• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

20200614_195332.webp

Teşekkür ederim canım benim hallederim inş koltuklar için geldiler şimdi bakalım çocuklarla nasıl geçecek. Kader ayırdı ortim ya da kaptan mı ayırdı desem :KK48: sağlık olsun canım benim Milyaay Milyaay ile başarmaya çalışacağız bu hafta kendisinden henüz haber alamadım ama canı sağolsun:)
Dün giremedim kizzz 😂😂😂hadi bakalım güzel eksiler ile kapatalım haftayı inşallah 😉🤗🤗🤗🖒🖒🖒🖒🖒😍😍

Sabah 07: 15
500ml su beyaz çay

haşlanmış yumurta 2 kare peynir 4 zeytin domates salatalık 2 ceviz

Öğlen 12:30 salata 1 dilim ekmek

Akşam17:30
yöresel yaprak sarma 2 kurabiye

Spor: 1 saat yürüyüş 45 squat + bir tür yürüyerek lunge
Şu 3 litre 4 litreye tamamlayacam
Kaçamak 2 kurabiye 2 kare bitter çikolata

Evet canım bebeklikten beri böyleymişm bir türlü düzeltemiyorum maksimum 1 hafta. çay kahve de pek içmem zaten :))
Ay ben Corona zamanı ddiye uğraşıyorum seninle çok üzüldüm canım bu durum aslında zor birşey tüm yasantini etkiler aslında uyku merkezleri var düzene sokmak için aklında bulunsun istersen

Bak bak, kendi yedi diye bize de yedirecek :KK8:
aaa kuru iftira :skandal:
Yok valla güzel oldu sizde bu güzelliklerden yararlanın diyecektim 🙃
Sabah 07: 15
500ml su beyaz çay

haşlanmış yumurta 2 kare peynir 4 zeytin domates salatalık 2 ceviz

Öğlen 12:30 salata 1 dilim ekmek

Akşam17:30
yöresel yaprak sarma 2 kurabiye

Spor: 1 saat yürüyüş 45 squat + bir tür yürüyerek lunge
Şu 3 litre 4 litreye tamamlayacam
Kaçamak 2 kurabiye 2 kare bitter çikolata
çok güzel menü ama
sarma ne kadar yedin
pirinçlimiydi
yöresel ne demek oluyor

Ay ben Corona zamanı ddiye uğraşıyorum seninle çok üzüldüm canım bu durum aslında zor birşey tüm yasantini etkiler aslında uyku merkezleri var düzene sokmak için aklında bulunsun istersen
Teşekkür ederim canım desiğim gibi max 1 hafta sürüyo sonra yine eskisine dönüyo kolayca

iyi akşamlar kızlar enteresan bi menüyle geldim 😬
sabah 09.00; 1 ev yapımı poğaça
1 dilim peynir
patatesli yumurta
1 t.k acuka
Saat 2 gibi orman yürüyüşüne çıktık 1 saat, hazırlıksız gittik çok acıktım yürüyüş sonrası 5 tane çizi bisküvi yedim oda tıkadı beni akşam bişey yiyesim gelmedi spor yaptım 45 dk. Spor sonrası 1 dilim karpuz, 1 dilim peynir yedim, şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum günü kapattım.
su 2 litre
spor 1 saat yürüyüş, 45 dk.kardiyo

Yarma kullanıyoruz canım biz 10 tane kadar ama başka bişey yemedim
Hımm tmm o zaman
Bak sana ne diyeceğim :sus:
Gece uyanıyorsun böyle ne yesem ne yesem diye dolanıyorsun ya aç tencerenin kapağını kimse görmeden çiğnemeden şöyle 5-6 tane daha ye hatta yut
Her zaman olmaz bu fırsat :rolleyes::rolleyes:

Sarmamiz Amasya yoresi
Hımm tmm o zaman
Bak sana ne diyeceğim :sus:
Gece uyanıyorsun böyle ne yesem ne yesem diye dolanıyorsun ya aç tencerenin kapağını kimse görmeden çiğnemeden şöyle 5-6 tane daha ye hatta yut
Her zaman olmaz bu fırsat :rolleyes::rolleyes:
Komşulara bıraktım onlara öğretmek için sardık. Onlara bıraktım gerisini

Eklentiler

• IMG20200609162829.webp
    IMG20200609162829.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 25
H
Gönül hırs yapmış berceste_ berceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de berceste_ berceste_ den kork :KK39:

Kolay gelsin canım..❤🌺

Ne yapıyorsunuz berceste_ berceste_ hanım 😂😂😂 füze atsaydiniz:KK70::KK70::KK70:

Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım❤🌺

Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünkü berceste_ berceste_ :KK5:
Bu bir savaş ilanı gibi geldi bana 😂😂 Kozlarımızı paylaşalım o zaman 😂😂😂

Back
X