• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar ❤🌺

Aç karnına bitki çayı
Saat 11.30 da 3 yk yumurta salatası bol yesillikli, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı, baharatlı lor peyniri, 5 adet zeytin
16.00 da 1 adet biber dolması, 1 yk yumurta salatası, domates, salatalık, peynir, 1 yk lor, 5 zeytin..

Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 20. Gün (100 mekik, 100 squat, 25 sn. Plank, 100 ich bacak, 100 göğüs)+ temizlik (dip kiyi köşe, kapılar vs..)
Şimdiye kadar 2 lt oldu şu 3 u bulur. Kitap okumadım şimdi okuyacağım yazarım okuyunca.. yoruldum şaka maka😰😰
30 sayfa okudum. İyi geceler ❤️🌺

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım çok birikmiş yine 😍😍😎iki gündür internetimiz yok aşırı yağış fırtına gök gürültüsü yıldırım düşmesi sonucu modem yandı dün gece kaynim yeni midem taktı da girebildik internete 🤔🤔bildiginiz kış geri geldi bize iki gün önce hatta kışın bile eve su geçmemişti dünkü yağmurdan pencereden su girdi tüm gün kurutmaya çalıştım neyse şükür geçti gitti rabbim beterinden korusun iki gündür o yüzden bildirim yapamadım bugün yazayım dedim birazdan köye gidecem akşam yada yarın dinecem öpüyorum hepinizi

berceste_ berceste_ @Elifff80 teşekkür ederim kızlar. Maalesef bizim matematik batırdı işi. Dün çok üzüldüm çocuklara gerçekten. Çok berbat bir eğitim sistemimiz var. Hala üzüntüyü içimden atabilmiş değilim. Hayırlısı diyorum artık. Vardır bunda da bir hayır .

berceste_ berceste_ @Elifff80 teşekkür ederim kızlar. Maalesef bizim matematik batırdı işi. Dün çok üzüldüm çocuklara gerçekten. Çok berbat bir eğitim sistemimiz var. Hala üzüntüyü içimden atabilmiş değilim. Hayırlısı diyorum artık. Vardır bunda da bir hayır .
Üzüldüm canım kızın adına ama matematik herkesi zorladıysa puanlaması standart sapması da ona göre olacaktır. Şimdi dinlenme ve rahatlama zamanı tercih zamanına kadar derin bir oh çekip zamanın tadını çıkarsın kızın geçti gitti sonuçta. Kızına nerede okursa okusun hep destek olacağınızı onun da başarılı olabileceğini anlatabilirsin sınavın etkisini biraz olsun atabildiğinde. Ayrıca tercih zamanı belki beklediğinden daha iyisi olacaktır bozmasın hiç moralini başkalarını da düşünmesin o süreçte. Moral bozan arkadaşları da olabilir çok iyi geçti vs diyen. Son sözü sonuçlar söyleyecek

Sen yine iyi kurtarmışsın ben yediğimi yazamıyorum bile:KK43: midem fenalarda ama yarından itibaren normale dönüyorum inşallah
Haftaiçi daha dikkatli oluyor insan ama haftasonu hep beraberiz diye yapıyoruz çeşit çeşit sonra da dayanamıyoruz. Aynen ben de pazartesiden itibaren dikkat edeceğim 🤓

Haftaiçi daha dikkatli oluyor insan ama haftasonu hep beraberiz diye yapıyoruz çeşit çeşit sonra da dayanamıyoruz. Aynen ben de pazartesiden itibaren dikkat edeceğim 🤓
Ben bugünden itibaren inş:) eşim bugün yok o yokken dikkat edebilirim

Sonuçta herkese zordu o yüzden üzülmesin güzellik ya etrafımdaki herkes dünyanın sonu gibi davranıyor inşallah yapmıştır canım ♥️ pessinus pessinus herşeyi söylemiş artık eğlenme zamanı 🥰♥️

Bence yediklerine dikkat edersen hiç sorun olmaz. Yeşil çay al yanına. Sadece bir hafta dişini sıkacaksın :KK39: Kötü düşünüp vücudunu kötüye yönlendirme. Hep kilo vereceğini düşün. Yine ye yiyeceğini ama abartmadan ye. Nasılsa kalori kontrolü yapabiliyorsun. Bence korkmana gerek yok. :KK39:
Aldım canım, inşallah dikkat etmeye çalışacağım, haklısın👍
Sevindim canım:) oğlunun sınavı nasıl geçmiş? Sen okul açılana kadar kalacak mıydın orada?
Matematik te çok zorlanmış, gerisi iyiydi diyor, hayırlısı olsun bakalım, şükür bitti de kurtulduk
Geçmiş olsun canım ♥ iyi tatiller
Teşekkür ederim canım 🥰

