• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım pek güzel bir yanı yok ama olsun
10.00
100 gr menemen,1 dilim tam buğday ekmeği,30 gr kadar beyaz peynir,2 ince dilim kek
15.00
1 sütlü nescafe,2 hurma,çok çok az kuru yemiş
19.30
Yarım kase çorba,100 gr köfte,1 küçük patates fırında pişirdim köfte ve patatesi ekstra yağ yoktu,salata
Su şu an için 2.5 lt,adım 6500. 1 mil leslie ve 35 dk pilates

Erkenden menümü yazayım bende..

12.00 3 yk yoğurt içine, 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 gün kurusu, 2 ince küçük dilim armut kurusu, 1 ceviz

14.30 4 dilim yumurtalı, peynirli çavdar ekmeği fırında, 8 adet zeytin

19.00 1 kucuk kase yoğurt çorbası yarmali (içinde nohut, yeşil mercimek de var), 1 büyük kase yeşil salata, 2 tavuk çöp şiş

Su 2 bitti uyuyasiya kadar 3-3.5 olur.

Spor 40 dk kardiyo+ spor programimin 15. Günü(80 squat, 70 mekik,80 iç bacak, 70 göğüs)
Uyumadan da yapicam sporumu ortim berceste_ berceste_ ye sözüm var 😍

13 sayfa okudum kitap bölündü ama mutlaka 20-25 tamamlarım onuda :KK68:

10.00
100 gr menemen,1 dilim tam buğday ekmeği,30 gr kadar beyaz peynir,2 ince dilim kek
15.00
19.30
Yarım kase çorba,100 gr köfte,1 küçük patates fırında pişirdim köfte ve patatesi ekstra yağ yoktu,salata
Nedenn fena degil ki.. Sporunda var daha ne olsun gülüm ❤️🌺

Iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 09.30
2catal patates
1dilim peynir 2zeytin
1haslanmis yumurta
1cay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi .
1dilim tb ekmek

13.30
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem ceviz kuru elma

16.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
1kase mercimek çorbası.
8tane yaprak sarma etli üzerine yoğurt
Salata

2.5lt su
30dak leslie.

Sabah
2 yumurtalı zeytinyağında omlet
Beyaz peynir
zeytin domates
Salatalık kapya biber
Tam tahıllı ekmek
Siyah çay

14:00
10 Dut sarması

16:00 3 kaşık kadar mantı (çocuktan kalan)
1 yk dondurma

18:30
1 avuç kiraz

2,5 lt su
Dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş

Kek yedim ya akşam yemeğimin saati de geç oldu yetiştiremedim ondan pek beğenmedim. Daha iyi olur umarım
Keki ben ekmek olarak okudum biliyomusun.. tam buğday yemiş birde 2 dilim ekmek niye yemiş ki diye düşündüm 😁😁
Olur olur daha iyi olur. Psikolojik olarak biraz gerildin ya son birkaç gündür normal o kadar.. hemm cumaya da bişey kalmadı ona göre haaa.. ayağınızı denk alın 😎

Sabah
2 yumurtalı zeytinyağında omlet
Beyaz peynir
zeytin domates
Salatalık kapya biber
Tam tahıllı ekmek
Siyah çay

14:00
10 Dut sarması

16:00 3 kaşık kadar mantı (çocuktan kalan)
1 yk dondurma

18:30
1 avuç kiraz

2,5 lt su
Dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş
Gümbür gümbür geliyor musun nee??? 😁😁 Geçen haftaki +1 den fena atak bekliyorum senden.. ödemese o yandık😁😁😁

Pazartesi menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Dom - sal
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir

Öğlen 13.30
Kaşarlı 1 yumurta tavada
Bol salata
1 kâse yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16.00
Şekersiz türk kahvesi
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Tavada 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile biber kavurma ve üstüne domates dilimledim.( Bu yemeğin bir adı yok. Ben de tarif ettim. )
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

2.5 litre su
30 dk yürüyüş+ 30 dk Leslie
15 sayfa kitap

İyi akşamlar kızlar şimdi sporum bitti bende bittim bugün spor yapmak çok yordu beni 1/2 gün ara versem iyi olcak galiba
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık,yeşillik
Öğlen ; 3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe nohut yemeği
Akşam 19.00 ; 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Kendime fıstık ezmesi yaptım bugün yaparkende arada 4/5 tane fıstığı yedim 🤦‍♀️
2.5 litre su
30 dk hitt kardiyo

Genelde çevre illere gidiyoruz canım. Şu an Kırıkkale içi rota oluşturmaya çalışıyoruz çünkü burası çok ormanlık bir alan değil. Ya da trekking için yeterli yürüyüş rotası yok. Ankara, Bolu, Karabük taraflarını yürüdük şimdiye kadar. Güzel yürüyüşlerimiz oldu.
Kaptan hayranım sana.
Süpersin. Her işe yetişiyorsun. Maşallah.
Bende istiyorum o enerjiden.

Selam ben geldim:KK54: LAydLiNe LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin @İdol1
İnşallah hemen verirsin kilolarını.

Erkenden menümü yazayım bende..

