Afiyet olsun.Hic ara yapmadan zor olmuyormu canım ya.Baya az ve öz olmuş menünİyi akşamlar kızlar
Sabah; 2 yumurtadan omlet
Peynir,domates,salatalık
Akşam; 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun.Hic ara yapmadan zor olmuyormu canım ya.Baya az ve öz olmuş menünİyi akşamlar kızlar
Sabah; 2 yumurtadan omlet
Peynir,domates,salatalık
Akşam; 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Ben aralarda ödem için kullanırım diye kurutayım istiyorum becerebilirsem bakayımBen aktardan alıp kullandım.Ama geçen sene de temizleyip güneşte kurutup kullandım.Yalniz benim amacım böbrek taşı düşürmekti.Iki türlü ise yaradı hem taşım düştü.Hem baya ödem attım.![]()
Menun güzel canım.Afiyet olsun.Bi de spor eklersen harika olur.İyi akşamlar kızlar
10.00
Sucuklu omlet,30 gr ızgara peynir,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi
15.30
1 bardak yeşil çay,1 wasa 8 gr fıstık ezmesi(biliyorum bu pek olmadı ama ara öğün saatimde dışarıdaydım akşam yemeğine de az kalınca tok tutsun diye yedim iyi de geldi)
18.30
Yarım kase çorba,1 tabak dolusu sebzeli köfte dizmesi,1 kase cacık
Su şimdilik 2.5 lt yatana kadar 3.5 lt yi geçer. Spor henüz yok çocuklar uyuyunca inş.
Fazlası pek iyi gelmiyor.Böbrekleri yorabilir canım.Ama işe yarıyor.Ben aralarda ödem için kullanırım diye kurutayım istiyorum becerebilirsem bakayım
Maşallah canım ne kadar güzel okuyorsun.Eki Görüntüle 2653962
Serinin bende ki son kitabına başlayayımDiğerine öğlen başladım gece bitti. Bakalım bu ne kadar sürecek
![]()
İşler hiç bitmiyor ki. Her gün sil baştan başlıyor. Sokağa çıkma yasağı içinde tüm ev elimden kaç kere geçti. Dolaplar nasibini aldı ama oğlumun oyuncak dolabı ah ah. Her gün topla her gün aynı. Ay bak başlayınca durulmuyor. Ben kitap okursam seversem uyumam okurumMaşallah canım ne kadar güzel okuyorsun.
Ben vakit bulamıyorum.
Vallahi ömrüm yemek yap koy kaldırla geçiyor.
Hala daha tatlı yok şu yok bu yok diyorlar.
Vallahi bazen cinnet geçiriyorum.
Bu gün ancak çamaşır as topla katla ütüle bir de LCW reyonuna dönen dolapları düzenledim.
Gün bitti.
Ay ne çok şikayet ettim bu gün.
Ne kadar tüketilmeli acaba? Çok tüketmem ben bir yerlerde de okumuştum söylediğini canımFazlası pek iyi gelmiyor.Böbrekleri yorabilir canım.Ama işe yarıyor.
Ben 5gun kullandım bi kaç gün ara verdim.Bunu 2hafta yaptım.Regl den sonra yine aynen başladım canım.Ne kadar tüketilmeli acaba? Çok tüketmem ben bir yerlerde de okumuştum söylediğini canım
Ben yapıyorum canım , yazın kiraz saplarını hiç atmam bir kase koyar güneşte kuruturum... kışında 10 sap koyar kaynamış suda kaynatır içerim..Kızlar bu arada kiraz sapı çayı içenlere bir sorum olacak evdeki kirazların sapından yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl ve ne kadar kullanmamız gerek? Evde bolca kiraz var değerlendireyim evdekileri
Menünü ve saatlerini çok beğendim, ben de genelde bu saatlerde ve bu tarz beslendim diyebilirim, peynir kefir ayran yoğurt hariç, onları tüketemiyorum. Bide ben ara öğünde meyve tükettim, genellikle 1 elma yada portakal mandalina yedim.diyetisyene gittim kızlar , orada da kilom 67.100 çıktı ama beklediğim kiloydu çünkü kaç gündür nasılsa diyetisyene gidecem diye çok ama çok yedim![]()
... sabahta tartıldığımda 67.100 çıkmıştım evde yani tartılarımız aynı çıktı.....