İyi akşamlar kızlar kimseden ses yok paylaşayım yine de menümü
9.30
Patatesli sucuklu omlet,1wasa,3 zeytin,20 gr kadar kaşar
14.30
Sütlü nescafe,15-20 gr civarı çiğ kuru yemiş
18.00
1 kase çeşmi nigar çorbası,6-7 tane kabak mücver(ben sadece tavaya yapışmayacak kadar yağla yapıyorum 1 tatlı kaşığı kadar),3 kaşık yoğurt,1 kase az şekerli vişne suyu ev yapımı
Su 3.5 lt,spor 25 dk hit kardiyo

İyi akşamlar kızlar herkes nerde bugün, sabah kahvaltıya kayınvalideye akşam yemeğine anneme gittik biraz kaçırdım o yüzden 😊
Menüm,
Sabah 10.30; 1 dilim börek
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Domates,salatalık
1 kaşık kadar patatesli kaşarlı yumurta
Toplamda 1 dilim kadar karpuz ve kavun
Akşam 18.00;
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kadar et sote
Salata
Su 1.5 anca içebildim
Spor yok ama toplamda 7.200 adım attım

Üzüldüm canım kızın adına ama matematik herkesi zorladıysa puanlaması standart sapması da ona göre olacaktır. Şimdi dinlenme ve rahatlama zamanı tercih zamanına kadar derin bir oh çekip zamanın tadını çıkarsın kızın geçti gitti sonuçta. Kızına nerede okursa okusun hep destek olacağınızı onun da başarılı olabileceğini anlatabilirsin sınavın etkisini biraz olsun atabildiğinde. Ayrıca tercih zamanı belki beklediğinden daha iyisi olacaktır bozmasın hiç moralini başkalarını da düşünmesin o süreçte. Moral bozan arkadaşları da olabilir çok iyi geçti vs diyen. Son sözü sonuçlar söyleyecek

Canım kızım zaten rahat çok şükür de ben çok üzüldüm. Gerçekten çok emek verdik. Ve güzel bir okulu hak eden bir çocuk. Bütün geleceğini bir sınava sığdırmak üzdü beni. Aynen sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz artık. İnşallah yüzdelik dilim sandığımız kadar kötü gelmez :dua::dua:

Hayırlı olsun. Ben seni hep kızıl hatırlıyorum aradaki yıllar bende yok 😂 Güle güle kullan.

Evet sen bıraktığında kızıldım. Sonra hamilelikte kahveye döndüm. Sonra yine kızıl oldum. Ardından da önce kumral sonra tamamen sarı oldum. Bir ara pembe oldum, sonra mavi, sonra turkuaz derken 2 yıldır sarı kullanıyordum. Normal renkler beni pek cezbetmiyor :KK70: :KK70: :KK70:

Evet sen bıraktığında kızıldım. Sonra hamilelikte kahveye döndüm. Sonra yine kızıl oldum. Ardından da önce kumral sonra tamamen sarı oldum. Bir ara pembe oldum, sonra mavi, sonra turkuaz derken 2 yıldır sarı kullanıyordum. Normal renkler beni pek cezbetmiyor :KK70: :KK70: :KK70:
Harikasın valla. Benim hiç cesaretim olmadı böyle. Anca Ombre ya da aralara az ışıltı olsun diye sarı. Gerisi yok bende. Hep özenmişimdir ama 👏👏👏

Harikasın valla. Benim hiç cesaretim olmadı böyle. Anca Ombre ya da aralara az ışıltı olsun diye sarı. Gerisi yok bende. Hep özenmişimdir ama 👏👏👏

Ben biraz çılgınım saç konusunda ama Kırıkkale'ye geldiğimde bilmediğim bir kuaföre gittim. O günden sonra pek çılgınlık yapamıyorum korkar oldum. Adam saçıma röfle yaptı ve emekli öğretmen gibi oldum. Uzun süre çıkamadım şokundan. İstediğim renk ve kesim bambaşkaydı. Şükür sonra başka bir kuaför buldum da adam elinden geldiğince düzeltti. Ama fark ettim ki benim rengim kızıl ve turkuaz. Çok güzel gidiyor bu ikisi bana. Sanırım uzun süre kızıl kullanırım.

Back
X