• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız çok saçma bir menü yazıyorum şimdi 🙈🙈😀😀
12de
1 dilim revani
1 bardak türk kahvesi tatlı yi sabah aç karna seviyorum 🙈🙈🙈😶😶🙄

3te
2 erik 3 kayısı
6da
2 parça but
Közlenmis domates biber patlıcan (Abu gannüç)diyoruz biz burda ekşili zeytinyağlı filan yapıyoruz
Çok az soğan salatası

8de 2 kayısı

Yarım saat yürüyüş
Keşke ben de hataylı olsaysım bayılırım acılı ekşili zeytinyağlı herşeye dolayısıyla Hatay yöresi yemeklerine 😋afiyet olsun🌷

Ben bugün menü yazmasam da olur. Beni araba biraz tutuyor maalesef. 3 aydır da eve iyice alışmışım çok kötü oldum. Kahvaltıyı da akşamyemeğini de istifra ettim söylemesi ayıp 🙈🙈🙈
Şimdi de bi yeşil çay içebilirim ancak belki iyi gelir.
10 bin adım olmuş ancak düzenli yürüyüşle
Geçmiş olsun canım, arabayla uzak bi yere mi gittin, geçmişi kaçırdım..

Hepimizin dengesi bozuldu evde kalmaktan ama baksana önlem alan hiç yok ki artıyor vakalar 🙁
Aynen cnm biz sadece insanlardan uzak durarak yürüyüş yaptık geldik ama, ormanın mangal yapılan kesimleri çok kalabalıktı millet dip dibe mangal yapıyodu, ne maske ne sosyal mesafe kimsenin umrunda değildi

Keşke ben de hataylı olsaysım bayılırım acılı ekşili zeytinyağlı herşeye dolayısıyla Hatay yöresi yemeklerine 😋afiyet olsun🌷
Evet ya yemekleri çok güzel oluyor acı eski baharatlı :kk77::KK19:sen nereliydin canım 😍😘

Geçmiş olsun canım, arabayla uzak bi yere mi gittin, geçmişi kaçırdım..
Kars’tan günübirlik Artvin hopaya gittik. 4,5 saatlik eşimin genelde izini olmuyor. Biz de alışkınız böyle günübirlik seyahatlere ama 3 aydan sonra kötü oldum. Ama yarım kg vermişim 1 günde 😂

Evet ya yemekleri çok güzel oluyor acı eski baharatlı :kk77::KK19:sen nereliydin canım 😍😘
Kırıkkaleli. O yüzden sordum kaptana yürüyüşünüz nerelerde olacak diye 😁. Arkadaşlarım yemeklerimi ikramlarımı görünce sen kesin hastanede karıştın sen Antep Urfa ya da Hataylı felansın derler. Kuru biberler , narekşileri felan hep ordan getirttiririm Hataylı arkadaşlarım var onlara misafir olmayı da çok severim 😂

Aynen cnm biz sadece insanlardan uzak durarak yürüyüş yaptık geldik ama, ormanın mangal yapılan kesimleri çok kalabalıktı millet dip dibe mangal yapıyodu, ne maske ne sosyal mesafe kimsenin umrunda değildi
Aynen biz de sadece doğada insanlardan uzak yerlerde. Açıkçası bi insan yaklaşınca çocuklar bile tedirgin oluyor. Önlem alsalar şimdiye kadar biterdi kesin

Biliyorum kız, takılıyorum sana, bilirsin senle uğraşmak hobilerim arasında :KK66:
Bende sarma yedim zaten bugun binsürü:KK30:

Efsun fotolara bayıldım, uşak merkez mi ilçesi mi burası?

Burda ne savaşlar ne meydan okumalar,:KK11: ne restler çekilir, alışırsın zamanla😃
Meydan okumaları severim ki bana okunması daha güzel 😂😂😂😂

Benim menü

11.30
Çeyreğin çeyreği kadar ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çemen
Domates salatalık marul
Yeşil çay

15.00
Rezene çayı
2 kuru kayısı

18.00
1 tabak kabak yemeği
12 tane bulgurlu yaprak sarması

3 litre su,
1,5 saat yürüyüş bandında yürüyüş, yarım saat dışarda gezinti.
LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun. Koşu bandında 1,5 saat yürüyüş mü 😳 Vallahi tebrikler. Bende altmışlı sayılarda yapardım korona önce koşu bandını evden gönderim 😬 Bilseydim hayatta vermezdim.

