• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar kızlar:) acaba ben ne durumdayım iki gündür bitiremedim nohut ve bulgur yiyorum gidip bir tartılayım en iyisi
Bugün nohut ve bulgur pilavı yeme canım, ben akşam mercimek çorbası içeceğim. marbling marbling gibi menümü gizlemiyorum:KK48:
Doğru biraz önce ben de onu fark ettim.
Saymak gerekiyor.
3 diyetisyen listesi var elimde.
Hepsi bu mantıkla.
Saydım 4333 veya 6333 arsında.
O yüzden kalori hesaplama en mantıklısı gene.
Ayşegül ün mantığı ile.
Haftada 7000 cal fark 1 kg.
Günlük kalori ihtiyacınızı en az hareket seçeneği ile hesaplayın, günlük yediklerinizden yaktıklarınızı çıkardığınızda günlük kalori ihtiyacınızın 1000 kalori altında kalıyorsanız, haftada 1 kilo verirsiniz. Mesela benim ihtiyacım 1700
Günlük 1000 yesem, 300 yaksam 700 kalır.ve -1000 e düştüğüm için haftada 1 kilo eder.

Daha az yeyip, daha çok yakarsanız haftada 1,5 hatta 2 kilo bile verirsiniz ama sağlıklı olanı 1 kilo vermektir

Kizlar rahatca yazmayı özledim buraya.Kacgundur göğüs ağrısı öldürecek beni.Sanki hep yorgun gibi.Bi garibim bu günlerde.
Genel bi yorgunluk, halsizlik hâli var sanırım bı cogumuzda. Göğüs ağrısı niye ki? geçmiş olsun canım ihmal etme ❤️🌺

Bugün nohut ve bulgur pilavı yeme canım, ben akşam mercimek çorbası içeceğim. marbling marbling gibi menümü gizlemiyorum:KK48:

Günlük kalori ihtiyacınızı en az hareket seçeneği ile hesaplayın, günlük yediklerinizden yaktıklarınızı çıkardığınızda günlük kalori ihtiyacınızın 1000 kalori altında kalıyorsanız, haftada 1 kilo verirsiniz. Mesela benim ihtiyacım 1700
Günlük 1000 yesem, 300 yaksam 700 kalır.ve -1000 e düştüğüm için haftada 1 kilo eder.

Daha az yeyip, daha çok yakarsanız haftada 1,5 hatta 2 kilo bile verirsiniz ama sağlıklı olanı 1 kilo vermektir
Öğlene az nohut kalmıştı yemeyeyim baribugün. Akşama hindi köfte salata var. Çok hafif oluyor tavsiye ederim kalorisi de çok düşük

Aktardan isirgan otu aldım. Bugün 3 fincan ondan içeceğim menülerde de düşündüğüm birkaç birşey var . Söyleyemem çünkü rakiplerimiz atakta. Sporumu herzamanki gibi yapacagim. Ve son olarak yarın sabah erken kalkıp pazara markete gidip tartı oncesi yürüyüş yaacagim. Acil eylem planim bu şekilde 😊 gerisi berceste_ berceste_ de
:sampiyon: ⬅ bunsuz emojiler eksik kaliyo sanki 😁😁😁
Geldim misafirlerim dün gec gitti tartilmadim bile kacamaklarim cokcama az yedim inşallah tartıya yansımaz iki gündür spor yapmadım ama bugün yapacam inşallah
Ortiim benim de adet söktürücü bitti 4 gün oldu fena inşallah şişlik yoktur🤣

Herkese günaydın
18/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet (keşke 1 peksimet yeseydim ama açtım yani)
Öğle:
müsli+süt
Kaçamak:
yok -iki küçük bardak filtre kahve
Ara:
tarçınlı,yeşil çay ve limonlu su (750 ml)
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf
Spor:
10.000 adım (dün yürümediğim miktarı yürüyeceğim) artı olarak ev temizlenecek
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin
Ortim hoşgeldin.
Menü güzel .
Afiyet olsun.

Tadı biraz keklemsi derler ya onun gibi ama kokusu ve tadı güzel. Çocuklara 1 çay kaşığı veriliyor. Şifa niyetine . Bağışıklık sistemi ve solunuma faydası çokmuş.
eğer biryerlerde denk gelirsem toplayıp yapacağım doğal şeylere hasret kaldık
Oh oh maşallah. Bakıma girdim desene 😂 Bakım kadar insana iyi gelen birşey yok. 🙃
Aynen öyle ama tam herşeye yetişemedim biraz da İstanbul’da bakıma gireceğim. Çok seviyorum napim 🥰
Türkiye de nereye gidiyorsun gönül? karadeniz mi:KK36:
ilk durak eşimin Erzurum’daki köyü
Sonra İstanbul daha sonra kalabalık bir şekilde ailemle bir villa gibi birşey kiralayacağım ve o şekilde bir yerde tatil yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Eşim bizi almaya geldiğinde ayrıca bir yere götürür mü onu da bilmiyorum. Bu süreçte çok dikkatli olacağım çünkü vakalar artıyormuş ve inan çokta korkuyorum Türkiye’de mahsur kalıp Almanya’ya dönemezden çok kötü olur :(
Hergün kaçamak yapmazsan dengelersin cnm merak etme, türkiyeye herzaman gelemiyosun tadını çıkar, kilo alırsanda biz burdayız hallederiz beraber iyi yolculuklar şimdiden ❤
ay çok teşekkür ederim desteğin için
Türkiye’de ne olursa olsun ne alırsam hep 38 beden alacağım ve onun içine girmek için azim edeceğimi

