Teşekkürlerİsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerİsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)
İnşallah hayırlı bir rüyadır
Ay ilahi şekerim güldürdün beni siz iyi kilo verdiniz bu hafta zorrrrrrrr![]()
Kolay gelsin canım..Çorumda güzel parklar var canım ya ne iyi etmişsin mis gibi havada yürümüşsün. Ben bugün az biraz spor yapabilirsem şanslı hissedeceğim kendimi. Evde hala bir sürü iş vae bir de koltuk yıkamaya gelecekler adamlara yiyecek içecek bir şeyler hazırlayacağım yemek vs... ahh gözümde büyüdü böyle söyleyinceneyse kimsenin modunu düşürmeden gideyim en iyisi. Mutlu günler diliyorum kızlar muhtemelen fazla yazamam ama okuyorum yazdıklarınızı. Bana yazan herkese teşekkür ediyorum iyiyim merak etmeyin yoğunum sadece:)
Ne yapıyorsunuzO da köyünde artık serpme kahvaltı mi yiyordur tandirdan pideler mis gibi ekmekler mi yiyordur bilmiyorum![]()
Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canımHerkese günaydın gerçi öğlen oldu. Ben kahvaltı için eşimi bekliyorum. Temizlik spordan sayılır mıMutfak dolaplarının hepsini boşaltıp temizleyip yerleştireceğim. Birde balkon camları silinecek. Çok işim var çoookkk
Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünkücandy_candy biz eşleşmişiz. Kilomuzda diğer arkadaşlara göre fazla. Ebru güzel eşleştirme yapmış. Bu hafta tozu dumana katmalıyız. Arkadaşlara göre biz daha çok verebiliriz
![]()
Düzelmiyor bir türlü..Bir ben vardır, benden içeri
Canım uykunu düzene koymalısın..
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?
@pessinus, canım ortim benim
Kader bizi ayırdı dostum
Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen![]()
Vücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugünOlmaz ki spor saati değil benim yaptığım hataya dusme vücut uyumaya hazırlanırken sen sporla enerjisini artırıyordu biyolojik saati kaciriyordu o yüzden zaten uyku zamanından dolayı ödem oluşmuştur duzene sokmak için bugün uyuma bence
Vaovvv listeye bak hadi bakalim yaris baslasinEvet kızlar günün bomba mesajı geliyor. Herkesi tek tek kağıtlara yazdım ve kura çektim. Takımlar aşağıdaki gibi
@chentiq -cemrenil
@Meltemesintisi80 - @Elifff80
@krtp86 -LAydLiNe
@polokey2244 -Aysegul 6666
Gonul83 - @gitsinkilolar02
candy_candy -
UZAYIM
@pessinus - @Ilaymilya
berceste_ -
marbling
dira90 -
Efsun64
ada81 -
zeyneppk
Umarım unuttuğum yoktur.
Ooo muhteşem
Burası da çok güzelmiş
Benim dileğim bu hafta 1 kg verebilmek
inşallah bozmazsın çünkü menün çok iyiydiGeçen hafta gibi olmaması için uğraşıyorum gerçekten inşallah bu haftayı böyle güzel geçiririm hep
He doğru ama sen 4 kg vermiştin onu da unutmaBen kilo almistimtatlı krizleri için iki kere spor yapıyorum bu hafta
Bak bak, kendi yedi diye bize de yedirecekKızlar yanınızda yörenizde dut ağacı varsa hemen yapraklarını toplayın ve sarma yapın
Ben yaptım muhteşem oldu tadı harika asma gibi aynı
Tamamen degistirmissin canım düzeni Senin için zor olur kahve çay tüketme yarın biraz zorla kendiniVücudum hiç uyumaya hazırlanmıyordu ama malum ben hep sabahlıyorum malesef :) dün uyumadm 10 da dayanamadm uyudum apartmanda 10 dk matkap çalışmş hiç duymamşm bugün
İşte o 4 kilonun 1.3 unu bu hafta aldım çünkü tatlı krizlerim çok fenaydı kaşık kaşık Nutella yedim bu hafta güzel gidiyor inşallahinşallah bozmazsın çünkü menün çok iyiydi
He doğru ama sen 4 kg vermiştin onu da unutma![]()
Canım bugün de güzel geçti benim inşallah bu hafta adette olursam Gercekten korkun bizdenGönül hırs yapmışberceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de
berceste_ den kork
Kolay gelsin canım..❤
Ne yapıyorsunuzberceste_ hanım
füze atsaydiniz
Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım❤
Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünküberceste_
![]()
Evet canım bebeklikten beri böyleymişm bir türlü düzeltemiyorum maksimum 1 hafta. çay kahve de pek içmem zaten :))Tamamen degistirmissin canım düzeni Senin için zor olur kahve çay tüketme yarın biraz zorla kendini![]()