• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harikaymış. Ben de korona boyunca kendim yaptım. Arada değişiklik olsun derseniz kekikli de denemenizi öneririm. Çok güzel oluyor . İstediğiniz kadar kekiğe biraz zeytinyağı koyup bekletin. Sonra ekmeğe son aşamada koyun. Kokusu çok güzel oluyor .
Çok merak ettim bayılırım kekige

Sabah 10 :00
500ml su 1 fincan beyaz cay
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir 2ceviz
Domates salatalık

Öğlen
4 kaşık yoğurt 16 kiraz
Ara beyaz çay 1 kurabiye

Akşam
Tonbalikli salata

Spor 1 saat yürüyüş squat 45
Parkurda 1 tur yürüyerek lunge hareketini yaptım
Şu 3 bitti 4 litreye tamamlayacam

Kacamagim sadece 1 kurabiye
İyi akşamlar
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek
3 dilim sucuk
3 yeşil zeytin
Domates salatalık yeşillik

15.00
Yeşil çay

18.00
1 tabak tarhana çorbası
10 bulgurlu yaprak sarması
1 küçük şeftali

2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş
İkinizinde mükemmel

Ben bugün öğleden akşama kadar parktaydım arkadaşlarla
Kahvaltı

kapya biber
Domates salatalık
Zeytin 1 dilim tost kaşarı
2 dilim kepekli tost ekmeği
Çok ince tereyağ
Yeşil çay
1 kase Yoğurt içine 6 hurma ve 6 çiğ badem

parkta
Çeyrek ekmek arası balık
2,3 ince dilim elma
Çekirdek :(
Ev yapımı vişne suyu yarım bardak

su 2lt olacak
Çok daha kötü şeyler vardı menüde
Kekler börekler Ama yemedim

Kızlar ya bugün berbat ötesi bir gün geçirdim olur olmaz şeyler yedim saçma sapan saatlerde yemek yedim yazmaya yüzüm yok kusura bakmayın inşallah yarından itibaren düzgün menülerle geleceğim. Şükür fare sorunumuzu çözdük akşamdan beri de salonda ne var ne yoksa temizlemekle uğraşıyorum kısmetse yarın da koltuklarım yıkanacak eşimin arkadaşının makinesi varmış onu aradı. Perde falan da yıkadım. Kendimce diyorum ki normal zamanda bu kadar detaya giremiyorum temizlikte her musibette vardır bir hayır bu vesileyle oda tertemiz oldu:) :)

Kızlar ya bugün berbat ötesi bir gün geçirdim olur olmaz şeyler yedim saçma sapan saatlerde yemek yedim yazmaya yüzüm yok kusura bakmayın inşallah yarından itibaren düzgün menülerle geleceğim. Şükür fare sorunumuzu çözdük akşamdan beri de salonda ne var ne yoksa temizlemekle uğraşıyorum kısmetse yarın da koltuklarım yıkanacak eşimin arkadaşının makinesi varmış onu aradı. Perde falan da yıkadım. Kendimce diyorum ki normal zamanda bu kadar detaya giremiyorum temizlikte her musibette vardır bir hayır bu vesileyle oda tertemiz oldu:) :)
Demekki 😂😂😂 çok yorma diyecem evi kitlerdim galiba 🤮🤢

Demekki 😂😂😂 çok yorma diyecem evi kitlerdim galiba 🤮🤢
Sıkıntıyı ifade edemediğim ve bir türlü laftan anlamayıp oraya buraya dokunun saniyede odadan çıkardığım halde geri gelen çocuklarla günü çok zor geçirdim. Şükür fare gitti bir daha da olmaz umarım:( Allah affetsin sinirlerim çok gergin çocuklara da kızdım kaç kere:( şükür uyudular hemen ben de yatmalıyım

Sıkıntıyı ifade edemediğim ve bir türlü laftan anlamayıp oraya buraya dokunun saniyede odadan çıkardığım halde geri gelen çocuklarla günü çok zor geçirdim. Şükür fare gitti bir daha da olmaz umarım:KK43: Allah affetsin sinirlerim çok gergin çocuklara da kızdım kaç kere:KK43: şükür uyudular hemen ben de yatmalıyım
Seni çok iyi anlıyorum canım evde birde çocuk var duble gerilmissindir hadi yat uyu ♥️😘😍

Çok geçmiş olsun canım.Ya bizim de 2.kat Wc de çıkmıştı.Korkumdan baya bir süre kullnamadim Wc yi.Allah kolaylık versin.

Kızlar ben bugünlük erken kaçıyorum. Yarın erken kalkıp yürüyüşe gitmem lazım. Kırıkkale'de bir trekking grubumuz var. Salgından dolayı pek yürüyemedik son aylarda. Yarın bir keşif yürüyüşü yapacağız. O nedenle sabah 06:45 gibi çıkacağım evden. Gün içinde gelemezsem merak etmeyin. İyi geceler herkese :KK36: :KK36:

Back
X