Afiyet olsun. Koşu bandında 1,5 saat yürüyüş mü 😳 Vallahi tebrikler. Bende altmışlı sayılarda yapardım korona önce koşu bandını evden gönderim 😬 Bilseydim hayatta vermezdim.
Normalde günlük 1 saat yürüyorum bantta, orta hızda. Koşmuyorum.
Bugün kız uyuyunca, fırsat bu fırsat dedim 1.5 saate tamamladım, bide cuma günü yürüyememiştim onu telafi edeyim dedim.

Biz de bi ara yürüyüş bandının kalabalığından, taşımasından vs rahatsız olup birine verecek olduk, sonra şimdilik dursun dedik, iyi ki vermemişiz, kıymetini korona aylarında daha iyi anladım👍
Ama istikrarlı kullanılmazsa tam bir baş belası oluyor, çok yer kaplıyor evde😩

İki gündür öğleye doğru güzel bir kahvaltı yapıp ,akşamları salatalık yiyorum.Spor yapmadım.Haftaya biraz daha spora ağırlık vererek tempomu arttırırım umarım. @Elifff80 hadi bakalım :)
Merhaba canım.
Ben de bu gün spor yapamadım.
Yarından itibaren sporu ve menülere dikkat edelim canım.
Ama sen çok az yemişsin.

Pazar menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 1: 13.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Ara 2: 16.00
3 kayısı ve 3 çilek

Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kabak sotr yoğurtlu ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile )

2.5 litre su
30 dk yürüyüş

Normalde günlük 1 saat yürüyorum bantta, orta hızda. Koşmuyorum.
Bugün kız uyuyunca, fırsat bu fırsat dedim 1.5 saate tamamladım, bide cuma günü yürüyememiştim onu telafi edeyim dedim.

Biz de bi ara yürüyüş bandının kalabalığından, taşımasından vs rahatsız olup birine verecek olduk, sonra şimdilik dursun dedik, iyi ki vermemişiz, kıymetini korona aylarında daha iyi anladım👍
Ama istikrarlı kullanılmazsa tam bir baş belası oluyor, çok yer kaplıyor evde😩
Yerden çok ben verdiğim paraya acıyordum.
Babamın ihtiyacı oldu ona verdim.
Ama şimdi evde olsaydı çok işime yaradı
Ben daha önce kullandım.
Lsptopa karşısına bir tane film açıyordum.
Nasıl yürüdüğümü anlamıyordum.
Güzel adlında yürüyüş bandı.

Bu arada kızlar yarın köye gidiyorum çarşamba yada perşembe döneceğim beni merak etmeyin internete giremeyebilirim😍😍😘😘😘yediklrrime dikkat etmeye çalışacağım 3 günlük bahçe işleri var 3 gün sonra görüşürüz seviyorum hepinizi😍😍😍😘😘🤗🤗🤗
Kolay gelsin canım.
Bahçe işleri hem zor hem de keyifli.
Özellikle ektiklerin meyveye düşünce bakıp duruyorsun.
Şu an kendimi anlattım galiba.

Kırıkkaleli. O yüzden sordum kaptana yürüyüşünüz nerelerde olacak diye 😁. Arkadaşlarım yemeklerimi ikramlarımı görünce sen kesin hastanede karıştın sen Antep Urfa ya da Hataylı felansın derler. Kuru biberler , narekşileri felan hep ordan getirttiririm Hataylı arkadaşlarım var onlara misafir olmayı da çok severim 😂
Yolun hatay a düşerse bize de beklerim inşallah 😃😀😍😍😍😘😘

Kolay gelsin canım.
Bahçe işleri hem zor hem de keyifli.
Özellikle ektiklerin meyveye düşünce bakıp duruyorsun.
Şu an kendimi anlattım galiba.
Evet çok zor çok yorucu ama cokta keyifli zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile 😀evde iken bunaliyorum köyde hayat cidden çok başka evet aşırı yorucu ama bi o kadar da zevkli o ektiklerini koparmak ayrı bir zevk 😍😍tadı bile çok başka 😀😉😍😍😍😘

Back
X