• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Ödem söktürücü çaylar falan mı içsen ki?

Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye🤦🏻‍♀️

Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime:KK68:

40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..

Yaşasın 13. Takım:KK71::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ayşegül canım okurken bile heyecanlandım.
Harikasın canım.
Darısı hepimizin başına.

Salı menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom-sal

Öğlen 14.00
1 kabak rendesi yoğurtlu
Bol salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi
3 Kuru kayısı

Akşam 20.00
Ton balıklı salata

2 litre su
30 dk yürüyüş+ 30 dk Leslie

Tartildin herhalde 😁😁😁
Var ulen var sana da yan baktım nolacak :KK53::KK53: :KK70: :KK70: :KK70:
Vay vay vay, öyle miii:sopa:
Cuma günü kapışalım o zaman, elinde bir bardak suyla benim bildirimimi bekle:lülülü::lülülü::lülülü:
Hee, evet, tartıldım:rolleyes:
Ayşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Rezene çayı içiyorum, baya faydasını gördüm, tavsiye ederim ödem atmak için👍 maydanoz nane de bol ye, ve bol su iç, tuzlu yeme turşu vb..

Salı menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom-sal

Öğlen 14.00
1 kabak rendesi yoğurtlu
Bol salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi
3 Kuru kayısı

Akşam 20.00
Ton balıklı salata

2 litre su
30 dk yürüyüş+ 30 dk Leslie
Menü spor güzel, su da iyi de 2,5 hatta 3 olsa daha çok ödem attırır, zayıflatır👍

Vay vay vay, öyle miii:sopa:
Cuma günü kapışalım o zaman, elinde bir bardak suyla benim bildirimimi bekle:lülülü::lülülü::lülülü:
Hee, evet, tartıldım:rolleyes:

Rezene çayı içiyorum, baya faydasını gördüm, tavsiye ederim ödem atmak için👍 maydanoz nane de bol ye, ve bol su iç, tuzlu yeme turşu vb..
Belli jubileni sağlam yapacaksın... Seni de aldım listeme.. Bittiniz :KK62::KK62: berceste_ berceste_ açlık kampına giriyoruz son 2 gün hazirlan:KK70::KK70:

Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye🤦🏻‍♀️

Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime:KK68:

40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..

Yaşasın 13. Takım:KK71::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasın . Tebrikler 🎉

Back
X