12.00 3 yk yoğurt içine, 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 gün kurusu, 2 ince küçük dilim armut kurusu, 1 ceviz

14.30 4 dilim yumurtalı, peynirli çavdar ekmeği fırında, 8 adet zeytin

19.00 1 kucuk kase yoğurt çorbası yarmali (içinde nohut, yeşil mercimek de var), 1 büyük kase yeşil salata, 2 tavuk çöp şiş

Su 2 bitti uyuyasiya kadar 3-3.5 olur.

Spor 40 dk kardiyo+ spor programimin 15. Günü(80 squat, 70 mekik,80 iç bacak, 70 göğüs)
Uyumadan da yapicam sporumu ortim berceste_ berceste_ ye sözüm var 😍

13 sayfa okudum kitap bölündü ama mutlaka 20-25 tamamlarım onuda :KK68:
Çok güzeliz biz yaaa harika bir menü spor harika su dersen o da süper :sampiyon: :sampiyon:

Canım benim.. Türkiye'nin tadı çıkar.. Motive ol güzelce enerji depola.. sonra döndüğünde bir daha konuşalım ne dersin alternatif ne yapılabilir bunu düşünelim.. Mesela Ceylan Ablamiz temizliğe yardıma değilde çocukların yaninda durmaya gelse hafta 2-3 gün nolacak 2-3 saatligine.. gibi gibi o olmaz başkası olur.. bire bir özel ders değilde, özel kurslar var.. Goethe Institut gibi yada bulunduğun şehirde illaki vardır başka da... Sana tek tavsiyem kendine yatırım yap. Hee bak şu da olabilir kursa gidesiye kadar kelime ezberleyebiliriz günlük 10 kelime olsun mesela mutlaka ezberle bı kağıdın bir yüzüne almancasi, diğer yüzüne Türkçesi yaz.. bir kutu yap, kura oyunu gibi çek oyna ogren.. Aynı teknigi ing de başlamayayim bende. günlük hedeflerime bunu da koyayim bence günde 10 ing kelime :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet tatilden sonra bomba gibi geleceğim ve kursuma başlayacağım. Konsantrasyon sorunum var Türkiye’ye gitmeden mümkün değil bir harf bile öğrenemem. Goethe gittim evlenmeden önce beyoğlunda çok güzel öğretiyorlar gerçekten
Çok teşekkür ederim ilgin için beni bırakma :KK51:
Gümbür gümbür geliyor musun nee??? 😁😁 Geçen haftaki +1 den fena atak bekliyorum senden.. ödemese o yandık😁😁😁
Of bilmiyim bilmiyim :KK17:
Pazartesi menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Dom - sal
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir

Öğlen 13.30
Kaşarlı 1 yumurta tavada
Bol salata
1 kâse yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16.00
Şekersiz türk kahvesi
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Tavada 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile biber kavurma ve üstüne domates dilimledim.( Bu yemeğin bir adı yok. Ben de tarif ettim. )
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

2.5 litre su
30 dk yürüyüş+ 30 dk Leslie
15 sayfa kitap
Güzel gidiyorsun maşalllah diyelim
O adı yok yemeğe sarımsak da koy ve azıcık limon sık tam kahvaltılık oluyor 😘

Sabah
500 ml su beyaz çay
2 haşlanmış yumurta salatası 2 zeytin domates salatalık
Ara ve öğle yok vaktim olmadı çünkü yarın yatıya misafirim varmış bugün haber verdiler 😂 meyve bile yemedim🙃
Akşam
Fasulye yemeği cacık
Şimdi çay içiyorum beyaz cayimi içerim yatmadan
Spor sabah 45 dakika yürüyüş akşam 45 dakika yürüyüş 45 squat ve parkurda bir tur yürüyerek lunge yaptım bacaklarım çok guzellestirdi bu hareket üstünde squat selülit bitti gercekten
marbling marbling bugün benim menüm ay nazarlardan saklasın kem göz çok biliyorsun :KK53: :rolleyes:

Menüm
Sabah
Oğlumun bıraktığı karışık tost

Öğle
Kabaklı bulgur pilavı 4-5 kaşık
Birkaç kaşık yoğurt

Eki Görüntüle 2649305 Bir bardak süt ile de kapanış yapıyorum. İlerleyen saatlerde yeşil çay içebilirim. Kitabımı ve sütümü alıp balkona geçebilirim. Herkese şimdiden afiyet olsun 🙃
Ayy çok romantik 😍😍 seviyorum ben bu kitabı yaa sıcacık aslında onyargiliyim bu tarz kitaplara ama bu farklı yaa

İyi akşamlar kızlar şimdi sporum bitti bende bittim bugün spor yapmak çok yordu beni 1/2 gün ara versem iyi olcak galiba
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık,yeşillik
Öğlen ; 3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe nohut yemeği
Akşam 19.00 ; 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Kendime fıstık ezmesi yaptım bugün yaparkende arada 4/5 tane fıstığı yedim 🤦‍♀️
2.5 litre su
30 dk hitt kardiyo
Fıstık ezmesi nasıl oldu canım beğendin mi? Menün gayet güzel sadece biraz şişkinlik yapabilir ama hafta başındayız sıkıntı yok:)

10.00
15.00
19.30
Evet bazı cislar var ama sporun çok güzel :21: :KK36:

Back
X