• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben başliyim tabi :KK51:

Bihter benim bitanem, kraliçem :KK200: ilk bölümden beri (Behlül'ün hasta olduğu bölüm hariç) her yaptığının arkasındayım :KK48: (Gerçi onun da arkasındayım ama :KK53: )

Benim kraliçemi çok üzdüler. Hep üzdüler. Bihter gibi annesine bileylenmedim hiç, onun niyetini, amacını hep gördüm yaptıklarında Bihter göremedi ama.. Benim kinim, nefretim en başta Behlül'e.. sonra Matmazel ve fesatlıkta bir dünya markası olan Nihal'e..

Ve şimdi Bihtere diyorum ki: Asla boşu boşuna ölmedin. Çok da güzel öldün. Bir ölüm ancak bu kadar hedefe odaklı ve anlamlı olabilirdi. Dediğini yaptın, sana aferin kızım! Sana yaşatılan her şey için bir bedel aldın herkesten! Gidişinle herkesin hesabını kestin ya! Aslansın :)

Bihter'e hep kızdılar kocasını aldattı diye ben de kızdım! Mantıklı davranamadığı için, doğru olanı yapmadığı için kızdılar. Ben de kızdım ama onu asla kınamadım. Çünkü o bir tutku kadını.. Bihter'i sadece tutkuları yönlendiriyor. Ne aklı, ne sosyal çevre, ne diğer duygular, ne doğrular.. Sadece tutku! Sadece tutkuları ile hareket eden herkes gibi o da kötü sonla buluştu ama kötü insanlara, içinde sadece kötülük olup da en masum görünenlere de bedelini ödetti! Aferin ona.. Bu dünya poz kesenlerin dünyası.. Kendisi gibi olanlara yer yok malesef! o yüzden Bihter'e de dardı bu dünya ve gitti :cry:

(Dizide tek suçsuz da Adnan Beyciğimdir ve bihterden sonra en sevdiğim karakterdir)
Çok alakasız bi soru olacak ama Bihter dizide mi öldü gerçek hayatta mı canım?
Yani bu kadar yabancıyım bu diziye anla artık gerisini 🤣

Kızlar bu arada kiraz sapı çayı içenlere bir sorum olacak evdeki kirazların sapından yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl ve ne kadar kullanmamız gerek? Evde bolca kiraz var değerlendireyim evdekileri

Canım, bence 2 öğün en ideali evde olduğumuz sürece👍
Menülerim her zaman mükemmel değildi, arada kaçamaklarım ve abartılarım da oldu, sen bakarken anlarsın zaten😄 Sen doğru olan kısımlarından fikir al🤗
Tamam Ayşegülcüm.
Ben genel hatları ile inceliyorum.
Bir süre asla kaçamak yok.
Çünkü sonradan çok üzülüyorum.

Ben başliyim tabi :KK51:

Bihter benim bitanem, kraliçem :KK200: ilk bölümden beri (Behlül'ün hasta olduğu bölüm hariç) her yaptığının arkasındayım :KK48: (Gerçi onun da arkasındayım ama :KK53: )

Benim kraliçemi çok üzdüler. Hep üzdüler. Bihter gibi annesine bileylenmedim hiç, onun niyetini, amacını hep gördüm yaptıklarında Bihter göremedi ama.. Benim kinim, nefretim en başta Behlül'e.. sonra Matmazel ve fesatlıkta bir dünya markası olan Nihal'e..

Ve şimdi Bihtere diyorum ki: Asla boşu boşuna ölmedin. Çok da güzel öldün. Bir ölüm ancak bu kadar hedefe odaklı ve anlamlı olabilirdi. Dediğini yaptın, sana aferin kızım! Sana yaşatılan her şey için bir bedel aldın herkesten! Gidişinle herkesin hesabını kestin ya! Aslansın :)

Bihter'e hep kızdılar kocasını aldattı diye ben de kızdım! Mantıklı davranamadığı için, doğru olanı yapmadığı için kızdılar. Ben de kızdım ama onu asla kınamadım. Çünkü o bir tutku kadını.. Bihter'i sadece tutkuları yönlendiriyor. Ne aklı, ne sosyal çevre, ne diğer duygular, ne doğrular.. Sadece tutku! Sadece tutkuları ile hareket eden herkes gibi o da kötü sonla buluştu ama kötü insanlara, içinde sadece kötülük olup da en masum görünenlere de bedelini ödetti! Aferin ona.. Bu dünya poz kesenlerin dünyası.. Kendisi gibi olanlara yer yok malesef! o yüzden Bihter'e de dardı bu dünya ve gitti :cry:

(Dizide tek suçsuz da Adnan Beyciğimdir ve bihterden sonra en sevdiğim karakterdir)
Bende izlemedim.
Büyük kızımın bebeklik dönemiydi.
Çok yoruluyorum. Çocuk uyudu mu hemen uyuyordum.
Bikemiyeceğim . Yorum yapamayacağım.

