• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olur mu ortim, beraber zirve yapardık:KK66:
Baktın ki ortalık kızışıyor, sen de tutuştun herhalde 🤗
Yok canım tutuşmak değil de pazartesiye kadar kendime hedef koymuştum ona çabalıyorum. Bu sıra grubumuzdaki paylaşımlar beni gaza getirmiyor vahim durumdayım:(

Canım çok özür dilerim ama benim kontrolüm dışına çıktı herşey 😔 bugün diyetisyenime gittim ve akşam diyet listemi atacak kendisi bodrum da yasiyo:KK45: online bağlandı bürosuna gitti zannedip başka birine gittiğini anlattım valla evime donmusum gibi mutlu oldum şimdi daha iyi olacak inşallah ödem olarak çok artmış vücudun hiç normal değil dedi

Olur mu canım benim aşkolsun.. güzel yaristik güzel kupa kaldırdık seninle :sampiyon: :sampiyon: çok eğlendim gerçekten... :KK70::KK70:

Hosbuldumm canım benim 😍😍😘😘iyiyim şükür yorgunum biraz anne evinde ne kadar dikkat edilebilirse ettim valla 🤗🤗😁😁😁😀yaş kaç olursa olsun kilo ne kadar olursa olsun hala yok yok bisey yemedin aç açına olmaz modundalar😂😂😂😎😎ahhh bu anneler😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Hoşgeldin canimm...🤗🤗 yoruldun baya ama İyi olmana sevindim.. 😍😍❤️🌺

İyi geceler canlarım...Size mezuniyetten önceki son menümü yazıyorum, çok duygulandım şimdi:KK42: 6.5 aydır menü yazmaya öyle alıştım ki sanırım bundan sonra da yazmadan duramam😃

13.00
1 haşlanmış yumurta
Çeyreğin çeyreği ekmek ( bu ifademi özleyeceksiniz😄)
Domates salatalık

16.30
Biberiyeli çay

18.00
1 tabak mercimek çorbası
1 ısırım kıymalı pide(gerisini tartıdan sonra yarın yiyeceğim)
1 çatal karpuz
2 kaşık soğan pervazı

23.30
Rezene çayı

3 litre su, 1,5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş

Evveet, yarına bomba gibi hazırım:rolleyes:
Hem de eski bombalardan değil, bu sefer atom bombası atacağım size, herkes siperini alsın...
🚀🚀🚀
Bildirimim biraz gecikebilir, merak etmeyin kızlar 🙋
Sana da anca böyle bomba bir kapanış yakışırdı zaten😍😍😍
Kattiklarin için çok teşekkür ederim kendi adıma🤗🤗🤗 Bir Antep sıkması öğrenmişim ki senden öffff.... Yaptikca seni hatırlayacağım.. veda konuşması gibi oldu demi oysaki hiç sevmem... Gözünü üstümüzden ayırma olurmu?:cry::cry:

Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız🚀🚀🚀
Mezuniyet gibi mezuniyet 🧿🧿🧿
Tek hatırladığım marbling ve Berceste durmadan kupa kaldırıp duruyorlardı :sampiyon: biz birinciyiz diye , dünden beri sesleri çıkmıyor:KK70:
He yaa ses çıkaracak halimiz kaldimi acaba😁😁

Yok canım tutuşmak değil de pazartesiye kadar kendime hedef koymuştum ona çabalıyorum. Bu sıra grubumuzdaki paylaşımlar beni gaza getirmiyor vahim durumdayım:KK43:
Yaaa çok üzüldüm neden oldu ki?? Oysaki o kadar kupa kaldirmisligimiz var... yarış modu falan... 😁😁

Selam kizlar.. sabah bol eksi görelim hepimiz inşallah.. güldük eğlendik bitti.. gelelim kuru fasulyenin faydalarina:KK70::KK70:

Akşam Saat 9 dan sonra misafir gelince giremedim.. sporumu bile 1 den sonra yaptım..

