• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1593159010614.webp

Gecen hafta : 66.400
Bu hafta : 66.700
Diyetiayene gittiğim gün : 67.100 idim
Şimdi 66: 700
Kilo vermeye başladımmmm ;)))

Ben tüm hafta koştur dum 2 gün menümü yazamadım vakitsizlik ve yorgunluktan. Eşimin doğum gününde bile pastadan yemedim çok gururluyum 😁
Ekşi olur mutlaka bende ama ne kadar bilmiyorum umarım beni gaza getiren bir eksi olur 🙏
maşallah iyi gidiyorsun pastayada hayır denilmiş harikaaa:KK9::KK9:

Bu durulmuş halim canım :KK70::KK70:

Eskiden daha beterdim. :KK53::KK53:

Bu arada nazar oldum kızlar yaaaaa. Kolumun fotoğrafını atayım size. Allerji oldum ya da kızın sınavına canım sıkıldığından dolayı oldum tam bilmiyorum ama kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar çıktı. Böcek ısırığı gibi ama kabartı şeklinde. Doktor ilaç verdi. Allerji ilaçları da steroidli bilirsiniz belki. İçesim de gelmiyor aslında. Serum da taktırdı anlık rahatlayayım diye. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Çok fena oldu. Şükür şimdi kaşıntım kalmadı ama mosmor duruyor kolum. Saçımdan dolayı nazar olduğumu düşünüyorum. Çünkü bayağı dikkat çekti yine :olamaz:
Geçmiş olsun canım😔, nas Felak oku nazar için, can sıkıntısı da etkilemiştir, herşeyin hayırlısı olsun, canları sağolsun çocuklarımızın👍

Günaydın kızlar ben tartıda 2 farklı sonuç gördüm bugün hangisi doğrudur anlamadım üstelik tartının yerinide değiştirmedim hep aynı yerde tartılırım ilk 53.1 çıktım sonra 53.5 çıkınca bi daha tartıldım 53.1 çıktım yine, 10 dakka sonra tartıldım 53.5 çıktım 🤦‍♀️ 🤷‍♀️çok olanımı yazıyım kızlar tartı ilk defa böyle yaptı niye acaba pili falanmı bitiyoki
ben olsam az olanı baz alırdım :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Günaydın kızlar çok hareketli bir hafta geçirdim bol bol gezdim :) o kadar yürüdüm zayıflarım sandım ama
geçen hafta 67.1
Bu hafta 67.4
Fark +300 gr :olamaz:
hemşerim dikkat et canım memleketin güzel yemekleri çok yediriyor ... az az tadımlık yemeye çalış ;)

İzmirdeydin galiba kaptanım, valla ben midye, boyoz, izmir bombası, kumru yemeden dönmezdim heralde hepsinide çok severim 😂

Boyoz yedim sadece canım. Diğerlerini sonra tatile saklıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Aslında yerdim de dönüş hemen perşembe olunca cesaret edemedim. Gerçi regl her şeyi batırdı ama olsun. Haftaya güzel olacak sonuç :KK36:

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. İki hafta önceki lazerin kontrol randevusu var. Onu hallettikten sonra gelir listeyi yaparım. Çünkü kamp hazırlığı yapmam lazım. Kiloverenbiri Kiloverenbiri canım bildirim yapmayı unutma olur mu :KK36: pessinus pessinus izin hakkına bakacağım canım. ada81 ada81 canım senin başlama tarihine de bakacağım :KK39:

Gelecek hayallerim benim kızlarım da büyücek inşallah ben de böyle olacam:dua::dua::dua:

Büyük kızımla 6 yaşında ben de spor yapabiliyorum ama ikizlerle mümkün değil :KK43:

Ben de sabah 5te kalkıp onlar uyurken işe gitmeden önce yapıyorum artik
inşallah canım , bir büyüsünler o zaman kendine daha çok zaman ayıracaksın.. yine maşallah üç çocuk ve çalışıyorsun yinede bişeyler için çabalıyorsun isteklisin takdir ediyorum gerçekten .... :KK36: :KK36:

Çok üzüldüm canım, nasıl olmuş yaa😰😰😰 geçmiş olsun

Saniyelik oldu canım da hemşire arkadaş aynı damarda ısrar edince sonuç bu. Serum takılır takılmaz yandı zaten, hemen kapattım ama çekip başka yerden takması gerekirken gidiyor diye devam etti. Sonra daha da şişti. Üzerine çıkartıp diğer koldan takıldı. İlacın boşa gitmesine mi üzüleyim yoksa koluma mı üzüleyim bilemedim. Nazar diyorum :KK48::KK48::KK48:

@krtp86 , canım bazen bende de oluyo, pil azalmış olabilir, yada tartının kafası karışmış olabili:confused:r.
Bazen eski bi rakamda takılıyordu benim tartım da, bişey yiyip içmeden yarım yada 1 saat sonra tartılınca aklı başına geliyordu🤣
benimkide kafayı yer yakında su içiyorum tartılıyorum wc ye gidiyorum tartılıyorum... akşam yatarken tartılıyorum hemen hesap kitap yapıyorum şimdi böyleyse sabaha şöyle olur diyorum :deli::deli::deli::KK70::KK70:

Ç
tabi verebildiğin kadarını ver 58 üst limit olsun bende 57 üst limit yaptım kendime
Keşke tartılma imkanım olsa çok merak ediyorum

Aynen ilk kez tatilde dikkat ediyorum
Çok Çektim tatil sonrası kilo vermekle bu sefer hom hom yemeyeceğim. Bugün köy kadınlarının günü var neler olur neler 😀allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin
Gerkeçten çok güzel ortam bende ilk kez köyle 30 yaşında evlenince tanıştım bayıldım bayıldımmm tavuğun altından yumurtayı almak ineğin taze üstünü yapılan yoğurdu yemek bostandan çilek toplamak daha neler neler tandırda ekmek pişireceğiz bugün yarın
sen bu tatili iyi değerlendirirsen döndüğünde işin daha kolay olur ;)

Günaydınlar kızlar ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Fark -200 gr. Bu hafta içinde gördüğüm 69 kilodan sonra yine iyi bile ama hala mide problemim çözülmedi inş düzelirim.
Kaptanım yazımı görürsen eğer haftaya izne ayrılıyoruz 3 hafta memlekette olacağım izne ayrılma ya da mezun olma şansım var mıdır acaba?
200 de olsa gitmiş canım.. geçmiş olsun miden de nasıl bir rfahatsızlık var ? yanma mı ağrı mı ?

Günaydın kızlar :KK200: Dün gece dönebildim eve. Yolculuk çok yoruyor insanı. Bu yorgunluğun üzerine de akşama kampa gidiyoruz. Hafta sonu kamptayım :olamaz::rolleyes::rolleyes:
hoşgeldin kaptanım ohhh doğa kamp harikasınız valla :KK9: :KK9: ben eşimi sitenin aşağısına zor indiriyorum... orada bile oturup kızı izliyor bisiklet sürerken... ayy benim eşim çok çok tembel içimdeki yaşama sevincini öldürdün diyorum:KK70::KK70:

Back
X