- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Süpersin canım :)Kızlar bende tartı bildiri mi yapıp çarşıya gideceğim iki hafta önce 66.6 bu hafta 65.6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım :)Kızlar bende tartı bildiri mi yapıp çarşıya gideceğim iki hafta önce 66.6 bu hafta 65.6
50ye yaklaşmışsın canım az kalmis.Günaydın kızlar
Geçen hafta;53.4
Bugün; 53.00
Fark -400 Bunada şükür![]()
Ya cok güzelmiş.Baska renkleri varmı canim
İyi tatillerGünaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim.
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil
Tamam kaptanım![]()
Doğru söylüyorsun ama.Aaa dur nereyee... Oldumu şimdi bu.. halledersin sen uyku düzenini bı oturtsan herşey düzelecek.. gitmee..
Canım benim umarım arada da olsa uğrama şansın olabilir...kiralayacagin yerde yüksek ihtimal wifi vardir yani umuyorum.. 2 ay özleriz seni yoksa.. iyi tatiller.. tadını çıkar... Bol enerji depola döndüğünde ihtiyacın olacak...❤
Bu da demek ki haftaya daha çok gidecek sıkma canını.. hiç verememekten yada + dan çok iyidir..![]()
Olsun canım artı olmaktan iyidir.kaptanım benim kilom sabit dün 300 gr artıdaydım bu hafta da böyle çöp oldu gitti![]()
belki de arada tartılmasaydım bu kadar stres olmazdım tartılmazken çok mutlu ve inceydim iki gündür taş taşıyorum sanki karnımda
haftaya
hedefim 119
yöntemim 6.30 güzel bir kahvaltı öncesi spor/10.30 kahve/12.30-13.00 hafif bir öğle yemeği/ 18.30 sağlam bir akşam yemeği + hafif bir yürüyüş + en az 3,5 lt su
ödülüm kahve fincanı![]()
Harikaymış canım.
Evet bende seviyorum böyle bardakları.Ama çok güzelmiş.Birazdan çıkıcam bi bakıyım.Gule güle kullan canım.Eki Görüntüle 2651072
dira90 canım burda bu desenler vardı ben aldım hepsini istersen ayrıntılı çekeyim
Birini arkadaşıma aldım diğer dördünü de eve götürücem yazin lazım oluyor böyle bardaklar
Süpersin kaptanım.Daha fazla beklemeyeyim bildirimimi yapayım. Çok susadım çünkü.
Geçen hafta : 72.9
Bu hafta : 72.2
Fark -700 gr(Neden mi bu kadar sevindim hemen söyleyeyim. Sporsuz ve ufak kaçamaklı bir hafta geçirdim. Birde dün +500 deydim. Kısırın etkisiyle. Bugün böyle bir sonuç görmek beni çok mutlu etti. )
Canım verdiğin kiloyu geçen haftaki kiloma bölüp çarpı 100 diyorsun.Kızlar ya verdiğimiz kilonun yüzdeliğini nasıl hesaplıyorduk ben yine unuttum![]()
Normal içme suyuSu sıcak ılık yada soğuk mu olacak?
Teşekkür ederim canım hesaplamışsın benim yerime:) beynim durmuş resmen düşünemiyorumCanım verdiğin kiloyu geçen haftaki kiloma bölüp çarpı 100 diyorsun.
Mesela sen 0,5 kg vermişsin.
0,5 / 67,9 = 0,0073 x 100 = 0.73 = %0,73
Kızlar bende tartı bildiri mi yapıp çarşıya gideceğim iki hafta önce 66.6 bu hafta 65.6
CanimmOrtağım canım ortağım
Ben sabitim arkadaşlar 92.7
Doğru söylüyorsun ama.
Kaçamak yok. Her gün neredeyse spor yaptım.
Haftaya öabalsyacsğım artık.
Canimm
+ Da degilsin en azından haftaya toz duman buralar şimdiden mi başlasak kupa kaldırmaya
Bende öyle canım kacamak yok full spor +300 çıktım
Üzücü gerçekten ama haftaya daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum..
Şaka şaka tebrik ederim canım![]()