Bu arada birkaçgündür menü paylaşmadım
Suyunu ihmal etmedim spor yapamadım ama hep hareket halindeyim evde
Kaçamak yapmadım gibi birşey çok az dondurma var o kadar ve tartılmadım bilmiyorum ne oldum

Aktardan isirgan otu aldım. Bugün 3 fincan ondan içeceğim menülerde de düşündüğüm birkaç birşey var . Söyleyemem çünkü rakiplerimiz atakta. Sporumu herzamanki gibi yapacagim. Ve son olarak yarın sabah erken kalkıp pazara markete gidip tartı oncesi yürüyüş yaacagim. Acil eylem planim bu şekilde 😊 gerisi berceste_ berceste_ de
:sampiyon: ⬅ bunsuz emojiler eksik kaliyo sanki 😁😁😁
Isırgan otu benim her şeyimdi bir aralar. Benim midemde ülser , gastrit , reflü ve 12 parmak bağırsağımda yaralar vardı. Hiç bir tedavi fayda etmemişti, 1 lokma birşey yiyemezdim. Sonra araştırdım. Ve kahvaltıdan önce ısırgan demleyip içtim. Sonuç 3 ay sonra endoskopik sonuç tamamen temizdi. O yüzden ara ara içerim aç karnına 🥰🥰

Dr.
Yaa neden acaba ağrılar? Bir dr a göründün mü? Geçenlerde bir gün boyunca ağrımıştı benim de sonra geçti dr a gitmedim ama devam etse giderdim. Allah şifalar versin canım
Dr a gitmedim canım.Cok teşekkürler.Ama olmazsa yarın gitmeyi düşünüyorum.

Genel bi yorgunluk, halsizlik hâli var sanırım bı cogumuzda. Göğüs ağrısı niye ki? geçmiş olsun canım ihmal etme ❤️🌺
Teşekkür ederim canım.Gercekten herkeste var bu yorgunluk hali.Sadece göğüs ağrısı biraz kafamı karıştırıyor.Gecer insallah

Geldim misafirlerim dün gec gitti tartilmadim bile kacamaklarim cokcama az yedim inşallah tartıya yansımaz iki gündür spor yapmadım ama bugün yapacam inşallah
Ortiim benim de adet söktürücü bitti 4 gün oldu fena inşallah şişlik yoktur🤣
Canımız sağolsun elimizden geleni yaptık.. bunca şeye rağmen +çıkarsak kontrolümüz dışında demektir. Buda haftaya fazlasıyla gideceğini gosterir:KK19:
Geçen de aklıma geldi sana soyleyim dedim unuttum.. soğan kürü neden denemiyorsun.. biliyosun buraya ilk geldiğimde 80 dedim ama tartıda 83 veriyordu neredeyse ilacı biratiktan sonra da adet olmadim Soğan kürüne basladim 4. Gününde gelmişti. 2. Ayda da soğan kuruyle geldi sonrasında normale döndü..
Ve kadınlar için gerçekten mucize..

Isırgan otu benim her şeyimdi bir aralar. Benim midemde ülser , gastrit , reflü ve 12 parmak bağırsağımda yaralar vardı. Hiç bir tedavi fayda etmemişti, 1 lokma birşey yiyemezdim. Sonra araştırdım. Ve kahvaltıdan önce ısırgan demleyip içtim. Sonuç 3 ay sonra endoskopik sonuç tamamen temizdi. O yüzden ara ara içerim aç karnına 🥰🥰
Canım benim sana da geçmiş olsun geçmiş zaten, bir daha yaşama diyelim😊 insanın neresi agrirsa canı orda oluyor gercekten. Harika bu özelliklerini bilmiyordum.. sadece ödem söktürücü olarak biliyordum..
Aç geziyorum bugün bildiğiniz umarım değer 😁😁😁

Canımız sağolsun elimizden geleni yaptık.. bunca şeye rağmen +çıkarsak kontrolümüz dışında demektir. Buda haftaya fazlasıyla gideceğini gosterir:KK19:
Geçen de aklıma geldi sana soyleyim dedim unuttum.. soğan kürü neden denemiyorsun.. biliyosun buraya ilk geldiğimde 80 dedim ama tartıda 83 veriyordu neredeyse ilacı biratiktan sonra da adet olmadim Soğan kürüne basladim 4. Gününde gelmişti. 2. Ayda da soğan kuruyle geldi sonrasında normale döndü..

Canım benim sana da geçmiş olsun geçmiş zaten, bir daha yaşama diyelim😊 insanın neresi agrirsa canı orda oluyor gercekten. Harika bu özelliklerini bilmiyordum.. sadece ödem söktürücü olarak biliyordum..
Canım çok aç dolaşınca da bazen istenen sonucu göremeyebiliyor insan umarım değer ama bence haftaya kendini çok aç bırakmadan dene. Vücut kendini korumaya gidiyor açken

Canım aç durma, saat geç olmadan az da olsa birşeyler ye, sağlıksız çok vermektense, sağlıklı az vermek iyidir👍

Back
X