Uzatmadan menümü yazayım

Sabah 9.00 1 yk sulandırılmış süzme yoğurt icine 1yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 gün kurusu, 1 ceviz(normal yoğurt bitmişti böyle yaptım bende)

13.30 peynirli soganli omlet 1 servis kaşığı kadar,çeyrek kibrit kutusu peynir, 7 zeytin

18.30 1 servis kaşığı kıymalı yumurta, çeyrek kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin (akşam zerdeçallı yoğurt düşünüyordum ama çok acikmistim)

3 lt su, 2 kupa ısırgan çayı

40 dk kardiyo+ spor programı (100 mekik, 100 squat, 100 iç bacak, 100 göğüs)
Kitap yok maalesef

Belimde ağrı, bacaklarımda kasılma var çok fazla... Demem o ki belli ki bugün yarın regl olucam ondan sanırım + lar. 1 hafta erken olucak.... zalım dengesizligini bu hafta bari yapmasaydi o kadar kupa kaldırdık😂😂😂

Günaydın canlar erken tartılmak zorundayım bugün çünkü aşağıda kahvaltıya bekliyorlar :KK36:
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.1
Fark -700 gr
Köyde bunu yapabildigime inanmıyorum birde dün regl olduğum haldee.
Hepinizi çok çok öpüyorum canlar hayırlı bereketli cumalar:KK200::KK68:
LAydLiNe LAydLiNe

Canımız sağolsun elimizden geleni yaptık.. bunca şeye rağmen +çıkarsak kontrolümüz dışında demektir. Buda haftaya fazlasıyla gideceğini gosterir:KK19:
Geçen de aklıma geldi sana soyleyim dedim unuttum.. soğan kürü neden denemiyorsun.. biliyosun buraya ilk geldiğimde 80 dedim ama tartıda 83 veriyordu neredeyse ilacı biratiktan sonra da adet olmadim Soğan kürüne basladim 4. Gününde gelmişti. 2. Ayda da soğan kuruyle geldi sonrasında normale döndü..
Ve kadınlar için gerçekten mucize..

Canım benim sana da geçmiş olsun geçmiş zaten, bir daha yaşama diyelim😊 insanın neresi agrirsa canı orda oluyor gercekten. Harika bu özelliklerini bilmiyordum.. sadece ödem söktürücü olarak biliyordum..
Aç geziyorum bugün bildiğiniz umarım değer 😁😁😁
İnşallah iyi sonuçlar alırız bugün 😊

Kızlar adet söktürücü, soğan kürü vb bahsetmişsiniz. Benimde doğal bir önerim var.
Ben zencefilli detoks suyu yapıp ne zaman düzenli içsem işe yarıyor. Soğan suyu da gerçekten çok olumlu sonuçlar veriyor. Benim de tavsiyem zencefilli su. Hem içimi güzel hem de detoks suyu .
Tarif
Bir sürahi su
İçine ceviz kadar taze zencefil
Limon dilimi
Bir çubuk tarçın(isteğe bağlı bazen beni rahatsız ediyor)
Karanfil(kesinlikle öneririm)
Taze nane

Günlük yapıp tüketiyorum.
Hemen kalkıp yapayım 😂
Zencefil gerçekten çok seviyorum ve işe yarıyor. Ama tarçın abartılınca adet geciktiriyor. Ben 12.takımdayken ödem atsın, metabolizmam hızlansın diye tarçınlı su içtim düzenli. Hiç aksamayan regl 2 hafta gecikmişti ve ben 2 kg felan( sanırım) fazla kilo ile gezmiştim. Sonra gruptaki arkadaşlardan tarçının böylesi etkisi olduğunu öğrenmiştim 😄

Bu aralar tarçınlı cay kaşığının ucuyla tereyağlı türk kahvesini duyan var mı? Birkaç gündür içiyorum tadı gerçekten çok güzel ve inanılmaz metabolizma çalıştırıyor

Günaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim. :KK68:
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil
Gonul83 Gonul83 canım izin hakkın var çok şükür. Yarın bildirimini yap mutlaka seni izne ayırayım. İzinli olursun ama yine de diyetine dikkat edersin. Dönüşte de listeye yine girersin oldu mu?
Tamam kaptanım :KK74:

Günaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim. :KK68:
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil

Tamam kaptanım :KK74:
Tatilin umarım çok güzel geçer gönül bol bol dinlenir hasret giderirsin ailenle. Bizleri de unutma iyi yolculuklar:)

Gonul83 Gonul83
Gönülcüm iyi yolculuklar.
Ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu bir tatil geçirirsin inşallah.
Bol bol rğlen. Dönünce bekliyoruz. Biz buralardayım.

Back
X