• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)
Teşekkürler 😊 İyi taraftan bakmak her zaman rahatlatır. Mis gibi oturursun 😉 Senden de bir keyif kahvesi alırız ☺️

İnşallah hayırlı bir rüyadır
Ay ilahi şekerim güldürdün beni siz iyi kilo verdiniz bu hafta zorrrrrrrr :lülülü:

Gönül hırs yapmış berceste_ berceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de berceste_ berceste_ den kork :KK39:

Çorumda güzel parklar var canım ya ne iyi etmişsin mis gibi havada yürümüşsün. Ben bugün az biraz spor yapabilirsem şanslı hissedeceğim kendimi. Evde hala bir sürü iş vae bir de koltuk yıkamaya gelecekler adamlara yiyecek içecek bir şeyler hazırlayacağım yemek vs... ahh gözümde büyüdü böyle söyleyince:KK43: neyse kimsenin modunu düşürmeden gideyim en iyisi. Mutlu günler diliyorum kızlar muhtemelen fazla yazamam ama okuyorum yazdıklarınızı. Bana yazan herkese teşekkür ediyorum iyiyim merak etmeyin yoğunum sadece:)
Kolay gelsin canım..❤️🌺

O da köyünde artık serpme kahvaltı mi yiyordur tandirdan pideler mis gibi ekmekler mi yiyordur bilmiyorum🤣🤣🤣🤣
Ne yapıyorsunuz berceste_ berceste_ hanım 😂😂😂 füze atsaydiniz:KK70::KK70::KK70:

Herkese günaydın gerçi öğlen oldu. Ben kahvaltı için eşimi bekliyorum. Temizlik spordan sayılır mı 😬 Mutfak dolaplarının hepsini boşaltıp temizleyip yerleştireceğim. Birde balkon camları silinecek. Çok işim var çoookkk
Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım❤️🌺

candy_candy candy_candy biz eşleşmişiz. Kilomuzda diğer arkadaşlara göre fazla. Ebru güzel eşleştirme yapmış. Bu hafta tozu dumana katmalıyız. Arkadaşlara göre biz daha çok verebiliriz 😉
Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünkü berceste_ berceste_ :KK5:

Bir ben vardır, benden içeri:KK8::KK8::KK8:

Canım uykunu düzene koymalısın..
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?

@pessinus, canım ortim benim:cry:
Kader bizi ayırdı dostum:KK61:

Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen:KK66:
Düzelmiyor bir türlü..
Google dan bi araştır canım çayı :)

Olmaz ki spor saati değil benim yaptığım hataya dusme vücut uyumaya hazırlanırken sen sporla enerjisini artırıyordu biyolojik saati kaciriyordu o yüzden zaten uyku zamanından dolayı ödem oluşmuştur duzene sokmak için bugün uyuma bence
Vücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugün

Evet kızlar günün bomba mesajı geliyor. Herkesi tek tek kağıtlara yazdım ve kura çektim. Takımlar aşağıdaki gibi :rolleyes::rolleyes:

@chentiq - cemrenil cemrenil

@Meltemesintisi80 - @Elifff80

@krtp86 - LAydLiNe LAydLiNe

@polokey2244 - Aysegul 6666 Aysegul 6666

Gonul83 Gonul83 - @gitsinkilolar02

candy_candy candy_candy - UZAYIM UZAYIM

@pessinus - @Ilaymilya

berceste_ berceste_ - marbling marbling

dira90 dira90 - Efsun64 Efsun64

ada81 ada81 - zeyneppk zeyneppk

Umarım unuttuğum yoktur.
Vaovvv listeye bak hadi bakalim yaris baslasin 🤗
ada81 ada81 adaciimmm ortak ve rakip olmusuz 🙈😀

8B882D1C-FB04-4870-8E36-52DB61A00707.jpeg

Hadi Dilek tutalım 😍

Vücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugün
Tamamen degistirmissin canım düzeni Senin için zor olur kahve çay tüketme yarın biraz zorla kendini 🥰🥰

Iyi aksamlar kizlar.Menumu yazayım.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan Peynirli maydanozlu omlet
Nane marul maydanoz 1kucuk tabak
Salatalik 2zeytin 1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek

12.00
Şekersiz türk kahvesi
1maden suyu
1kare bitter
14.00
Yeşilçay 2ceviz

18.30 Akşam
1kucuk tabak bulgur pilavı
3kasik et sote
1kucuk tabak salata
1bardk ayran
2cilek

2.5lt su
30dak leslie +30dak pilates.

Gönül hırs yapmış berceste_ berceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de berceste_ berceste_ den kork :KK39:

Kolay gelsin canım..❤🌺

Ne yapıyorsunuz berceste_ berceste_ hanım 😂😂😂 füze atsaydiniz:KK70::KK70::KK70:

Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım❤🌺

Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünkü berceste_ berceste_ :KK5:
Canım bugün de güzel geçti benim inşallah bu hafta adette olursam Gercekten korkun bizden 🤣🤣🤣

Back
X