yarışma için cuma bildirimi çok önemli ve diskalifiye sebebi, haberin olsun. Haftaya kilon ikiye bölünecek bu yüzden. Bu hafta bildirim yapmadı olarak aldım seni listeye. Haftaya iyi bir kilo vermeye çalış ve mutlaka bildirim yap unutma.
Tamam canım daha dikkatli olacam🤗🤗🤗😘😘😍😍

Canım benim için bir sorun yok ama hem takım için hem yarışma için cuma bildirimi çok önemli ve diskalifiye sebebi, haberin olsun. Haftaya kilon ikiye bölünecek bu yüzden. Bu hafta bildirim yapmadı olarak aldım seni listeye. Haftaya iyi bir kilo vermeye çalış ve mutlaka bildirim yap unutma.
Canım kilon ikiye bölünecek demissin orayı pek anlayamadim biraz açıklar mısın 🤔🙈🙈

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
3dilim sucuk
2catal peynirli omlet
1cay kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Salatalik domates

14.00
1kucuk kase yeşil mercimek yemeği
1bardk ayran
Yarım dilim tb ekmek

16.30 Yeşilçay

19.00 Akşam
1kase borekasi çorbası
4kasik patlıcan yemeği
Bi küçük tabak salata
1kare bitter.

2.5lt su
Bugün spor yok.Tum gün dışarıdaydım.

Bugün sporumu erken yaptım oh misss...

10.00 3 yk yoğurt içine, 1 yk yulaf, 1 gün kurusu, 1 ceviz
14.30 yk kısır, 3 yk yogurt, çeyrek gözleme
19.30 5 yk kısır, 2 tavuk çöp şiş, 2 bardak ayran

40 dk kardiyo, spor programı 13. Gün (70 squat, 100 mekik,70 iç bacak, 70 göğüs)
Kitap kesin okuyacağım bugün okuyabildigim kadar
Su şuana kadar 2 lt oldu. 3-3.5 olur uyuyasaya kadar 😊

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
3dilim sucuk
2catal peynirli omlet
1cay kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Salatalik domates

14.00
1kucuk kase yeşil mercimek yemeği
1bardk ayran
Yarım dilim tb ekmek

16.30 Yeşilçay

19.00 Akşam
1kase borekasi çorbası
4kasik patlıcan yemeği
Bi küçük tabak salata
1kare bitter.

2.5lt su
Bugün spor yok.Tum gün dışarıdaydım.
Börekası çorbası nasıl oluyor hiç duymamıştım

Benim bugünkü menüm:
Sabah (10.00)
5 pişi
Domates salatalık 1dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
öğlen
Çay kahve vs

akşam
Yoğurtlu Dereotlu kabak salatası 1 tabak
1 dilim ekmek
Spor 40 dkpilates
10bin adım olana kadar koşu yürüyüş
Toplam 1 saatten fazla yaptım sporu

2,5 lt su

Tarif çok güzel oldu pessinus pessinus canım teşekkürler ☺️
9FF3F0BE-E215-4855-BEDB-15329E7DF19F.webp

kahvaltıyı saat 11 de yapıyorum kaptanım ara öğün bir kase yoğurt yada kavrulmamış kuruyemiş yiyorum.. akşam bugün erken oldu aslında 17.30 gibi yapıyordum ama çok acıkıyorum kullandığım demir ilacından mı nedir çok acıkma hissi oluşuyor kaptanım....biraz aralıklı oruç yani if yapmaya çalışıyorum ... ara öğünümü belki daha güçlü tuttarsam akşamı biraz daha geciktirebilirim :KK5: :KK5:
Ama if de ilkten çok aç kalıyorsun 18 saat fazla 11:30 sabah yiyordum 19:30 da akşam sonlaniyordu if çok guzeldi yaa yine yapacam insallah 🥰

Ebru çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık, afiyet olsun.tam buğday ekmeği mi?

Evet canım tam buğday ekmeği. Uzun zamandır evde tam buğday ekmeği yiyoruz ama hazır alıyorduk. Sanırım bundan sonra artık kendim yapacağım. Tarifi pessinus pessinus vermişti. Çok güzel oldu.

Sabah 10 :00
500ml su 1 fincan beyaz cay
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir 2ceviz
Domates salatalık

Öğlen
4 kaşık yoğurt 16 kiraz
Ara beyaz çay 1 kurabiye

Akşam
Tonbalikli salata

Spor 1 saat yürüyüş squat 45
Parkurda 1 tur yürüyerek lunge hareketini yaptım
Şu 3 bitti 4 litreye tamamlayacam

Kacamagim sadece 1 kurabiye

Evet canım tam buğday ekmeği. Uzun zamandır evde tam buğday ekmeği yiyoruz ama hazır alıyorduk. Sanırım bundan sonra artık kendim yapacağım. Tarifi pessinus pessinus vermişti. Çok güzel oldu.
Harikaymış. Ben de korona boyunca kendim yaptım. Arada değişiklik olsun derseniz kekikli de denemenizi öneririm. Çok güzel oluyor . İstediğiniz kadar kekiğe biraz zeytinyağı koyup bekletin. Sonra ekmeğe son aşamada koyun. Kokusu çok güzel oluyor .

Back
X