boşver ne utanıyorsun ben çok seviyorum yarışmacı ruhum heryerde :) favorim hemşehrim babuş Ardahan
Eskiden Müslüm Gürses dinleyenlere kro derlerdi gizli gizli dinlenirdi gerçi bende beğenmezdim ama şimdi her kesimden Ben dahil Müslüm dinleyenler var Aleyna tilkinbilen:)
Çok fena çok Allahtan eşim gelmiyor o gelse nerede yiyeceğiz diye liste yapar ve hergün dışarıda yenirdi evde olunca da beni hep yoldan çıkarıyor.
Adam haftasonu 2 günlüğüne İstanbul’a gitti Sırf şu meşhur Etiler’deki etçi varya tuzCu kara oğlan “Nusret”:) ondan et yemeğe tabi ki beklentinin altında kalmış

bilmiyom ayşegülüm biletim alınsın vaktim varsa ne yapabilirsem yapacağım
evet normalde hiççç dikkat etmem Türkiye’de ama bu sefer edeceğim emeklerime yazık gittiğimde üst baş ta alırım bu sefer olmaz sinir olurum
kontrollü olacağım gerçekten vermesi zor oluyor eskisi gibi yapmayacağım tekrardan 7-8 kg almak istemiyorum
Ben 2. Çocuk olduktan sonra ve psikolojim bozulunca yardımcıya ihtiyaç duydum eşim böyle şeyleri hiç esirgemez sağolsun.
Dediğin gibi burada pek kimse yardımcı almıyor yabancılar zaten karı koca herşeyi yapıyorlar ve bizde. Öyle bir şey yok herşey annede
Benim Almanca yetersiz olduğu için ayrıca heryere benimle gelen bir asistanım da var