• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın herkeseee ,
dün tahlil sonuçlarımı aldım şekerim yüksek çıktı biraz ilaçlık bi durum yok ama spor yapmalısın ve şekeri kesmelisin dedi....kuru meyve dahi yemiyecem çünkü kuru meyve de benim şekerimi çok yükseltiyor farkındayım.... b12 iğnesi verdi gerçi b12 ye bakmamış ama olsun ayda 1 vurun dedi 5 iğne verdi... bir tanede d vitamini ampul verdi...
dün iğnemi yaptırdım bugün sanki biraz daha dirençli gibiyim.... artık yepyeni çok güzel bir sayfa açıyorum kendime :rapci::rapci:

bu sabah tartı yüzüme tabiikiii gülmedi çünkü diyet yapmadım bugünden itibaren herşey çok daha iyi olacak :KK68:

Bu hafta : 66.400
geçen hafta :65.800
artılı bir hafta oldu ama temizleyecem ben o artıları ..... güç bendeee artıkkkkkkkkkkkkk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

LAydLiNe LAydLiNe canım senden bişey rica edecem , listeye girmene 2 ay var demiştin... Rica etsem tam tarih alabilirmiyim senden mesela 20 Temmuz da girebiliyormuyum ? kendimi motive etmek istiyorum listeye kadar azimle çalışmak istiyorum listeye girmek sonra tekrar mezun olmak istiyorum :KK19: :KK68: :KK68: müsait bir zamanında bakıp tarih verebilirsen sevinirim ;)

19/06/2020 Menü-program
Kahvaltı: 11:00

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 1 peksimet,2 mücver
Öğle: 15:00
müsli+süt
Kaçamak:
gofret
Ara:
tarçınlı,yeşil çay ve limonlu su (750 ml) ve 3 adt kayısı
Akşam:
mücver-şekersiz kahve, kiraz ve kayısı
Spor:
10.000 adım
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Süpersin kaptanım.
Bende bu hafta kaçamak yok spor var -300 bir matematikçi olarak bu denklemi çözemedim.
Haftaya kaldı 89.9 kg ümidim.

Geçen hafta da ben kaçamaksız çok az vermiştim canım. Takılma böyle şeylere. Haftaya daha çok gider. Bak mesela bu hafta ben kaçamak yaptım ama kilo verdim. Yalnız bu hafta hiç meyve tüketmedim. Hem kuru hem de taze meyve. Sadece bir kez sütün içine yulaf ve muz katıp smothie yaptım. Onun haricinde meyve tüketmedim. Bol protein vardı menülerde. Belki onun etkisidir. Meyve tüketimine dikkat edin. Sağlıklı gibi görünüyor ama faydasından çok zararı oluyor kilo verme döneminde. Şuan tatlı isteğim bile yok.

Ya işte aglamayim da biliyorsunuz işte...
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.9 +300

Eki Görüntüle 2651094

Ödemdir hemen üzülme. Ayrıca geçen hafta ayran detoksu yapmıştın hatırlarsan. Su dan gitmişti. Şimdi o tekrar yerine gelmiştir. Ama bence yağdan kilo vermişsindir. İşte bu yüzden detokslardan uzak durmanızı istiyorum :KK39:

19/06/2020 Menü-program
Kahvaltı: 11:00

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 1 peksimet,2 mücver
Öğle: 15:00
müsli+süt
Kaçamak:
gofret
Ara:
tarçınlı,yeşil çay ve limonlu su (750 ml) ve 3 adt kayısı
Akşam:
mücver-şekersiz kahve, kiraz ve kayısı
Spor:
10.000 adım
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Kaçamak yapacağını önceden bildiren biri :KK9::KK9: (!) Peki neden kaçamak yapıyorsun? Ne gerek var?

Bu aralar tarçınlı cay kaşığının ucuyla tereyağlı türk kahvesini duyan var mı? Birkaç gündür içiyorum tadı gerçekten çok güzel ve inanılmaz metabolizma çalıştırıyor
Hiç denemedim. Nasıl yapılıyor bi tarifini versene. Deneyeyim bugün. Tarçını çok severim.
günaydın herkeseee ,
dün tahlil sonuçlarımı aldım şekerim yüksek çıktı biraz ilaçlık bi durum yok ama spor yapmalısın ve şekeri kesmelisin dedi....kuru meyve dahi yemiyecem çünkü kuru meyve de benim şekerimi çok yükseltiyor farkındayım.... b12 iğnesi verdi gerçi b12 ye bakmamış ama olsun ayda 1 vurun dedi 5 iğne verdi... bir tanede d vitamini ampul verdi...
dün iğnemi yaptırdım bugün sanki biraz daha dirençli gibiyim.... artık yepyeni çok güzel bir sayfa açıyorum kendime :rapci::rapci:

bu sabah tartı yüzüme tabiikiii gülmedi çünkü diyet yapmadım bugünden itibaren herşey çok daha iyi olacak :KK68:

Bu hafta : 66.400
geçen hafta :65.800
artılı bir hafta oldu ama temizleyecem ben o artıları ..... güç bendeee artıkkkkkkkkkkkkk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Önce sağlık diyoruz biliyorsun zaten :KK39: Şekerin bu kiloda yüksek çıktıysa dikkatli olman lazım. İleride risk var biliyorsun.

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu:KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr

Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
:KK68::KK68::KK68:

Tam tamına kocaman bir 30 kilo atmışsın üzerinden. Maşallah sana 41 kere :nazar::nazar::nazar: Çok çok büyük bir başarı bu :KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu:KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr

Ayşegül bacım ne yaptın öyle maşallah

Bu arada her gün bir fincan kiraz sapı içmeye karar verdim. Sanırım işe yarıyor. Yoksa bir günde 1,2 kilonun başka açıklaması olamaz.
Kiraz sapi böbrek taşı düşürdüğüm zamanlarda hergun içerdim.Ve böbrekleri çalıştırıyor.Odem attırıyor.Ben baya faydasını görmüştüm.

Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr

Oyy maşallah canım sana ya.30kg ne demek ya.Tebrik ederim canım ya.

Fotosunu bile çektim🤗🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20200619_124347.webp
    IMG_20200619_124347.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X