ödemim varmış ...
benim istediğim doğrultuda hazırladı saatleri bu sefer bana çok uygun oldu... sadece akşam yemeği geç oldu onada yarım saat oynama yapabileceğim....
sabah :
10.30 -11.00 arası kahvaltı
14:30 -15:00 arası ara öğün
18:00-18:30 arası akşam yemeği
günde 1 saat spor , zaten ben 1,5 saat spor yapıyorum...
21 gün hiçbir şekilde şekerli hiçbir şey yenilmeyecek dedi kuru meyvede dahil....
sabah kahvaltıda ,
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
2 dilim kızarmış dorm ekmek (1 dilim tambuğday dedi ben onu yiyemediğimi söyleyince kızarmış form ekmek olur 2 dilim bir dilim tam buğdaya eş değer dedi )
yeşil çay
ara :
1. ç.bardağı kefir
10 adet badem
akşam
6 yk ana yemek susuz veya elin avucu büyüklüğünde et veya tavuk
bol salata
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya bir kase cacık
3 yk pilav veya 1 dilim ekmek
beyaz çay içilecek günü kapatıyoruz....
@Elifff80 canım menü bu şekilde ben yarın başlıyorum haftaya perşembe randevum var tekrardan![]()
Yok canım belirtmedi , ben zaten pirinç pilavı yemem hep bulgur yerim ev halkıda öyle o yüzden sormadım.... ama pilav yerine 1 dilim ekmek yersin...bulgur olursada 3 yk alırsın.. şimdi youtubeda menülere bakıyordum biri karatay yapıyor kendine az yağlı bulgur pilavı yapıyor bende öyle arada yapacam 🖒🖒 eğer imkanın varsa hemen küçük tavada kendine bulgur yap canım az yağlı süper olur...Menünü ve saatlerini çok beğendim, ben de genelde bu saatlerde ve bu tarz beslendim diyebilirim, peynir kefir ayran yoğurt hariç, onları tüketemiyorum. Bide ben ara öğünde meyve tükettim, genellikle 1 elma yada portakal mandalina yedim.
Pirinç pilavı yada bulgur pilavı diye ayrım yaptı mı diyetisyenin merak ettim? Burda yani annemgilde yemeklerin yanına pirinç pilavı yapılıyor genellikle, ben de mecburen 2-3 kaşıkla geçiştirmeye çalışıyorum ama içim de hiç rahat değil
Haydi bakalım, vira bismillah, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler adacım, takipteyim seni![]()
Komsu cikabiliriz belli olmaz.Komşu çıkmayalım şimdi biz.
Hangi okulu kazandı.
Benim kızımda 2 yıl sonra LGS ye girecek.
Hedefi büyük ama inşallah olur.
Rabbim herkesin evladını mutlu etsin
Gönlüne göre versin.
Çok geçmiş olsunKızlar çok yoğunum yaaa. Tek çalışıyorum. Arkadaş hastalandı gelemedi. Üzerine ben de neden olduğunu bilmediğim bir allerji çıktı. Kabarıyor kolumun bir tanesi. Kızarıyor, kaşınıyor. Doktora gittim. Ürtiker dedi. İlaç ve serum verdi. İşin ilgin tarafı sadece bir kolumda. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Mosmor olacak kolumYorgunluktan başım ağrıyor. Bu arada iki gün gelemeyebilirim. Ara ara bakmaya çalışırım. Önemli bişey olursa cepten ulaşabilirsiniz. Yarın İzmir'e gidiyorum. Perşembe akşam döneceğim. Cuma buradayım inşallah. Akşam uğramaya çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin.
![]()
Çok geçmiş olsun. Çok sıkıntı yoktur inşallahBahçemi sel bastı ona kosturuyorum bende giremiyorum fazla. Şu hengame yi atlatayım daha aktif olmaya çalışıcam.
Geçmiş olsun canımBahçemi sel bastı ona kosturuyorum bende giremiyorum fazla. Şu hengame yi atlatayım daha aktif olmaya çalışıcam.
Çok geçmiş olsun canımBahçemi sel bastı ona kosturuyorum bende giremiyorum fazla. Şu hengame yi atlatayım daha aktif olmaya çalışıcam.