Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımcim bu hafta beraberizGünaydın kızlar mutlu pazarlar:)Milyaay canım bu hafta ortağım senmişsin hadi bakalım yarış başlasın:)
Evet full rakibiz dostluk bitti
Dün giremedim kizzzTeşekkür ederim canım benim hallederim inş koltuklar için geldiler şimdi bakalım çocuklarla nasıl geçecek. Kader ayırdı ortim ya da kaptan mı ayırdı desemsağlık olsun canım benim
Milyaay ile başarmaya çalışacağız bu hafta kendisinden henüz haber alamadım ama canı sağolsun:)
Ay ben Corona zamanı ddiye uğraşıyorum seninle çok üzüldüm canım bu durum aslında zor birşey tüm yasantini etkiler aslında uyku merkezleri var düzene sokmak için aklında bulunsun istersenEvet canım bebeklikten beri böyleymişm bir türlü düzeltemiyorum maksimum 1 hafta. çay kahve de pek içmem zaten :))
Hadi yaaa dimeeeHadi bakalım biz varken durumlar parlak değil soyleyim @ilaymilla
aaa kuru iftiraBak bak, kendi yedi diye bize de yedirecek![]()
çok güzel menü amaSabah 07: 15
500ml su beyaz çay
haşlanmış yumurta 2 kare peynir 4 zeytin domates salatalık 2 ceviz
Öğlen 12:30 salata 1 dilim ekmek
Akşam17:30
yöresel yaprak sarma 2 kurabiye
Spor: 1 saat yürüyüş 45 squat + bir tür yürüyerek lunge
Şu 3 litre 4 litreye tamamlayacam
Kaçamak 2 kurabiye 2 kare bitter çikolata
Teşekkür ederim canım desiğim gibi max 1 hafta sürüyo sonra yine eskisine dönüyo kolaycaAy ben Corona zamanı ddiye uğraşıyorum seninle çok üzüldüm canım bu durum aslında zor birşey tüm yasantini etkiler aslında uyku merkezleri var düzene sokmak için aklında bulunsun istersen
Yarma kullanıyoruz canım biz 10 tane kadar ama başka bişey yemedimaaa kuru iftira
Yok valla güzel oldu sizde bu güzelliklerden yararlanın diyecektim
çok güzel menü ama
sarma ne kadar yedin
pirinçlimiydi
yöresel ne demek oluyor
Hımm tmm o zamanYarma kullanıyoruz canım biz 10 tane kadar ama başka bişey yemedim
Komşulara bıraktım onlara öğretmek için sardık. Onlara bıraktım gerisiniHımm tmm o zaman
Bak sana ne diyeceğim
Gece uyanıyorsun böyle ne yesem ne yesem diye dolanıyorsun ya aç tencerenin kapağını kimse görmeden çiğnemeden şöyle 5-6 tane daha ye hatta yut
Her zaman olmaz bu fırsat![]()
Bu bir savaş ilanı gibi geldi banaGönül hırs yapmışberceste_ bırakalım eğlensin azicik cuma günü zaten biz güleceğiz.. Gönülcüm bu hafta benden değilse de
berceste_ den kork
Kolay gelsin canım..❤
Ne yapıyorsunuzberceste_ hanım
füze atsaydiniz
Temizlik çok yorucu bende odamı değiştirdim acayip yoruldum.. kolay gelsin canım❤
Olsun siz yine de çok umutlanmayin biz varız çünküberceste_
![]()
Doğada mis gibi ne güzel