Kızlar bu arada kiraz sapı çayı içenlere bir sorum olacak evdeki kirazların sapından yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl ve ne kadar kullanmamız gerek? Evde bolca kiraz var değerlendireyim evdekileri
Ben yapmadım hiç.
Hatta bilen biri yazabilirsr iyi olur.
Benim de bir sürü kiraz sapım var.

candy_candy candy_candy
Ne diyim ki sana.Yazmista yazmış.Ama güzel analiz etmişsin.Ben de önce haberde gördüm.Kimse bu dedim.Allah rahmet eyles in dedim gectim.Yorgunluktan nasıl okuduysam artik.:KK48:
Ama o gunleri nasil unuturum.Aski memnunun finalinin oldugu hafta universite sinavindan yeni cikmistim.Diziyi sinav sonucunu bekleyene kadar tekrarından izledim.Tabi o sersemlikle ne kadarını anladım tartışılır.

Merhaba kızlar.
sabah

Melemen
2 dilim ekmek
Zeytin
Peynir

ara
Soğuk kahve
İki ısırık pizza

ve kapanış yapıldı. Pizza olmamalıydı ama 2 küçük ısırıktan kendimi alamadım.zamanla tek öğüne uyum sağlayacağım. Arada kuruyemiş yemem lazım .

8A0CDAC4-1BEA-49D2-9328-BB96D993B974.webp

Serinin bende ki son kitabına başlayayım 😊 Diğerine öğlen başladım gece bitti. Bakalım bu ne kadar sürecek 🙂

İyi akşamlar kızlar
10.00
Sucuklu omlet,30 gr ızgara peynir,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi
15.30
1 bardak yeşil çay,1 wasa 8 gr fıstık ezmesi(biliyorum bu pek olmadı ama ara öğün saatimde dışarıdaydım akşam yemeğine de az kalınca tok tutsun diye yedim iyi de geldi)
18.30
Yarım kase çorba,1 tabak dolusu sebzeli köfte dizmesi,1 kase cacık
Su şimdilik 2.5 lt yatana kadar 3.5 lt yi geçer. Spor henüz yok çocuklar uyuyunca inş.

Bizim daha önce görev yaptığımız bi ilde kiraz çoktu. Ve ben kurutuyordum yedikçe. Yıkamadan. Zaten kullanmadan önce sudan geçirip bir fincan için bi tutam atıp kaynamış su ekliyorsunuz biraz demlendikten sonra da tüketiyorsunuz. Bi tutam da anason atıyordum o zamanlar en fit zamanlarımdı tabi 😂😂

Bizim daha önce görev yaptığımız bi ilde kiraz çoktu. Ve ben kurutuyordum yedikçe. Yıkamadan. Zaten kullanmadan önce sudan geçirip bir fincan için bi tutam atıp kaynamış su ekliyorsunuz biraz demlendikten sonra da tüketiyorsunuz. Bi tutam da anason atıyordum o zamanlar en fit zamanlarımdı tabi 😂😂
Amasya tarafında da çok işte canım evde sürekli kiraz var:) güneşte mi kurutmuştun? Ben de değerlendireceğim.

Iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1tb undan krep
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı fıstık ezmesi
1közlenmiş kirmizi biber.

13.00
1kase buğdaylı nohutlu soğuk çorba.
15.30 Şekersiz türk kahvesi
17.00 Yeşilçay

19.oo Akşam
1kucuk tabak sulu kıymalı patates yemeği
1bardak ayran
Salata

2 5lt su
Spor yok.Reglin ilk günü.Yarina biraz toparalyabilirsem spora başlayacağım yine.

Amasya tarafında da çok işte canım evde sürekli kiraz var:) güneşte mi kurutmuştun? Ben de değerlendireceğim.
Mutfak tezgahında bi tepsim hep vardı. Yedikçe koyuyordum. Kuruyanları kenara çekiyordum hepsi aynı tepside çok güneş değildi. Ama tabi havasız yer de olmasın. Kars’ta hiç kurumuyor. Hava serin ya. Küfleniyor.

Ben aktardan alıp kullandım.Ama geçen sene de temizleyip güneşte kurutup kullandım.Yalniz benim amacım böbrek taşı düşürmekti.Iki türlü ise yaradı hem taşım düştü.Hem baya ödem attım. :KK48:

Mutfak tezgahında bi tepsim hep vardı. Yedikçe koyuyordum. Kuruyanları kenara çekiyordum hepsi aynı tepside çok güneş değildi. Ama tabi havasız yer de olmasın. Kars’ta hiç kurumuyor. Hava serin ya. Küfleniyor.
Burada kurur sanırım aşırı olmasa da kuru bir havası var. Geçen sene çiçek bamya kurutmuştum:) onlar bile çabucak kurumuştu

Back
X